Dokuz Doğuranlar

bencede en iyisini yaparsınız canım benim gez gör hepsini incele hangisi içine sinerse onu alırsın
görünce fikri degişiyo insanın kıyafatede cok gerek yok zaten cok cabuk büyüyolar hediyeler de yanında cabasıkaydirigubbakcemile5

evet canım hediye filan derken ev kıyafet olur belkii nasılsa büyüdükçe alırım

haklısın
ben buraya takılmaya başladığımda 28 yaşındaydım
zaman ne kadar çabuk geçmiş
bende gençliğimi yaşamadan evlendimm ama pişmamıyım tabikide hayır 22yasındaydm 24ume gircem

ben çok güzel yaşadım tekrar yaşamak isterdim o günleri
19 yaşımda evlendim
kocikle evleneceğimi bilsem 15 yaşımda evlenirdim
4 sene kaybımız var kaydirigubbakcemile3

meltemcim sizin orda havalar ne zaman soğuk gerçi genelde soğuk oluyo ama sıcak ne zaman oluyor onu bilmiyom off ben doğum yaptıktan sonra artık ramazandan sonramı ne sivasa gelme durumum var ben istemiyom ama daha çok küçük olucak bebiş kurbanı orda geçirmek istiyo benim koçiş bende istemiyom off napcam bilmiyom daha bunlar için erken biliyom ama inş gitmeyiz yaa kaynanamda sen gel ben bakarım diyor sanki ben bebişe bakamıcam anacım benim derdim hava şartlarıı bebişe bakıp bakamayacgım deilkii

kızlar size iyi sohbetler görüşmek dileğiyle hoşçakalın...hepiniz a.e.o. opuyorumnanaktan

evet bencede büyüdükce al yazık olmasın bazen cok alıyolar dah birini giydirmeden büyüyolarŞeniz

15 miiiakannehirakannehirakannehir:roflol::roflol:

anacım o yaşta istesende evlenemzdin canım daha çocukken ne evliliğiii boşver yasında evlenmişsinn hatta erken ama olsun bende erken evlendim bana göre yani

havalar soğuk şimdilik cnm
sabah dr giderken donduk
sivasta gece ile gündüz sıcaklıkları arasında çok fark var
öğlen güneş çıkınca iyide gece çok soğuk oluyor
ramazanda gelirsen hava iyi olur ama kurbana kadar soğur
kızlar size iyi sohbetler görüşmek dileğiyle hoşçakalın...hepiniz a.e.o. opuyorumnanaktan

saol canım dıkkat ederim
canım temmuz annesı olacagım için genelde çıtçıtlı sıfırkol ve yarım kollu badı aldıolar bıde burda bızım hava çok sıcak oluo bıtane zıbın aldım gerısını badı alıcam çıtçıtlı

aaa kıs bende 19 da evlendım şimdi 24 oldum bende pişman deilim gene olsa gene evlenırım:sm_cool::sm_cool:

canım ramazan zaten ağustosta 13unde o zaman daha lohusa olurum ben ramazanda mümkünatı yok ben gelemem isterse kocik gider benim doğumum temmuzun sonuna geliyo 29 gösteriyor şimdilik yani temmuzda doğum olursa ramazadnda burda oluruz ama kurbana gideriz üç aylık olur diyor kocik sanki çokmu büyük üç aylık bebiş ayy inş bu sene dururuzda seneye geliriz yaa ben hasta olur die korkuyom ben donuyom oraya gidince bebiş nası üşümesin anacım

evet bencede büyüdükce al yazık olmasın bazen cok alıyolar dah birini giydirmeden büyüyolarŞeniz

15 miiiakannehirakannehirakannehir:roflol::roflol:
hee 15 zemuszemus
kocik diyor seni daha önceden tanısaydım 15 yaşında alırdım diye benide havaya soktu bayanssulusmile
anacım o yaşta istesende evlenemzdin canım daha çocukken ne evliliğiii boşver yasında evlenmişsinn hatta erken ama olsun bende erken evlendim bana göre yani

o yaşta görücülerim vardı gıı köşe kapmaca oynuyorduk bakmaya gelenlerle
annemde inadıma eve alıyordu beni sinir etmeye :sinifsinif:
anılar geldi aklıma
birileri çok takmıştı kafayı günde 3 kere geliyorlardı
gece 12 de bile geldikleri oluyordu
biz yatıyorduk o saatte bi telefon size geliyoruz diye hemen apar topar üstümüzü giyip yatakları topluyorduk :roflol: :roflol: :roflol: ama alamadılar benüüüüü :icecream:

benimde temmuzda canım sıcak burdada çok olucak hatta nefes dahi alamayız sıcaktan ben karısık aldım çok almıcam kolsuz ve kısa kollu aldım bi kaç tane uzun kolluda giydiririm ama içine bişi giydirmeden terleyip üşümesin demi çok işler bunlar bakalım neler yaşayıp görcegiz

valla sen haklısın bebek hava değişiminden yoldan bile etkilenir ama gel sen bunu kocana anlat
gelmeyi kafasına koyduysa yapacak bişey yok

o zaman sizin orda o yaşlarda evlenmek normal bizim memlekettede öle canım 16sında gelin oldular hep allahtan ben istanbulda doğup büyüdüm

bebeklerinizi fazla giydirmeyin üşür diye
tam tersi giydirdikçe terliyor daha çok hasta oluyorlar
kafalarınada şapka takmayın alışıyor başları şapka takmayınca üşüyor sinüzit oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…