Dokuz Doğuranlar

tmm cnm bende ara ara mutfağı topluyorum
ustalar gelmeden yemeğimide yapıyım sonra kocik beni odadan çıkarmaz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin eleyna nasılsın cnm Şeniz

olumunekankayizsmile saol canım ıyım sen nasılsın varmı bı gelısme calısmalardan:jeyyar:
ay ınsallah vardı:Saruboceq:

ablamla telefondayım biraz zor kapatırız
şimdilik hoşçakalın görüşürüz

tmm cnm bende ara ara mutfağı topluyorum
ustalar gelmeden yemeğimide yapıyım sonra kocik beni odadan çıkarmaz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin eleyna nasılsın cnm Şeniz
senin ne yapılacak canım
şuna bak eve bile aynı anda usta geliyo sırnaşık şey
benimki evde yok eli mahkum ne yapsın yoksa o da öyle gıcık ediyo beni sen içeride dur çıkma kaydirigubbakcemile
buarada buzdolabımda kafayı yedi dünde onun için servis çağırdım acayip sesler çıkarıyor
eğer parçasını bulamazlarsa cumaya kadar yenisiyle değiştirecekler inşallah bulamazlar kaydirigubbakcemile3

pzazra gittim geldim şimdi balık aldım bi çorba yaparım önüne bide salata of hergün ne yapcan ya açık büfe tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bi enerjim vardı oda pazarda gitti allahım tam karı oldum ya evdi çocuktu yemekti pazardı evleneli temmuzda 3sene olcak ya hala karı olmaya alışamadım bu yaşta tuhaf gelio içimdeki o şey geçmedi yarım kaldı

biliyorum canım da boşa zamanklava:klava:klava:

kocama söylücam bu pazarını bana ayır dicam bi uludağ yapalım inkayaya cumalı kazığa gidelim dicam bi kabul etmesin küsücam bişeyler hazırlarım piknik yaparız kimseyi istemiyorum yanlız kalmak istiyorum kocişimle

misafir kabul edermisin canım bak nasılda canım çekti balığı cokacimcoook

gidin tabi iyi olur canım hem acılırsınız:hulya:

burdamısın diye cagırdım
ne yaptım kombiye geldilermi:içelim:
geldilerde gittiler bile
zaten kayınpeder tlf etti yarım saate kadar gelecekler dedi 10 dk sonra geldiler kaydirigubbakcemile3
ama kolaymış ya fazla sürmedi alkisalkisalkis
onlar gelecek diye soğanı erteledim şimdi içiyorum
buarada beni iyi gaza getirdin hee tam 12. gündeyimsüprizzzzz
sen ne yaptın :jeyyar:

ay sevindim yaaaa nasıl belirgin bi gelişme varmı akıntı gibi falanbilmiyorumkismile
ben bıraktım 4. günde biliyonmu seni gaza getirirken ben bıraktım:kedi:
dr falan gidip gelince ara verince bıraktım hayırlısı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…