Dokuz Doğuranlar

akannehir olanların adını biliyormu
ben birini söyledim iki gün konuşmadı benle
diğerlerini söylermiyim hiç :kedi:
aman isimde nasip bende vildanın adını ebru koyacaktım eski sevgilisinin adıymış kendi istememişti

tatlım ikinci dozumu olucam bende gecen ay birinci dozu vuruldum ayın 26sındada rutin kontrol ve şeker yükleme testimiz var sağlıklı olsunda dediğin gibi gerisi boş senin bebiş kaç kilo oldu canım benim gecen ay 540 gramdı bakalım bu ay ne kadar olmuş ben ne kadar kilo almısımm göricezz

dıvıtnıcım butun dualarım senınle datlum inşlah gebiş kalırsın kzında hiç bişiyi çıkmaz hezaman duacıyım kaydirigubbakcemile5
valecım öle valla bende duygulandım aynen ozamanlar bende yenı uyeydım

canım beni kızkardeşimde aynı aramızda 4 yaş var ben 3 e falan giderken aynı giyiniyorduk sonra beni bi geçti şimdi hala aynı iri yapılı ama hamd olsun sağlık sorunu yok adtleride saat gibi hormonel bir bozukluk yok ben zayıfım bende var :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız deme öyle bende kız annesiyim teyzesi bak duydu seni başladı tepişlemeye.kızın mı var derdin var deme olsun annesi olacak o kadar tirplier naniknanik

ona noluyo daha 40 fırın ekmek yemesi lazım ergen olabilmesi için kaydirigubbakcemile3
hele vildan ablasını topikteki hiçbir kız bebek geçemez kafamçokkarıştı

kaç tane olduki kız :1rolleyes:
benim bi tane oldu onunda ismi güze değildi zaten
oğlumda olmadı olacağıda yok gibi :sm_cool:

opuyorumnanaktan saol bebişim

bu ay yine 3-4 gün çok az pembe leke geldi adet sayılıyormu beya kafam karıştı :sm_confused:

ahhh ah bende bekarlıktan beri var hormon soyhası
çok zayıftım lise sonda 49 kiloydum,vildan şimdi 49 kilo akannehir

kocikten önce iki tane arkadasım oldu o yüzden biliyo canım ciddi ilişkilerdi benimki öle kısa süreli bişi deildi yani birini mecburen biliyo çok karsımıza çıktı çünkü hep dedikodum yapıldı ayırmaya çalıştılar bizi o öküzün yüzünden namusuma kadar msjlar geliyodu eşime nişanlıken yani bi yerde mecbur öğrendi diyim

isim diyince sevgilisinin adı olmasada uyduruyolar canım korkutup bu yüzden işede yaramıyo deil hanii

h.b.cnmmmm sohbet koyu yine maşallah kaç gündür kimse yoktu tek başıma bekledim hep burda.aman nazar değmesin

hg canım sırayla nöbet tuttuk bende ne zaman girsem bostukaydirigubbakcemile5

allah iyiliğini versin mavişim kız bide ismini bilyo eskilerin he abowwww ohaoldumsmileben söylesem
beni etopun ucuna koyar üfürürrrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile

he ya damızlık tosun,inek desek bize tam uyar gercim aklinialirimsmile
anam aynı ben işte bende ayda bi kıyafet almak zorunda kalırlardıkaydirigubbakcemile3
baktılar bas edemiyolar almayı bıraktılardı bende ablamda araklıyodum:1ninca:
gizli gizli giyip cıkyodum uyuz vermiyodu bişeyini:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız deme öyle bende kız annesiyim teyzesi bak duydu seni başladı tepişlemeye.kızın mı var derdin var deme olsun annesi olacak o kadar tirplier naniknanik
bende kız annesiyim 5 yaşında ama valla kök söktürüyor istemediği kıyafeti almaz giymez kendi beğencek herşeyi bu yaşta böyle ilerisini bilmiyorum

hiç sorma ya napcaz bilmiyorum kilodan diyolar yokki neden oluyor
bende evlenirken 47 kiloydum :1hug:

anladım canım vala şekerim inan soramadım tam bıe devlet hastanesıne gıttığım için pek açıklama olmuo ben sordukça sölio işte bazen bende heyecan yapıp soracağımı unutuom öle oldu ben alaşhırde oturuom salıhlıde renklı ultrason varmı bı öğrensem tam olarak herşeyını soracam ozaman ama gayet iimiş durumu ben 70 kilo oldum valla hamiş kalmadan 54 idim

amanınnnn kız anneleri bugün dertli..biz kızımla en iyisi susup oturalım kaydirigubbakcemile3 mutlaka haklısınız kızlar..Allah yardımcınız olsun...olsun ama her şeyleri tatlı olur onların yaaaa

evet canımya hatırlıyoooooom senle aynı zamanmı üye olmustukki bi bakem bakalımolumunekankayizsmile

tatlım benimki tepki vermedi sonuçta kendininde oldu sevgilisi bide ben eşimi tanıdıgımda 30 yasındaydı düşün o yaşa kadar kaç tane olmustur ben hepsini sormadım bilmekte istemedim zaten dediğim gibi mecburiyetten öğrendi

akannehir abow yok çok şükür benim başıma öyle bişey gelmedi
yani oldu bi olay 8 aylık hamileyken ama atlattık çok şükür
eski sevgili falan değildi benim olay
en yakın arkadaşım üniversite okurken lise fotolarımıza bakıp beni beğenmiş birisi bulmuş izimi telefonla rahatsız etmişti :1ninca: çok zor günlerdi :1no2:

sana benzerse problem yok vale senin gibi olsun zaten idolüsün vildoşun :lepi:

pembe geldıyse bence adet sayılmaz şekerim bekle bakalım bıde normal gelmedı demı azmı çokmu kıs inşlah bebiş gelıom der saa:sm_cool:

kız allah canını almasın söyleme kocana tabi benimde 2 tane oldu
ikisindende bi halt olmazdı en iyisi kocam cıktı canummm benüümmm
duysa öldürür beniohaoldumsmileamaaaaaaaaan onlarda cocukluk işte
kocam ilk ve sonum oldu bana göreŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…