- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
tatlısıda olur acısıda ortaya karışık yani kaydirigubbakcemile3
evet canımya hatırlıyoooooom senle aynı zamanmı üye olmustukki bi bakem bakalımolumunekankayizsmile
anladım canım vala şekerim inan soramadım tam bıe devlet hastanesıne gıttığım için pek açıklama olmuo ben sordukça sölio işte bazen bende heyecan yapıp soracağımı unutuom öle oldu ben alaşhırde oturuom salıhlıde renklı ultrason varmı bı öğrensem tam olarak herşeyını soracam ozaman ama gayet iimiş durumu ben 70 kilo oldum valla hamiş kalmadan 54 idim
hiç sorma ya napcaz bilmiyorum kilodan diyolar yokki neden oluyor
bende evlenirken 47 kiloydum :1hug:
çok şükür kızım olmuş arkadaş gibiyiz biz elif teyzesiamanınnnn kız anneleri bugün dertli..biz kızımla en iyisi susup oturalım kaydirigubbakcemile3 mutlaka haklısınız kızlar..Allah yardımcınız olsun...olsun ama her şeyleri tatlı olur onların yaaaa
tatlısıda olur acısıda ortaya karışık yani kaydirigubbakcemile3
akannehir abow yok çok şükür benim başıma öyle bişey gelmedi
yani oldu bi olay 8 aylık hamileyken ama atlattık çok şükür
eski sevgili falan değildi benim olay
en yakın arkadaşım üniversite okurken lise fotolarımıza bakıp beni beğenmiş birisi bulmuş izimi telefonla rahatsız etmişti :1ninca: çok zor günlerdi :1no2:
sana benzerse problem yok vale senin gibi olsun zaten idolüsün vildoşun :lepi:
pembeydi azdı ama başka belirti yok geçen ayda aynı olmuştum test yaptım negatif çıktıpembe geldıyse bence adet sayılmaz şekerim bekle bakalım bıde normal gelmedı demı azmı çokmu kıs inşlah bebiş gelıom der saa:sm_cool:
kız allah canını almasın söyleme kocana tabi benimde 2 tane oldu
ikisindende bi halt olmazdı en iyisi kocam cıktı canummm benüümmm
duysa öldürür beniohaoldumsmileamaaaaaaaaan onlarda cocukluk işte
kocam ilk ve sonum oldu bana göreŞeniz
tatlım benimki tepki vermedi sonuçta kendininde oldu sevgilisi bide ben eşimi tanıdıgımda 30 yasındaydı düşün o yaşa kadar kaç tane olmustur ben hepsini sormadım bilmekte istemedim zaten dediğim gibi mecburiyetten öğrendi
akannehir abow yok çok şükür benim başıma öyle bişey gelmedi
yani oldu bi olay 8 aylık hamileyken ama atlattık çok şükür
eski sevgili falan değildi benim olay
en yakın arkadaşım üniversite okurken lise fotolarımıza bakıp beni beğenmiş birisi bulmuş izimi telefonla rahatsız etmişti :1ninca: çok zor günlerdi :1no2:
sana benzerse problem yok vale senin gibi olsun zaten idolüsün vildoşun :lepi:
bende 59la hamile kaldım canım gecen ay 69 kiloydum bakalım bu ay kaç kilo olmuşum gecen ay bi kilo almısım ben ama benim boyum var pek göstermiyom kimi almışşsın der kimi almamıssın diyorr evet devlet hastanesini pek açıklama yapmıyo dediğin gibi ben o yüzden gitmek istemedim canım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda o kadar da önemli deill dimi
anacım daha ne ki çok şey oldu bittide bizimki kulak asmadı kimseye gözü benden başka bişi görmüyodu banada sormadı hiç doğrumu die ben onunla tanıştıgımda her seyimi baştan söledim ister sev ister sevme dedim yasadıklarımı paylaştım oda bana herseyinle kabulumsun dedi bitti ben cihaz kullanıyorumya bide sinirsel bayılmalarım vardı bunları anlattım bide sevgilileri
canım benim ya allahından bulsun o kişide öküz evlenecek insana ne diye cıkarsın alsanaalsanasmile
allahtan benimde basıma gelmedi öyle bişe gerci ben lisedeyken olmustu
liseyi bitirdikten sonrada olmadı 5 sene falan ondan sonra eşimle tanıstık
onlada evlendim zaten
ayyy saol bebem göstereydin teyzesinin fotolarını bebeme aklinialirimsmile
begenecekmi beni bakemopuyorumnanaktan
aman maşallah meltemcim Allah bozmasın darısı başıma inş. benim kızımda uyumlu sessiz sakin uslu bir çocuk olur :Saruboceq:
pembeydi azdı ama başka belirti yok geçen ayda aynı olmuştum test yaptım negatif çıktı
valla Allahtan ümit kesilmez ama hiç var yada olacak gibime gelmiyor
benim en sonuncu 3 sene sürdü
evlenme teklif etti inatımdan kabul etmedim zaten birkaç ay sonrada görücü usulü kocikle evlendim hiç pişman değilim
canım benim ya allahından bulsun o kişide öküz evlenecek insana ne diye cıkarsın alsanaalsanasmile
allahtan benimde basıma gelmedi öyle bişe gerci ben lisedeyken olmustu
liseyi bitirdikten sonrada olmadı 5 sene falan ondan sonra eşimle tanıstık
onlada evlendim zaten
ayyy saol bebem göstereydin teyzesinin fotolarını bebeme aklinialirimsmile
begenecekmi beni bakemopuyorumnanaktan
heç belli olmaz şekerim bende umudu tam kesmişken artıkım umrumda deil derken çıka geldı bu bıdık karnımaa yanı dualarım senle olacak inşlah hayırlısı ve sağlıklısı :Saruboceq:
çok beğenmiş aklını almışsın demekki :jeyyar:
adamı gözlerinin derinliklerinde boğdun birde yüzme bilmiyorsa tamam nasıl bıraksın seni Şeniz
benim canım sıkıldı annemler gelcekmiş ben yorgunumsessizlik çöktü topişecanım zıgara çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?