Dokuz Doğuranlar

inş bişey çıkmaz ya yazık kadını korkuttun hekaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tatlımya dua ederiz hayırlısıyla hiçbişiy çıkmaz temiz çıkar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gizecim sende hg nasılsın
h.b canım ıyyız bız beklıoz heyecanlı

ah varya bu yaramaz bebek yokmu kıss oposunu donmuş açmıo anam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilemoz artıkın ne zaman gösterecek

cnm çok geçmiş olsun sen içini ferah tut.inş.önemli bir şey değildir..şimdiye kadar bütün tahlil sonuçları normal çıkmış umarım yarın çıkacak sonuçta normal çıkar.sen üzülme sakın :1hug:

yenı gelenler herkes h.g ve h.b evt bende sevındım eskılerdeki toppikte toplandığımız gunleri inlaşh gene öle olur

canım iyi bebiş galiba haftaya dr gidicem o zaman öğrenicem iyi şimdilik kıpır kıpr maşallah bakalım kaç kilo oldu öğrenicez nasipse bu arada adı murat kaan olacak allahın izniyle
adıyla yaşasın eski sevgilimin adı dermişim :roflol:
merhaba cnm hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
inş bişey çıkmaz ya yazık kadını korkuttun hekaydirigubbakcemile3
iyi ettim çok zor bişey değil dr götürmek bişey olmaz deyip geçiştirmeselerdi oğluyla bir oldular
şimdi kocikteçok korkuyor sonuçları alırken dua okuya okuya bi hal oldu kaydirigubbakcemile3
dua et bebişim olsun
vildanada bişey olmasında ve abla olsun :lepi:
hep böyle gül inş :roflol: rabbim ağlatmasın bizi

ben çok arsızımdır zati pek uzun sürmez ağlamam hemen gülerim delikafadulden

saol canım benim :1hug:
kızınmı var derdin var işte şimdi bu bide adet olur daha şimdiden genç kız triplerine başladık çekeceğimiz var artık ot koymaz yoldurur bize kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin gülüm gülüşü gülden güzel valem Şeniz
hosbulduk bitaaaaneeeeeeeeeeeeem takma kafana fazla benim içime doguyo vildanda bişe cıkmayacak bende cok hızla kilo almıstım cok iriydim yasımdan büyük gösteriyodum bosver bişe cıkmaz biz ergen irisiyik vildoşla damızlık tosun gibim geziyok oartalıkta:roflol:
hg canım evet ne güzel muhabbet edicez bugün

yenı gelenler herkes h.g ve h.b evt bende sevındım eskılerdeki toppikte toplandığımız gunleri inlaşh gene öle olur

hb kızlar valla eskileri görünce sevindim duygulandım ilk kayıt oldugum zamanlar geldi aklımaalkisalkisalkis

Son düzenleme:
iyi canım şükür şimdilikk haftaya dr gidicem şeker yükleme testimiz var bide aşı olucam

hadı hayırlısı şeker yuklemesı benımde mayısta olacak aşımı şimdıeye kadar olmadınmı ben iki aşı oldum zaten ikiside tetenozda ben ocak ve şubatta oldum aşıları sağlıklı olsunlarda olumunekankayizsmile

he valla benımde çoğu zamanım oyunla geçıo kısnaniknanik geçmiş olsun canım bebiş nasıl bakalım

divitnicim h.b

anacım bende böle bişi sölücektim koçişe bak sevgilim adı ona göre koy derdim aammmaa yemez kocik biliyo öle çok sevgilim olmadı olanlarında adını biliyo mecbur bu ismi koyucamm ömer faruk istiyodum bennn

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Allah iyiliğini versin vale çok güldüm yaa damızlık tosun sırnaşık şey
ergen irisi olduğu doğruda kilo alımı hiç durmuyorki ayda bir kıyafet küçültüyor hanıefendi

saol canım benim :1hug:
kızınmı var derdin var işte şimdi bu bide adet olur daha şimdiden genç kız triplerine başladık çekeceğimiz var artık ot koymaz yoldurur bize kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız deme öyle bende kız annesiyim teyzesi bak duydu seni başladı tepişlemeye.kızın mı var derdin var deme olsun annesi olacak o kadar tirplier naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…