anacım bende böle bişi sölücektim koçişe bak sevgilim adı ona göre koy derdim aammmaa yemez kocik biliyo öle çok sevgilim olmadı olanlarında adını biliyo mecbur bu ismi koyucamm ömer faruk istiyodum bennn
hadı hayırlısı şeker yuklemesı benımde mayısta olacak aşımı şimdıeye kadar olmadınmı ben iki aşı oldum zaten ikiside tetenozda ben ocak ve şubatta oldum aşıları sağlıklı olsunlarda olumunekankayizsmile
canım beni kızkardeşimde aynı aramızda 4 yaş var ben 3 e falan giderken aynı giyiniyorduk sonra beni bi geçti şimdi hala aynı iri yapılı ama hamd olsun sağlık sorunu yok adtleride saat gibi hormonel bir bozukluk yok ben zayıfım bende var :roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Allah iyiliğini versin vale çok güldüm yaa damızlık tosun sırnaşık şey
ergen irisi olduğu doğruda kilo alımı hiç durmuyorki ayda bir kıyafet küçültüyor hanıefendi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız deme öyle bende kız annesiyim teyzesi bak duydu seni başladı tepişlemeye.kızın mı var derdin var deme olsun annesi olacak o kadar tirplier naniknanik
kaç tane olduki kız :1rolleyes:akannehir olanların adını biliyormu
ben birini söyledim iki gün konuşmadı benle
diğerlerini söylermiyim hiç :kedi:
aman isimde nasip bende vildanın adını ebru koyacaktım eski sevgilisinin adıymış kendi istememişti
opuyorumnanaktan saol bebişimdıvıtnıcım butun dualarım senınle datlum inşlah gebiş kalırsın kzında hiç bişiyi çıkmaz hezaman duacıyım kaydirigubbakcemile5
valecım öle valla bende duygulandım aynen ozamanlar bende yenı uyeydım
canım beni kızkardeşimde aynı aramızda 4 yaş var ben 3 e falan giderken aynı giyiniyorduk sonra beni bi geçti şimdi hala aynı iri yapılı ama hamd olsun sağlık sorunu yok adtleride saat gibi hormonel bir bozukluk yok ben zayıfım bende var :roflol:
akannehir olanların adını biliyormu
ben birini söyledim iki gün konuşmadı benle
diğerlerini söylermiyim hiç :kedi:
aman isimde nasip bende vildanın adını ebru koyacaktım eski sevgilisinin adıymış kendi istememişti
h.b.cnmmmm sohbet koyu yine maşallah kaç gündür kimse yoktu tek başıma bekledim hep burda.aman nazar değmesin
anacım bende böle bişi sölücektim koçişe bak sevgilim adı ona göre koy derdim aammmaa yemez kocik biliyo öle çok sevgilim olmadı olanlarında adını biliyo mecbur bu ismi koyucamm ömer faruk istiyodum bennn
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Allah iyiliğini versin vale çok güldüm yaa damızlık tosun sırnaşık şey
ergen irisi olduğu doğruda kilo alımı hiç durmuyorki ayda bir kıyafet küçültüyor hanıefendi
bende kız annesiyim 5 yaşında ama valla kök söktürüyor istemediği kıyafeti almaz giymez kendi beğencek herşeyi bu yaşta böyle ilerisini bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız deme öyle bende kız annesiyim teyzesi bak duydu seni başladı tepişlemeye.kızın mı var derdin var deme olsun annesi olacak o kadar tirplier naniknanik
kaç tane olduki kız :1rolleyes:
benim bi tane oldu onunda ismi güze değildi zaten
oğlumda olmadı olacağıda yok gibi :sm_cool:
hiç sorma ya napcaz bilmiyorum kilodan diyolar yokki neden oluyoropuyorumnanaktan saol bebişim
bu ay yine 3-4 gün çok az pembe leke geldi adet sayılıyormu beya kafam karıştı :sm_confused:
ahhh ah bende bekarlıktan beri var hormon soyhası
çok zayıftım lise sonda 49 kiloydum,vildan şimdi 49 kilo akannehir
tatlım ikinci dozumu olucam bende gecen ay birinci dozu vuruldum ayın 26sındada rutin kontrol ve şeker yükleme testimiz var sağlıklı olsunda dediğin gibi gerisi boş senin bebiş kaç kilo oldu canım benim gecen ay 540 gramdı bakalım bu ay ne kadar olmuş ben ne kadar kilo almısımm göricezz
dıvıtnıcım butun dualarım senınle datlum inşlah gebiş kalırsın kzında hiç bişiyi çıkmaz hezaman duacıyım kaydirigubbakcemile5
valecım öle valla bende duygulandım aynen ozamanlar bende yenı uyeydım
hg canım sırayla nöbet tuttuk bende ne zaman girsem bostukaydirigubbakcemile5
allah iyiliğini versin mavişim kız bide ismini bilyo eskilerin he abowwww ohaoldumsmileben söylesem
beni etopun ucuna koyar üfürürrrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile
he ya damızlık tosun,inek desek bize tam uyar gercim aklinialirimsmile
anam aynı ben işte bende ayda bi kıyafet almak zorunda kalırlardıkaydirigubbakcemile3
baktılar bas edemiyolar almayı bıraktılardı bende ablamda araklıyodum:1ninca:
gizli gizli giyip cıkyodum uyuz vermiyodu bişeyini:mymeka:
tatlısıda olur acısıda ortaya karışık yani kaydirigubbakcemile3amanınnnn kız anneleri bugün dertli..biz kızımla en iyisi susup oturalım kaydirigubbakcemile3 mutlaka haklısınız kızlar..Allah yardımcınız olsun...olsun ama her şeyleri tatlı olur onların yaaaa
akannehir abow yok çok şükür benim başıma öyle bişey gelmedikocikten önce iki tane arkadasım oldu o yüzden biliyo canım ciddi ilişkilerdi benimki öle kısa süreli bişi deildi yani birini mecburen biliyo çok karsımıza çıktı çünkü hep dedikodum yapıldı ayırmaya çalıştılar bizi o öküzün yüzünden namusuma kadar msjlar geliyodu eşime nişanlıken yani bi yerde mecbur öğrendi diyim
isim diyince sevgilisinin adı olmasada uyduruyolar canım korkutup bu yüzden işede yaramıyo deil hanii
hg canım sırayla nöbet tuttuk bende ne zaman girsem bostukaydirigubbakcemile5
allah iyiliğini versin mavişim kız bide ismini bilyo eskilerin he abowwww ohaoldumsmileben söylesem
beni etopun ucuna koyar üfürürrrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile
he ya damızlık tosun,inek desek bize tam uyar gercim aklinialirimsmile
anam aynı ben işte bende ayda bi kıyafet almak zorunda kalırlardıkaydirigubbakcemile3
baktılar bas edemiyolar almayı bıraktılardı bende ablamda araklıyodum:1ninca:
gizli gizli giyip cıkyodum uyuz vermiyodu bişeyini:mymeka:
opuyorumnanaktan saol bebişim
bu ay yine 3-4 gün çok az pembe leke geldi adet sayılıyormu beya kafam karıştı :sm_confused:
ahhh ah bende bekarlıktan beri var hormon soyhası
çok zayıftım lise sonda 49 kiloydum,vildan şimdi 49 kilo akannehir
:kedi: :kedi: 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?