Dokuz Doğuranlar

bu tarçın bal olayı benim miğdemi bulandırdı başımı ağrıttı çok kötü oldum moralim bozuldu herkez çatır çatır doğurur ben 1 tane için... mafoldumben

yapma ya neden öyle yaptın hani kaytarmak yoktu guclubacismile
adetten önce başlayınca daha çok etki ediyormuş saraçoğlunun sitesinde okumuştum oyüzden tahmini adetime 10 gün kala başladım
8.günde adet oldum
bendeki en belirgin fark adetim aşırı pıhtılı oluyo sanki içeride birşeyleri parçalıyo ve adetle birlikte atıyo
muhtemelen bu kist olabilir kaydirigubbakcemile3
ilk yaptığımda da böyle olmuştu ama o daha yoğundu bu normal geçti
ayrıca mantardan da eser kalmadı galiba
aman nazar değmesin :Saruboceq:

bu tarçın bal olayı benim miğdemi bulandırdı başımı ağrıttı çok kötü oldum moralim bozuldu herkez çatır çatır doğurur ben 1 tane için... mafoldumben

çörekotunu ezmedenmi attın yoksa canım
ozaman gerçekten insan çok kötü oluyor
bende denedim mantar olunca bırakmak zorunda kalmıştım :sinifsinif:

çookk canım sıkılıyo bu işe ama kimseye diyemiyorum etrafımdaki insanlarda ben isteyerek çocuk yapmıyomuşum gibi davranıyo... inadına inadına soruyolar.. gülüp geçmekten sıkıldım artık hiç olmadık birine patlamaktan korkuyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben bebeğe hasret kalacağımı hiç bilmezdim..

buyurun canı isteyenler balık yemeğe gelebilir siz gelin ben sizi mudanyayada götürürüm balık yemeğe bilmeyenler için mudanya bursanın sahil ilçesi çok güzel bi yerdir

çörekotunu ezmedenmi attın yoksa canım
ozaman gerçekten insan çok kötü oluyor
bende denedim mantar olunca bırakmak zorunda kalmıştım :sinifsinif:

ezmeden attım ama çiğniyom ağzımda.. boğazım yanıyo.. ezerek attığımda herseferinda yeni hazırlamam gerekiyomuş yoksa çörekotunun etkisi kalmıyomuş..

noldu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım ya 1 gün içmeyince insan soguyooo
haklısın ama gelecek ay harfi harfine yapacam:kedi:

olumunekankayizsmile saol canım ıyım sen nasılsın varmı bı gelısme calısmalardan:jeyyar:
ay ınsallah vardı:Saruboceq:
gelişme varmı bilmiyorum ama ben bu ara çalışmayı bıraktım :kedi: çok soğudum aman hergün aynı hergün aynı :dilcikar:
hehhe ne kadar tesadüf anca bu kadar olur
benimki pis iş tuvaleti kırıp yeniden yapacaklar
benden önceki kiracılar kırmışlar ...alt kata akıyormuş
onlarda ev boşalınca yaptırmamışlar
şimdi ben taşınalı bir sene oldu yine akmış küflenmiş falan
1 sene ev boş kalmış o zaman akılları nerdeymiş hayret bişey
noldu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kocama sinirlendim
alt komşuma sinirlendim
kendimi esir gibi hissetmeye başladım mafoldumben

ezmeden attım ama çiğniyom ağzımda.. boğazım yanıyo.. ezerek attığımda herseferinda yeni hazırlamam gerekiyomuş yoksa çörekotunun etkisi kalmıyomuş..
aynı ben gibi yapmışsın senden gerçekten dayanılmaz birşey ya
çok acı oluyo çörek otu çiğneyince remen benimde midem bulanıyordu
bende ezip öyle hazırlarım birdahakine demiştim ama etkisi kalmıyormuş demek
ne yani her seferinde çörekmi ezicez öf ya
çiğnemeye devam ozaman kafamçokkarıştı

ne oldu canım ya :uhm:

ayyy banamı sinirlendin canım soganı içmedim diye
söz bak yapacam dövme beni tamammıkaydirigubbakcemile
inan tadı igrenc miğrenc içerim ben:kedi:

yok valem senin defterini ayrıca dürecem unutturma bunu sinirim geçince hatırlat :mymeka:

az önce usta geldi baktı bu tuvaletin işi bugün bitmez hafta sonu başlayalım dedi
bende cumartesi eşim çalışıyor pazar olursa evde olur yoksa sizi eve koymaz kendi olmadan dedim
oda vardiyelimi çalışıyor...nerde çalışıyor dedi
bende tüdemsaş dedim
adamda tüdemsaşta çalışıyormuş ben nerden biliyim
bölümünü falan sordu tanırım eşini dedi

bende telefon ettim kocike usta bugün başlarsak bu iş bitmez hafta sonu olsun dedi cumartesi günü oda çalışıyormuş pazara ayarladım dedim

bana kızdı vay beni ne alakadar ediyormuş ben adamın nerde çalıştığını niye sormuşum niye adamla sohbet etmişim
bende bağırdım çağırdım telefonu kapattım
az önce yine alt komşum geldi kocikin telefon numarasını verdim onunla halletsinler 1 aydır beni iyi strese soktular
bu ayda soğanı yaptım tuvalet yüzünden hamile kalamadım
el birliğiyle beni delirtmeyi beceriyorlar mafoldumben mafoldumben
o kocam olacak adamada surat edecem o görür :1closedeyes:
12 senedir esir hayatı yaşadığım yetmiyor huyumuda almadı sanki ben elin adamıyla sohbet ettim sanıp beni azarlamak neymiş gözterecem ona gününü

canım ya 1 gün içmeyince insan soguyooo
haklısın ama gelecek ay harfi harfine yapacam:kedi:
yap valla canım hiç bırakmayınca gerçekten sonuna kadar yapıyosun
bak bana yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
takvime içtiğim hergün işaret koydum
işaretler çoğaldıkça heleki kürün sonuna yaklaştıkça hiç bırakmak istemedim valla
faydasınıda gördüm sanırım
baksana belkide mantar geçmeyecekti
ama sayende oldu olumunekankayizsmile
şimdide benim sayemde sen yapacaksın bahane yok lmaz:

evet herseferinde taze taze ezip karıştırıp tüketmek lazımmış yoksa çörekotunun yağı uçuyomuş etkisi olmuyomuş

hayırdır kuzum kım uzdu senıohaoldumsmile

bir üst mesajda yazdım
kocam olacak adam üzdü beni
ama benim adımda divinse ben bu hareketi onun burnundan fitil fitil getiririm
sonunda kendisi zararlı çıkıyor her seferinde hediye almak zorunda kalıyor çünkü :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…