yaşlanmaya gerek yok canım giden yaşlarımızı hep özlüyoruz şuanki aklımızla yaşamadığımız için boş geliyorçok yaşlanmışım gibi konuştum :roflol:
canım evet park yatakların kullanışı çok güzel duydum bunları çok ama bizzat görmediğim için bilmiyorum nasıl eh ev kira olunca uzun süreli düşünmek zorunda kalıyosun ben hep int gördüm ama direk gidicem bakıcam bu hafta belki önümzdeki hafta halledicez ağırlaşmadan sıcaklr basmadan yapalım dedim alışverişimizi alınacak ne var hoş onuda bilmiyom ama ne lazımda onu alıcam sonra suda lazım olur bunuda alalım demicem fazla eşyaya gerek yok kıyafetede nasılsa alırız yine die düşünüyom
bencede en iyisini yaparsınız canım benim gez gör hepsini incele hangisi içine sinerse onu alırsın
görünce fikri degişiyo insanın kıyafatede cok gerek yok zaten cok cabuk büyüyolar hediyeler de yanında cabasıkaydirigubbakcemile5
haklısınyaşlanmaya gerek yok canım giden yaşlarımızı hep özlüyoruz şuanki aklımızla yaşamadığımız için boş geliyor
ben 25 yaşımdayım ama bende çok özlüyorum ve arıyorum geçen yıllarımı
bende gençliğimi yaşamadan evlendimm ama pişmamıyım tabikide hayır 22yasındaydm 24ume gircem
evet canım hediye filan derken ev kıyafet olur belkii nasılsa büyüdükçe alırım
haklısın
ben buraya takılmaya başladığımda 28 yaşındaydım
zaman ne kadar çabuk geçmiş
ben çok güzel yaşadım tekrar yaşamak isterdim o günleri
19 yaşımda evlendim
kocikle evleneceğimi bilsem 15 yaşımda evlenirdim
4 sene kaybımız var kaydirigubbakcemile3
haklısın
19 yaşımda evlendim
havalar soğuk şimdilik cnmmeltemcim sizin orda havalar ne zaman soğuk gerçi genelde soğuk oluyo ama sıcak ne zaman oluyor onu bilmiyom off ben doğum yaptıktan sonra artık ramazandan sonramı ne sivasa gelme durumum var ben istemiyom ama daha çok küçük olucak bebiş kurbanı orda geçirmek istiyo benim koçiş bende istemiyom off napcam bilmiyom daha bunlar için erken biliyom ama inş gitmeyiz yaa kaynanamda sen gel ben bakarım diyor sanki ben bebişe bakamıcam anacım benim derdim hava şartlarıı bebişe bakıp bakamayacgım deilkii
kızlar size iyi sohbetler görüşmek dileğiyle hoşçakalın...hepiniz a.e.o. opuyorumnanaktan
kızlar size iyi sohbetler görüşmek dileğiyle hoşçakalın...hepiniz a.e.o. opuyorumnanaktan
saol canım dıkkat ederimhe ya türk fiilmi gibi ama o zaman cok canımı acımıştı hep bosluktur o dönem benim içinmafoldumben
yasımın en güzel yıllarını bu kötü anıyı ve erkeklere güvensizlikle gecirdimmmmafoldumben
ama sonra bi tanecik eşim ikna etti bu zamanda dürüst ve insan gibi insan olduguna Şeniz
allahım bozmasın mutlulugumuzuopuyorumnanaktan
kızlar benim arkadaslarımın cogu park yatak kullanıyo hepside cok memnun
ama park yatagın kumasını parasüt kumas olmamasına dikkat edecekmişsini
yazın cok sıcak kısın soguk oluyomus yatak bana bi arkadasım demşşti
normal penye gibi kumaslar olmasına dikkat edin demişti
cok rahatmı park yatak ama yine de iyice arastırın tabiopuyorumnanaktan
canım temmuz annesı olacagım için genelde çıtçıtlı sıfırkol ve yarım kollu badı aldıolar bıde burda bızım hava çok sıcak oluo bıtane zıbın aldım gerısını badı alıcam çıtçıtlıevet canım hediye filan derken ev kıyafet olur belkii nasılsa büyüdükçe alırım
haklısın
19 yaşımda evlendim
havalar soğuk şimdilik cnm
sabah dr giderken donduk
sivasta gece ile gündüz sıcaklıkları arasında çok fark var
öğlen güneş çıkınca iyide gece çok soğuk oluyor
ramazanda gelirsen hava iyi olur ama kurbana kadar soğur
hee 15 zemuszemusevet bencede büyüdükce al yazık olmasın bazen cok alıyolar dah birini giydirmeden büyüyolarŞeniz
15 miiiakannehirakannehirakannehir:roflol::roflol:
anacım o yaşta istesende evlenemzdin canım daha çocukken ne evliliğiii boşver yasında evlenmişsinn hatta erken ama olsun bende erken evlendim bana göre yani
saol canım dıkkat ederim
canım temmuz annesı olacagım için genelde çıtçıtlı sıfırkol ve yarım kollu badı aldıolar bıde burda bızım hava çok sıcak oluo bıtane zıbın aldım gerısını badı alıcam çıtçıtlı
aaa kıs bende 19 da evlendım şimdi 24 oldum bende pişman deilim gene olsa gene evlenırım:sm_cool::sm_cool:
canım ramazan zaten ağustosta 13unde o zaman daha lohusa olurum ben ramazanda mümkünatı yok ben gelemem isterse kocik gider benim doğumum temmuzun sonuna geliyo 29 gösteriyor şimdilik yani temmuzda doğum olursa ramazadnda burda oluruz ama kurbana gideriz üç aylık olur diyor kocik sanki çokmu büyük üç aylık bebiş ayy inş bu sene dururuzda seneye geliriz yaa ben hasta olur die korkuyom ben donuyom oraya gidince bebiş nası üşümesin anacım
hee 15 zemuszemus
kocik diyor seni daha önceden tanısaydım 15 yaşında alırdım diye benide havaya soktu bayanssulusmile
o yaşta görücülerim vardı gıı köşe kapmaca oynuyorduk bakmaya gelenlerle
annemde inadıma eve alıyordu beni sinir etmeye :sinifsinif:
anılar geldi aklıma
birileri çok takmıştı kafayı günde 3 kere geliyorlardı
gece 12 de bile geldikleri oluyordu
biz yatıyorduk o saatte bi telefon size geliyoruz diye hemen apar topar üstümüzü giyip yatakları topluyorduk :roflol: :roflol: :roflol: ama alamadılar benüüüüü :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?