Dokuz Doğuranlar

merhaba kızlar nasılsınız
ben kötüyüm resmen iş yerinde kıvranıyorum belim felaket ağrıyor kopacak gibi bugün ilk defa oldu

cnm izin alabilirsen eve git yat dinlen bence....o ağrı dinlenmeden geçmez.geçmiş olsun Allah şifa versin :Saruboceq:

hb canım ne olsun sıkıcı birgün yıne sanada kolay gelsin inşaat var galiba ama işine yaramıs canım
naniknanik naniknanik naniknanik
Allah iyilikler versin canım
ben severim inşaat işlerini
evi topladım ustaları bekliyorum...inşallah bugün biter
merhaba kızlar nasılsınız
ben kötüyüm resmen iş yerinde kıvranıyorum belim felaket ağrıyor kopacak gibi bugün ilk defa oldu
hg orays geçmiş olsun cnm
izin alıp eve gitme şansın yokmu ...yatar dinlenirdin biraz :teselli:
merhaba kızlar...nasılsınız
merhaba elifcim hoşgeldin naber Şeniz

bende haziranda başlıycam
haziranda taşınma telaşımız olur belki temmuza sarkabilir ama :1rolleyes:
hayırlısı gülüm inşallah o zamana kadar bebişin gelir:Saruboceq:

canım benimki ilk haftalarda bana dr aynı seyi söyledi ama yinede gideyim dedim bi kaç tetkiki yapılacak insallah bende senin gibi olurum yaaaa 3 gelir ve bırakmaz annesini allahıma sıgındım.annene yakın olman ne kadar güzel benimde annişim bu yazı benimle gecirecek gezicez annişimle insallahkaydirigubbakcemile

canım seni çok iyi anlıyorum halsızlık neysede benim bulantılarım hala geçmedi özellikle sabahları.çalışsaydım galiba hemen işten çıkardım bünyem çok zayıf benim.inşallah bu dönemlerini çabuk atlatırsın

çok şükür iyiyim meltemcim sen nasılsın sana iş çıkmış yine ama seninde işine gelmiş gözün aydın diyeyim bende kaydirigubbakcemile5

inş canım saol bende zaten temmuzda ayrılıcam işden ama bi temmuz gelseydi daha nisandayız

iyiyim çok şükür canım ay inşallah şu zamanlarımı çabuk atlatıp dokuz aylık olurum hemen inşallah

olur olur inan zaman su gibi akıp geçiyor ben 5,5 aylık oldum bile..ama hiç anlamadım zamanın nasıl geçtiğini..seninde öyle olur birde bakmışsın bebişin kucağında tatlı tatlı sana bakıyor annesi:):)

ay inşallah canım ya ben herseyden tiksindiğim için çok zor geçiyo ya ne yiyceğimi şaşırıyorum bişey yemek istemiyorum.

donuyorum ev buz gibi

sibel yawri senin derdin ney boşanacam falan yazmışsın hayırdır :uhm:

ay inşallah canım ya ben herseyden tiksindiğim için çok zor geçiyo ya ne yiyceğimi şaşırıyorum bişey yemek istemiyorum.

ah cnmm Allah yardımcın olsun..ama düzelir zamanla merak etme..bende ilk zamanlar miğde bulantısı çok çektim halen daha sabahları kusuyorum.sonra hiç iştahım yoktu zorla yemek yerdim sürekli vitamin kullandım ama şimdi maşallah ne olsa yiyorum sırnaşık şey yakında sende başlarsın her şeyden yemeğe inş.

huzeyfe nasılsın canım meleğin nasıl maşallah büyümüş baya az kalmış
iyiyim canım evet tam olarak 2 ayımız kaldı hayırlısıyla kucağımıza alsak tamamdır bu iş

hadi canım ya nazlanmak yasak bizim gibi yaramazları geç gelenlere şükredip halimize oturucaz popomuzun üstüne tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…