Dokuz Doğuranlar

slm doktordan geldim şimdi ama kötü haberle ne zaman iyi olduki zatenmafoldumben
kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bi kist olmuş doktor bile çok saki beyefendi bi doktor bu ne dedi şok oldu çok büyük dedi 6mm dedi allahım herkezin elinde bebeklerinin ultrayonları benim kist mafoldumben
bi kızla konuştuk doktora girmeden o bebeğinin gösterdi ben tedaVı OLUYORUM DEDıM ODA ÇIKARKEN ELıMDE GÖRÜNCE KAĞIDI SEVıNDı AAAA OLMUŞMU DEDı YOK DEDıM BENıM ANCA KıSTıM OLUR ALLAHIM NABAYIM YA ıNTERNETTEN OYUN OYNARKEN BıLE YANDA ÇOCUĞUNUZMU OLMUYOR BıLMEMNE TÜP BEBEK MERKEZı BEN ADET Mı OLUYORUM HEMEN ON HAMıLE HABERı ALIYORUM DAYANAMIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

2ayda anca atarsın bu kisti dedi klomen falan yok artık allahım sabır versin
haziranda aşılama yapıcam o zammana kadar psikoloğa gidebilirim ama onlarda çok para yiyolar ya ben param gittikçede psikolojim bozulurmafoldumben

öle işte bende haberler bu kadar benim için dua eden arkadaşlarım sağolun güzel dilekleriniz ve tesellileriniz için de teşekkür ederim dua her kapının anahtarıdır dua ediyorum rabbim hayırlı vakitte versinnnnnnnn sabredicez başka çare mi varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aleynacım üzülme nabalım herkezin bu dünyada bi sıkıntısı var

sibelcim çok kızdım ailesine allahım senin en güzel günlerin zehir ettirme onlara boşver sen eşine yavruna bak hamilesin kızım sen ahh uh yap ayıl bayıl bak kocan dayanamaz o zaman onlara mı bakcak sanamı hamilesin azcık kullan bitanem
aysemmmmmmmmmmmmmmm senin de şu kaynanana olsun ne olcekse yada sizin tayin çıksın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım bende hamile kalmadan 1 ay önce dr a gittim çok kötü olmuştum adetimi dr da kist olmuş dedi ilaç kullandım sonraki ay baktı kist erimiş dedi ve yumurta oluşturcu ilacımı verdi sonra baktı yumurta oluşmuş çatlatıcı iğnemi verdi sonrasınıda biliyorsunuz 6+2 hamileyim şükürler olsun rabbime olmayan herkese versin inş ama ben bu dönem içinde sakindim moralimi bozmuyordum hakkımızda hayırlısı buymuş diyordum beryal benim durumumu bilir onla dertleşirdim o da allah razı olsun beni her zaman dinlerdi
beni sakinleştirirdi

sıkma canını cok gecmıs olsun canım bak ınsalah:Saruboceq:
bızımde hep meleklerımız olucak canımtakma kafana
hayırlısıyla ınsalah:Saruboceq:
senağlama

cnm üzülme lütfen.bundada vardır elbet bir hayır.Allah tez saatte şifa versin inş. tez saatte kavuşursun bebeğine de.ama üzülme ki çabucak iyileş.her şeyin başı sitres unutma.:1hug:

kızlar nasılsınız ben geldim ama çıkmam lazım malum eve gitme saatim geldi hepinizi kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan

cnm ya sakın üzülme ya gecmiş olsun

kızlar slm dicem ama ben geri gidiyom kocam geldi iyemek yeyip geri gitcekmiş baş belalarından kurtuluş yok kusuruma bakman

ayse cicim nere kıs bak sen öğlen çıkarken sana ne dua ettim tatlım inşallah ilk ikizin sonrada üçüzün olur tatlım inşallah

kızlar selamlar hepinize Şeniz
annemlerdeydim bugün giremedim
yaramaz bişeyler yoktur umarım
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
yarın görüşürüz inşallah boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…