Dokuz Doğuranlar

yooo vildancım selam verdim ya gömedin sanırım al sana bi selam bi kelam daha opuyorumnanaktan Şeniz vereliniortak

haklısın canım geç gelen bebişlerimiz çok kıymetli oluyo.eşim işten gelir gelmez beni öpüp hemen karnımda eli konusmaya başlıyo onu okadar mutlu görünce ben dahada mutlu oluyorum.belkide evlendiğim yıl hamile kalsaydım eşim bukadar mutlu olmazdı

slm günaydın daha yeni kalkabildim midem çok kötü boğazlarım of offf allahım neyi kafamdan atsam başkası başlıyo ama hamdolsun daha kötülerinden korusun bugün okula gidemedim uyudum

inşallah canım ya ama meleğimiz için değer.

slm günaydın daha yeni kalkabildim midem çok kötü boğazlarım of offf allahım neyi kafamdan atsam başkası başlıyo ama hamdolsun daha kötülerinden korusun bugün okula gidemedim uyudum

hgdin canım geçmiş olsun bugünde kendine izin vermişin dinlen canım bol bol

evet galiba dediğin gibi canım benim eşimde gece eli karnımda uyuyor doğunca nolacak merak ediyorum çok kıymetliler sırf kocam için değil çevremdekilerede çok kıymetli benim üstüme titriyorlar allah razı olsun inş bebiş doğuncada böle olur hoşuma gitmiyor değil

hadi kızlar sizlere bol sohbetler çıkmam lazım fırsatım oldukca ggirmeye çalışıcam allaha emanet olunnnnnn

annemi bile aramışlar ya terbiyesizler ama bilmediği için annemde bişe diyememiş akşam arıcam kocanıda kaynananıda kötü mal sahibine aittri ya adam olun yada alırım kızımı dicekmiş bildiğiniz gibi değil kızlar bunlar nasıl yalan nasıl yalan yaa insan bile bile nasıl yalan söleyebilir üstelik hamileyim ben hiçmi allah korkusu yok bunlarda
ama inanıyorum rabbim tez zamanda ödetir bedelini
allahımın sopası yok
kocama gidiyorum ben üzgünüm daha fazla fedakarlık yapamıcam artık alttam almıcam ben üzeni bende üzerim dedim değer verdiklerinle ol onlarda sende dedim
foosss diye söndü siniri ödü patladı

canım doğum yapınca bütün ilgi bebeğine gecer sen unutulursun.şimdi bol bol keyfini çıkar
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

inşallah canım sorunlar dahada büyümez annende senden yanaysa boşver diğer tarafı.değmeyen insanlar için üzme kendini

evt annem abim arkamda çok şükür ne üzcem ya son sözümü sölücem ister kabul etsin isterse etmesin bebek var die ona bağlı değilim allahıma binşükür evim var çalışıp kazanacak gücümde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…