günaydın kızlar yine kimseler yok iyikide neti kapatmışız buralarında eskisi gibi tadı tuzu kalmamış CADIARZU
günaydın kızlar yine kimseler yok iyikide neti kapatmışız buralarında eskisi gibi tadı tuzu kalmamış CADIARZU
günaydın a.s.
canım hosgeldin tekrardan ben osmaniye80 nickim degişti seni gördüğüme cok sevindim nasılsın görüsmeyeli
kız gel sen biz ögleden sonra 1.5 dan sonra olmaya calısıyoz elimizden geldiğince bugün burdayız yaniŞeniz
hoşbulduk canım bende seni burda bulduğuma sevindim iyiyiz çok şükür allahıma oğluşumla beraber sende iyisindir inşallah ammaaannn kem gözlere şiş sende o kadar güzel ve alımlı olma canım rüyandaki gördüğün atta muradındır inşallah hadi az kaldı muradına kavuşmana
bende annemdeyim fırsat buldukca girmeye çalışıyorum işte görüşürüzzzz opuyorumnanaktan
günaydın cnm hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl cnm Şenizgünaydın kızlar yine kimseler yok iyikide neti kapatmışız buralarında eskisi gibi tadı tuzu kalmamış CADIARZU
günaydın canım nasılsın Şenizgünayyydıııınnn..
Allahh iyiliğini versin emiii :))) sende benim gibi kaynana antisempanizanısın desene :))) iş çıksada bahanem olsada gitmesem diyenlerden :)) ayynıı ben :)))
günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeezemuszemus
dün cok ilginc bişe oldu kızlar cay içtiğim bardak patladı cok korktumohaoldumsmile
bugün rüyamda atla erkek cocugu gördüm hayırdır insallah :Saruboceq:
allahım nazarlarda korusun eeeeee insan güzel olunca nazarda degiyo hani:roflol:
ccanım benim cok saol insallah ererim muradıma iki kere düşük yaptım gülüm hatırlıyonmu haberin varmı bilmiyom işte tedaviye baslıcam haziranda neden düşüyo onu arastıracaz bakalım işte benim hayat böyle devam ediyo.canım hayırlı olsun bebişin allahım nazarlardan saklasın inşallah tosununu annelerdemisin aynı sehirdemi oturuyosunuzŞeniz
canım hosgeldin tekrardan ben osmaniye80 nickim degişti seni gördüğüme cok sevindim nasılsın görüsmeyeli
kız gel sen biz ögleden sonra 1.5 dan sonra olmaya calısıyoz elimizden geldiğince bugün burdayız yaniŞeniz
ccanım benim cok saol insallah ererim muradıma iki kere düşük yaptım gülüm hatırlıyonmu haberin varmı bilmiyom işte tedaviye baslıcam haziranda neden düşüyo onu arastıracaz bakalım işte benim hayat böyle devam ediyo.canım hayırlı olsun bebişin allahım nazarlardan saklasın inşallah tosununu annelerdemisin aynı sehirdemi oturuyosunuzŞeniz
selam cnm hoşgeldin naberselam kıslar
selam cnm hoşgeldin naber
hb canım ne olsun sıkıcı birgün yıne sanada kolay gelsin inşaat var galiba ama işine yaramıs canım
naniknanik naniknanik naniknanik
merhaba kızlar nasılsınız
ben kötüyüm resmen iş yerinde kıvranıyorum belim felaket ağrıyor kopacak gibi bugün ilk defa oldu
merhaba kızlar...nasılsınız
hgdin canım geçmiş olsun dikkat et kendine aslında biraz yatıp dinlenmen gerek ama oda iş yerinde zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?