inş bişey çıkmaz ya yazık kadını korkuttun hekaydirigubbakcemile3ne erkeni cnm anaokuluna giderken öğretmeni ikaz etmişti bizimkiler pek umursamadılar
vildan çok kilo aldı desem hemen halasıda kiloluydu amcasıda kiloluydu babasıda kiloluydu deyip geçiştirdiler
geçen gün burda bahçeci tüp bebek merkezi doktoru aytun aktan'a özelden sordum saolsun yönlendirdi
kocikede okuttum mesajı götürmeye ikna oldu
kaynanamada abarta abarta anlattım şimdi ödü patlıyor benneyaptımki
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmm eski kadro burda cok sevindim yaaaa
vale_14, sulezehra, orays+, gize, mavi_qozlu+, divinity+
geçmiş olsun tatlımya dua ederiz hayırlısıyla hiçbişiy çıkmaz temiz çıkar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hoşgeldiniz güzeller opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
duygusalım sule
kızımı dr götürdük pediatri endokrinoloji ve metabolizma kliniğine
son 3 senedir çok hızlı kilo alıyordu tüylenmeyede başladı aşırı terliyor dr normal değil dedi
bütün kan -idrar tahlilleri yapıldı
ultrason çekildi....şimdiye kadar normal ama dananın kuyruğu yarın kopacak
en önemli hormon sonucu yarın çıkacak neyi varsa belli olacak
inşallah bişey çıkmaz çok korkuyoruz eyvahedigeldismile
h.b canım ıyyız bız beklıoz heyecanlıgizecim sende hg nasılsın
iyilik canım senden ne haber bebiş nasıl cinsiyeti ne olumunekankayizsmile
vereliniortak
iyi sayılırız canımcım hoşgeldin
sen nasılsın bebik nasıl adını düşündünüzmü ne olacak :hulya:
hep böyle gül inş :roflol: rabbim ağlatmasın bizitmm cnm gülüyorum bak kaydirigubbakcemile3
he valla benımde çoğu zamanım oyunla geçıo kısnaniknanik geçmiş olsun canım bebiş nasıl bakalım
divitnicim h.b
hoşgeldiniz güzeller opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızımı dr götürdük pediatri endokrinoloji ve metabolizma kliniğine
son 3 senedir çok hızlı kilo alıyordu tüylenmeyede başladı aşırı terliyor dr normal değil dedi
bütün kan -idrar tahlilleri yapıldı
ultrason çekildi....şimdiye kadar normal ama dananın kuyruğu yarın kopacak
en önemli hormon sonucu yarın çıkacak neyi varsa belli olacak
inşallah bişey çıkmaz çok korkuyoruz eyvahedigeldismile
hg canım a.s.bu arada herkese kucak dolusuuu slmmm a.s.
adıyla yaşasın eski sevgilimin adı dermişim :roflol:canım iyi bebiş galiba haftaya dr gidicem o zaman öğrenicem iyi şimdilik kıpır kıpr maşallah bakalım kaç kilo oldu öğrenicez nasipse bu arada adı murat kaan olacak allahın izniyle
merhaba cnm hoşgeldin kaydirigubbakcemile5Merhaba kızlar
iyi ettim çok zor bişey değil dr götürmek bişey olmaz deyip geçiştirmeselerdi oğluyla bir oldularinş bişey çıkmaz ya yazık kadını korkuttun hekaydirigubbakcemile3
dua et bebişim olsungeçmiş olsun tatlımya dua ederiz hayırlısıyla hiçbişiy çıkmaz temiz çıkar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
h.b canım ıyyız bız beklıoz heyecanlı
ah varya bu yaramaz bebek yokmu kıss oposunu donmuş açmıo anam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilemoz artıkın ne zaman gösterecek
hep böyle gül inş :roflol: rabbim ağlatmasın bizi
cnm çok geçmiş olsun sen içini ferah tut.inş.önemli bir şey değildir..şimdiye kadar bütün tahlil sonuçları normal çıkmış umarım yarın çıkacak sonuçta normal çıkar.sen üzülme sakın :1hug:
hosbulduk bitaaaaneeeeeeeeeeeeem takma kafana fazla benim içime doguyo vildanda bişe cıkmayacak bende cok hızla kilo almıstım cok iriydim yasımdan büyük gösteriyodum bosver bişe cıkmaz biz ergen irisiyik vildoşla damızlık tosun gibim geziyok oartalıkta:roflol:hoşgeldin gülüm gülüşü gülden güzel valem Şeniz
hg canım evet ne güzel muhabbet edicez bugün
hg canım
yenı gelenler herkes h.g ve h.b evt bende sevındım eskılerdeki toppikte toplandığımız gunleri inlaşh gene öle olur
divinity canım iyi düşün iyi olsun inş bişi çıkmaz testleri vildoşun sıkma canını canım
iyi canım şükür şimdilikk haftaya dr gidicem şeker yükleme testimiz var bide aşı olucam
hg canım a.s.
he valla benımde çoğu zamanım oyunla geçıo kısnaniknanik geçmiş olsun canım bebiş nasıl bakalım
divitnicim h.b
adıyla yaşasın eski sevgilimin adı dermişim :roflol:
merhaba cnm hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
iyi ettim çok zor bişey değil dr götürmek bişey olmaz deyip geçiştirmeselerdi oğluyla bir oldular
şimdi kocikteçok korkuyor sonuçları alırken dua okuya okuya bi hal oldu kaydirigubbakcemile3
dua et bebişim olsun
vildanada bişey olmasında ve abla olsun :lepi:
ben çok arsızımdır zati pek uzun sürmez ağlamam hemen gülerim delikafadulden
hosbulduk bitaaaaneeeeeeeeeeeeem takma kafana fazla benim içime doguyo vildanda bişe cıkmayacak bende cok hızla kilo almıstım cok iriydim yasımdan büyük gösteriyodum bosver bişe cıkmaz biz ergen irisiyik vildoşla damızlık tosun gibim geziyo oartalıkta:roflol:
hb kızlar valla eskileri görünce sevindim duygulandım ilk kayıt oldugum zamanlar geldi aklımaalkisalkisalkis
saol canım benim :1hug:
kızınmı var derdin var işte şimdi bu bide adet olur daha şimdiden genç kız triplerine başladık çekeceğimiz var artık ot koymaz yoldurur bize kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?