evet herseferinde taze taze ezip karıştırıp tüketmek lazımmış yoksa çörekotunun yağı uçuyomuş etkisi olmuyomuş
yok valem senin defterini ayrıca dürecem unutturma bunu sinirim geçince hatırlat :mymeka:
az önce usta geldi baktı bu tuvaletin işi bugün bitmez hafta sonu başlayalım dedi
bende cumartesi eşim çalışıyor pazar olursa evde olur yoksa sizi eve koymaz kendi olmadan dedim
oda vardiyelimi çalışıyor...nerde çalışıyor dedi
bende tüdemsaş dedim
adamda tüdemsaşta çalışıyormuş ben nerden biliyim
bölümünü falan sordu tanırım eşini dedi
bende telefon ettim kocike usta bugün başlarsak bu iş bitmez hafta sonu olsun dedi cumartesi günü oda çalışıyormuş pazara ayarladım dedim
bana kızdı vay beni ne alakadar ediyormuş ben adamın nerde çalıştığını niye sormuşum niye adamla sohbet etmişim
bende bağırdım çağırdım telefonu kapattım
az önce yine alt komşum geldi kocikin telefon numarasını verdim onunla halletsinler 1 aydır beni iyi strese soktular
bu ayda soğanı yaptım tuvalet yüzünden hamile kalamadım
el birliğiyle beni delirtmeyi beceriyorlar mafoldumben mafoldumben
o kocam olacak adamada surat edecem o görür :1closedeyes:
12 senedir esir hayatı yaşadığım yetmiyor huyumuda almadı sanki ben elin adamıyla sohbet ettim sanıp beni azarlamak neymiş gözterecem ona gününü
yok valem senin defterini ayrıca dürecem unutturma bunu sinirim geçince hatırlat :mymeka:
az önce usta geldi baktı bu tuvaletin işi bugün bitmez hafta sonu başlayalım dedi
bende cumartesi eşim çalışıyor pazar olursa evde olur yoksa sizi eve koymaz kendi olmadan dedim
bende tüdemsaş dedim
bende telefon ettim kocike usta bugün başlarsak bu iş bitmez hafta sonu olsun dedi cumartesi günü oda çalışıyormuş pazara ayarladım dedim
bana kızdı vay beni ne alakadar ediyormuş ben adamın nerde çalıştığını niye sormuşum niye adamla sohbet etmişim
az önce yine alt komşum geldi kocikin telefon numarasını verdim onunla halletsinler 1 aydır beni iyi strese soktular
12 senedir esir hayatı yaşadığım yetmiyor huyumuda almadı sanki ben elin adamıyla sohbet ettim sanıp beni azarlamak neymiş gözterecem ona gününü
yap valla canım hiç bırakmayınca gerçekten sonuna kadar yapıyosun
bak bana yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
takvime içtiğim hergün işaret koydum
işaretler çoğaldıkça heleki kürün sonuna yaklaştıkça hiç bırakmak istemedim valla
faydasınıda gördüm sanırım
baksana belkide mantar geçmeyecekti
ama sayende oldu olumunekankayizsmile
şimdide benim sayemde sen yapacaksın bahane yoklmaz:
ben ezmiyordum ama yarım yamalak çiğneyip yutuyordum hemen
ııyyy ezilirse hiç yenmez o çok acıı :sinifsinif:
bende tüdemsaş dedim
kızlar bugunler herkes kocasından dertlı lülülülülülüneden ya
ısde butun erkekler aynı yafvereliniortak
tamam canım belki bende 10 günlük devam kürünü uygularım :içelim:ama ama:kedi::kedi::kedi:ben 1 senede 2 kere yaptım 3 de pes ettim mafoldumben
bana kızma ne olurmafoldumben
canım benimkide aynı eve usta gelsin bırak göstermeyi cagırttırmaz bile kendini
bosver bütün erkekler hemen hemen aynı işte sanki adam seni yicek :umursamaz:
bende daha önce iki kere yaptıgım için faydasını cok gördüm özelliklede iltihap bitti bi daha tekrarlamadıguclubacismile
canım faydasını görmene sevindim bende gelecek ay yaparım insallah:Saruboceq:
3 kere yaptın ama en uzunu 4 gün sürdüama ama:kedi::kedi::kedi:ben 1 senede 2 kere yaptım 3 de pes ettim mafoldumben
bana kızma ne olurmafoldumben
canım benimkide aynı eve usta gelsin bırak göstermeyi cagırttırmaz bile kendini
bosver bütün erkekler hemen hemen aynı işte sanki adam seni yicek :umursamaz:
demekki bende o yüzden işe yaramamış çiğnemeden yuttum :kedi:güzelce çiğnemek lazımmış tabi arada kaçan kaçıyoyandı boğazcıklarım hadi kaçtım ben..
ah benim canım ya yok yere üzülmüşsün :teselli:
ne varki bunda adam sormuş sende cevap vermişsin ne yani kocam kızar cevap veremem mi deseydin bu kadarı fazla valla enişteyi ilk defa kınıyorum çünkü yok yere üzmüş senilmaz:
ama senin surat astığını görünce anlar hatasını gönlünü alır merak etme
sende o ara öcünü alırsın olumunekankayizsmile
hep alttan al al nereye kadar
onlarda biraz bizi anlasınlar cnm :umursamaz:
ben herşeye he dedikçe tepeme çıkarmışım haberim yok benneyaptımki
babasıda aynı bunun
geçen kaynanamla cenaze evine başsağlığına gidiyoruz bize 10 dakika veriyolar iyimi
10 dakika neyse sanki bakkala ekmek almaya gidiyorum
offff of şikayet etsemde başa gelmiş çekecem ama artık şu saat dakka olaylarından bıktım
bütün biriktirdiklerimi şimdi kusacam haa :1no2:
babasıda aynı bunun
geçen kaynanamla cenaze evine başsağlığına gidiyoruz bize 10 dakika veriyolar iyimi
offff of şikayet etsemde başa gelmiş çekecem ama artık şu saat dakka olaylarından bıktım
bunuda denedim cnm denemediğim ne kaldıkikızlar bişey diycem bu çok önemli bi arkadaşımız önceki ay 7 gün oruç tuttu çocuk için ve hamile bende tuttum sonuç ortada sizde bence deneyin kızlar denemeye değer
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
bende dertliyim kocamdan cok dırdır ediyo
herseye karısıyo:mymeka: gözünün yasına bakmayıp
dövecem bi günalsanaalsanasmile sonra sonra devlet elimden alıpkaydirigubbakcemile
morcatı erkek sıgınma evine gitmek zorunda kalıcak-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
babasıda aynı bunun
ailesinin karışmasına gerek kalmıyorki bu beyefendi yeteri kadar sıkıyor zaten :sinifsinif:eşin neysede ailesine fazla karıştırma kendine
yoksa varya insanın tepesine eder bunlar
benimkilerde öyle yüz versem varya başıma neler gelirdi hizmetçi olurdum resmenÇok üzgünüm çoook
bıde benımkını bılsen sen neler cekıyorum ben
pısırın tekı hepsıde erkeklerın varsa yoksa ailelerı
canım bunların bak 3 sene oldu aynı evdeyız
akannehir adamlar nezaman ısderse ozaman cıkaracak evden bızı sankı offf yafff vallahı bıktım yaakafamçokkarıştı
ozaman hiç sana kızmasın kabahat onda madem öyle eve gelmeliydi3 kere yaptın ama en uzunu 4 gün sürdü
soğanı ben bile yaptıysam herkes yapar hayli hayli
birdahaki sefere başladığın işi bitirecen kapiş kaydirigubbakcemile5
demekki bende o yüzden işe yaramamış çiğnemeden yuttum :kedi:
güle güle görüşürüz olumunekankayizsmile
haklı yere kınadın
biliyorki bugün ev ayakta ustalar geliyor gidiyor
beyefendi 3 te işten çıkıyor direk eve gel biryere gitme dedim
aradım nerdesin diye çifte minarede çay içiyormuş :1shok:
ortadan ikiye yarıldım resmen sinirimden yaff Çok üzgünüm çoook
bende dertliyim kocamdan cok dırdır ediyo
herseye karısıyo:mymeka: gözünün yasına bakmayıp
dövecem bi günalsanaalsanasmile sonra sonra devlet elimden alıpkaydirigubbakcemile
morcatı erkek sıgınma evine gitmek zorunda kalıcak-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?