Dokuz Doğuranlar

günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeezemuszemus
dün cok ilginc bişe oldu kızlar cay içtiğim bardak patladı cok korktumohaoldumsmile
bugün rüyamda atla erkek cocugu gördüm hayırdır insallah :Saruboceq:
allahım nazarlarda korusun eeeeee insan güzel olunca nazarda degiyo hani:roflol:

günaydın kızlar yine kimseler yok iyikide neti kapatmışız buralarında eskisi gibi tadı tuzu kalmamış CADIARZU

canım hosgeldin tekrardan ben osmaniye80 nickim degişti seni gördüğüme cok sevindim nasılsın görüsmeyeli
kız gel sen biz ögleden sonra 1.5 dan sonra olmaya calısıyoz elimizden geldiğince bugün burdayız yaniŞeniz

hoşbulduk canım bende seni burda bulduğuma sevindim iyiyiz çok şükür allahıma oğluşumla beraber sende iyisindir inşallah ammaaannn kem gözlere şiş sende o kadar güzel ve alımlı olma canım rüyandaki gördüğün atta muradındır inşallah hadi az kaldı muradına kavuşmana
bende annemdeyim fırsat buldukca girmeye çalışıyorum işte görüşürüzzzz opuyorumnanaktan

ccanım benim cok saol insallah ererim muradıma iki kere düşük yaptım gülüm hatırlıyonmu haberin varmı bilmiyom işte tedaviye baslıcam haziranda neden düşüyo onu arastıracaz bakalım işte benim hayat böyle devam ediyo.canım hayırlı olsun bebişin allahım nazarlardan saklasın inşallah tosununu annelerdemisin aynı sehirdemi oturuyosunuzŞeniz

günaydın kızlar yine kimseler yok iyikide neti kapatmışız buralarında eskisi gibi tadı tuzu kalmamış CADIARZU
günaydın cnm hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl cnm Şeniz
bura eski tadını yakalamak üzere az kaldı cnm süprizzzzz
günayyydıııınnn..
Allahh iyiliğini versin emiii :))) sende benim gibi kaynana antisempanizanısın desene :))) iş çıksada bahanem olsada gitmesem diyenlerden :)) ayynıı ben :)))
günaydın canım nasılsın Şeniz
aslında kaynanamla aram iyidir ama o kadar yolu gitmeyi gözüm kesmedi
iş çıktığına bu kadar sevineceğimide tahmin etmezdim sırnaşık şey

günaydın güzellik Şeniz
rüyan hayır olsun inşallah ..at murat derler en kısa zamanda muradına kavuşursun inşallah bebem :1hug:

bende haziranda başlıycam
haziranda taşınma telaşımız olur belki temmuza sarkabilir ama :1rolleyes:

olsun canım bende 2 düşükten sonra kavuştum mucizeme hemde hiç ummadığım anda tedavisiz bi şekilde benim düşüklerim ilk aylarda olduğu için doktorum araştırılmasına gerek görmemişti 3 düşükten sonra araştırılıyomuş yaaaa dünyada yiyecek rızıkları yoktu bence önemli bi sebebi olsaydı kendiliğinden bu kadar yol katetmezdik amin canım hepimizi saklasın rabbim evet canım annemlerle 7km var aramızda aynı şehirdeyiz çooookk mutluyum bundanda zemuszemus

günaydın cnm hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl cnm
bura eski tadını yakalamak üzere az kaldı cnm

sanada günaydın canım şimdilik iyiyiz perşembe görmeye gidicez inşallah oğlumda iyidir
eeeee hadi artık yaklasın topik eski tadını yetti gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba kızlar nasılsınız
ben kötüyüm resmen iş yerinde kıvranıyorum belim felaket ağrıyor kopacak gibi bugün ilk defa oldu

merhaba kızlar nasılsınız
ben kötüyüm resmen iş yerinde kıvranıyorum belim felaket ağrıyor kopacak gibi bugün ilk defa oldu

hgdin canım geçmiş olsun dikkat et kendine aslında biraz yatıp dinlenmen gerek ama oda iş yerinde zor

hgdin canım geçmiş olsun dikkat et kendine aslında biraz yatıp dinlenmen gerek ama oda iş yerinde zor

evet canım ya sabahları işe gelmek ölüm geliyor bana bi taraftan uyku bulantı başladı şimdide bel ağrısı daha neler görecez bakalım
neyse bugünlerimize çok şükür hayırlısıyla kucağımıza aldığımızda bunların hepsini unutucaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…