- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
merhaba kızlar nasılsınız
ben kötüyüm resmen iş yerinde kıvranıyorum belim felaket ağrıyor kopacak gibi bugün ilk defa oldu
Allah iyilikler versin canımhb canım ne olsun sıkıcı birgün yıne sanada kolay gelsin inşaat var galiba ama işine yaramıs canım
naniknanik naniknanik naniknanik
hg orays geçmiş olsun cnmmerhaba kızlar nasılsınız
ben kötüyüm resmen iş yerinde kıvranıyorum belim felaket ağrıyor kopacak gibi bugün ilk defa oldu
merhaba elifcim hoşgeldin naber Şenizmerhaba kızlar...nasılsınız
hayırlısı gülüm inşallah o zamana kadar bebişin gelir:Saruboceq:bende haziranda başlıycam
haziranda taşınma telaşımız olur belki temmuza sarkabilir ama :1rolleyes:
olsun canım bende 2 düşükten sonra kavuştum mucizeme hemde hiç ummadığım anda tedavisiz bi şekildebenim düşüklerim ilk aylarda olduğu için doktorum araştırılmasına gerek görmemişti 3 düşükten sonra araştırılıyomuş yaaaa dünyada yiyecek rızıkları yoktu bence önemli bi sebebi olsaydı kendiliğinden bu kadar yol katetmezdik amin canım hepimizi saklasın rabbim evet canım annemlerle 7km var aramızda aynı şehirdeyiz çooookk mutluyum bundanda zemuszemus
Allah iyilikler versin canım
ben severim inşaat işlerini
evi topladım ustaları bekliyorum...inşallah bugün biter
hg orays geçmiş olsun cnm
izin alıp eve gitme şansın yokmu ...yatar dinlenirdin biraz :teselli:
YOK MAALESEF CANIM BÜRODA TEK BAŞINAYIM SIRTIMA YASTIK KOYDUM AMA DEĞİŞMEDİ AĞRISI
hgdin canım Şeniz Şeniz
evet canım ya sabahları işe gelmek ölüm geliyor bana bi taraftan uyku bulantı başladı şimdide bel ağrısı daha neler görecez bakalım
neyse bugünlerimize çok şükür hayırlısıyla kucağımıza aldığımızda bunların hepsini unutucaz inş
cnm izin alabilirsen eve git yat dinlen bence....o ağrı dinlenmeden geçmez.geçmiş olsun allah şifa versin :saruboceq:
hoş bulduk cnmm nasılsınız bakalım bebişinle :CüvCüv: az kaldı yakında sende böyle göbişli olursun :)
canım seni çok iyi anlıyorum halsızlık neysede benim bulantılarım hala geçmedi özellikle sabahları.çalışsaydım galiba hemen işten çıkardım bünyem çok zayıf benim.inşallah bu dönemlerini çabuk atlatırsın
izin alamam canım akşamı bekliycem akşam yatar dinlenirim artık
Allah iyilikler versin canım
ben severim inşaat işlerini
evi topladım ustaları bekliyorum...inşallah bugün biter
biter canım merak etme tabi elleri çabuksa işçilerin bazıları çok yavaş çalısıyo
ama bitmessede kayınvalidene gitmessin işine yarar
inş canım saol bende zaten temmuzda ayrılıcam işden ama bi temmuz gelseydi daha nisandayız
iyiyim çok şükür canım ay inşallah şu zamanlarımı çabuk atlatıp dokuz aylık olurum hemen inşallah
olur olur inan zaman su gibi akıp geçiyor ben 5,5 aylık oldum bile..ama hiç anlamadım zamanın nasıl geçtiğini..seninde öyle olur birde bakmışsın bebişin kucağında tatlı tatlı sana bakıyor annesi:):)
ay inşallah canım ya ben herseyden tiksindiğim için çok zor geçiyo ya ne yiyceğimi şaşırıyorum bişey yemek istemiyorum.
iyiyim canım evet tam olarak 2 ayımız kaldı hayırlısıyla kucağımıza alsak tamamdır bu işhuzeyfe nasılsın canım meleğin nasıl maşallah büyümüş baya az kalmış
ay inşallah canım ya ben herseyden tiksindiğim için çok zor geçiyo ya ne yiyceğimi şaşırıyorum bişey yemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?