Dokuz Doğuranlar

bende 59la hamile kaldım canım gecen ay 69 kiloydum bakalım bu ay kaç kilo olmuşum gecen ay bi kilo almısım ben ama benim boyum var pek göstermiyom kimi almışşsın der kimi almamıssın diyorr evet devlet hastanesini pek açıklama yapmıyo dediğin gibi ben o yüzden gitmek istemedim canım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda o kadar da önemli deill dimi

hiç sorma ya napcaz bilmiyorum kilodan diyolar yokki neden oluyor
bende evlenirken 47 kiloydum :1hug:
benimki ileri derecede sinirdi
abimin karısıyla hiç anlaşamazdım beni delirtiyordu sinir hastası olacadım az daha
eser kaldı prolaktin o günlerden kaydirigubbakcemile3
amanınnnn kız anneleri bugün dertli..biz kızımla en iyisi susup oturalım kaydirigubbakcemile3 mutlaka haklısınız kızlar..Allah yardımcınız olsun...olsun ama her şeyleri tatlı olur onların yaaaa
çok şükür kızım olmuş arkadaş gibiyiz biz elif teyzesi
çarşıya pazara çıkmak çok eğlenceli
süsle püsle gezdir
birde maşallah çok uyumlu benim kız çok şükür ben memnunum dert etmeyim şükrediyim halime
tatlısıda olur acısıda ortaya karışık yani kaydirigubbakcemile3

ilk bebekleri kız olan anneler çok şanslı olurmuş
benimde en büyük şansım vildoşla babası oldu
ben sizle çene çalarken topikte arkamı kim topluyo sanıyosunuz kaydirigubbakcemile3 yaaaaaa

anacım daha ne ki çok şey oldu bittide bizimki kulak asmadı kimseye gözü benden başka bişi görmüyodu banada sormadı hiç doğrumu die ben onunla tanıştıgımda her seyimi baştan söledim ister sev ister sevme dedim yasadıklarımı paylaştım oda bana herseyinle kabulumsun dedi bitti ben cihaz kullanıyorumya bide sinirsel bayılmalarım vardı bunları anlattım bide sevgilileri

pembe geldıyse bence adet sayılmaz şekerim bekle bakalım bıde normal gelmedı demı azmı çokmu kıs inşlah bebiş gelıom der saa:sm_cool:
pembeydi azdı ama başka belirti yok geçen ayda aynı olmuştum test yaptım negatif çıktı
valla Allahtan ümit kesilmez ama hiç var yada olacak gibime gelmiyor

benim en sonuncu 3 sene sürdü
evlenme teklif etti inatımdan kabul etmedim zaten birkaç ay sonrada görücü usulü kocikle evlendim hiç pişman değilim

canım benim ya allahından bulsun o kişide öküz evlenecek insana ne diye cıkarsın alsanaalsanasmile
allahtan benimde basıma gelmedi öyle bişe gerci ben lisedeyken olmustu
liseyi bitirdikten sonrada olmadı 5 sene falan ondan sonra eşimle tanıstık
onlada evlendim zaten

ayyy saol bebem göstereydin teyzesinin fotolarını bebeme aklinialirimsmile
begenecekmi beni bakemopuyorumnanaktan

evt canım bebişler ii olsun başka bişi önemlı deil hmm bende biraz tombiş görünüom okadar aşırı durmuo kılom :CüvCüv:

çok beğenmiş aklını almışsın demekki :jeyyar:
adamı gözlerinin derinliklerinde boğdun birde yüzme bilmiyorsa tamam nasıl bıraksın seni Şeniz

aman maşallah meltemcim Allah bozmasın darısı başıma inş. benim kızımda uyumlu sessiz sakin uslu bir çocuk olur :Saruboceq:

gösterdim cnm bu abla çok güzel dedi opuyorumnanaktan
sempatisi var sana karşı kendine benziyonya zemuszemus

heç belli olmaz şekerim bende umudu tam kesmişken artıkım umrumda deil derken çıka geldı bu bıdık karnımaa yanı dualarım senle olacak inşlah hayırlısı ve sağlıklısı :Saruboceq:

allahından bulsun öküz iştee çok çektim ondan ben zaten normal biri deilmişş psikopatın tekiymişte sonradan anladım canım aman boşver

heç belli olmaz şekerim bende umudu tam kesmişken artıkım umrumda deil derken çıka geldı bu bıdık karnımaa yanı dualarım senle olacak inşlah hayırlısı ve sağlıklısı :Saruboceq:

saol cnm Allah razı olsun bazen geliyorlar işte bana

kızlar benim evimin eşyaları şuan taşınıyor akşama eve gidince dünyanın işi var yani....
perşembe günüde doktor randevum var.şeker yüklemesi 2.düzey ultrason vs...bir sürü tahlil yapılacak.umarım her şey yolundadır..biraz heyecanlanmaya başladım çünkü benneyaptımki

çok beğenmiş aklını almışsın demekki :jeyyar:
adamı gözlerinin derinliklerinde boğdun birde yüzme bilmiyorsa tamam nasıl bıraksın seni Şeniz

canım oda zaten gözlerime vurulmuş bide masum bakışlarımaa öle der kendisi kendimi övmek gibi olmasında ben hiç öle ahım şahım bi güzel deilimm

eeee hanımlar daha başka kızlar ben beşiği oyun parkı almak istıom sizcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…