slm doktordan geldim şimdi ama kötü haberle ne zaman iyi olduki zatenmafoldumben
kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bi kist olmuş doktor bile çok saki beyefendi bi doktor bu ne dedi şok oldu çok büyük dedi 6mm dedi allahım herkezin elinde bebeklerinin ultrayonları benim kist mafoldumben
bi tane casperrrrrr varrrrrrrrrrrrrrrrrr hatice öööööööö
hb canım bende öyle heran çıkabilirimsirrinenur sulezehra hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
az vaktim var bende burda geçiriyorum heran kalkabilirim
sirrinenur sulezehra hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
az vaktim var bende burda geçiriyorum heran kalkabilirim
hb canım bende öyle heran çıkabilirim
ben iyiyim çok şkür sen nasılsın
h.b canımcım çok şükür iyiyiz sende iyisindir inşallah
bende bi bakıp çıkcam canım zaten ne havadisler var diye öyle bi bakınıyom işte
aynen öyle canım ateş almayada olsa doping alıp gidiyoruz :1hug:Allah iyilikler versin
ateş almaya bile olsa geliyoruz burdan ayrı kalmak bizim bünyeye pek iyi gelmiyor sırnaşık şey sırnaşık şey
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın doğumada bişey kalmamışşulecim sen nasılsın canım
Allah iyilikler versin
ateş almaya bile olsa geliyoruz burdan ayrı kalmak bizim bünyeye pek iyi gelmiyor sırnaşık şey sırnaşık şey
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın doğumada bişey kalmamış
heyecan varmı
ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet canım az kaldı hayırlısıyla kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyom inanki
yarın kontrolüm var kızımı göreceğiz çok özledim hareketlerini görmeyi
yarın kaynanamlardayım ama çarşamba evdeyim sende çarşamba iş çıkarma kendineaynen öyle canım ateş almayada olsa doping alıp gidiyoruz :1hug:
yarın inş bende evdeyi uzun uzun muhabbet ederiz bugün bende yoktum bi türlü karşılaşamıyoruz diviş ya sen çok geziyosun yada ben :roflol:
hepimize inşallah canım
gerçekten bağımlılık yapıyo kk giremediğim zamanlar hep aklıma geliyonuz
hoş sohbetler oluyo güzel dostluklar devamı gelir inşallah canım :1hug:Şenizvereliniortakolumunekankayizsmile:lepi:
bende düzgün evde durmuyorum cuadan beri bugün akşam üstü anca evde oturdumyarın kaynanamlardayım ama çarşamba evdeyim sende çarşamba iş çıkarma kendine
seni bilmiyorum ama benim çok gezdiğim bir gerçek kafamçokkarıştı
inş faydasını görürsün canım benimde bugün bitcek adtim soğanı bende deniyim diyorumbenimde adetime 3-5 gün bişey kaldı bakalım bu ay nasıl olacak soğan bana nasıl bi güzellik yaptı görecez
bende düzgün evde durmuyorum cuadan beri bugün akşam üstü anca evde oturdum
çarşamba günü inş burda olurum bende
ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
senlede hiç karşılaşamıyorduk şirinenur hanım sen geliyordun ben çıkıyordum
az kalmış doğumuna hayırlısıyla kurtarırsın inşallah :ecrin_bebek:
:roflol: Allah denk getiriyor işte yoksa popomuzu kırıp oturduğumuz yok evdekaydirigubbakcemile3 kelin köre lafı yok sen gezmeci ben gezmeci allahtan denk gelip iki çift laf edebiliyoz
yakınmısın kaynananlara
ben yakın değilim
yakın olsak hergün çağırır beni Allaha çok şükür evim uzak sositososito
inş faydasını görürsün canım benimde bugün bitcek adtim soğanı bende deniyim diyorum
ne zman başlasam acaba soğanda öyle bi pahalanmışki
kilosu 3 lira gerçi şifa için feda olsunda onu içmek var nasıl olcak akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?