hee 15 zemuszemus
kocik diyor seni daha önceden tanısaydım 15 yaşında alırdım diye benide havaya soktu bayanssulusmile
o yaşta görücülerim vardı gıı köşe kapmaca oynuyorduk bakmaya gelenlerle
annemde inadıma eve alıyordu beni sinir etmeye :sinifsinif:
anılar geldi aklıma
birileri çok takmıştı kafayı günde 3 kere geliyorlardı
gece 12 de bile geldikleri oluyordu
biz yatıyorduk o saatte bi telefon size geliyoruz diye hemen apar topar üstümüzü giyip yatakları topluyorduk :roflol: :roflol: :roflol: ama alamadılar benüüüüü :icecream:
o zaman sizin orda o yaşlarda evlenmek normal bizim memlekettede öle canım 16sında gelin oldular hep allahtan ben istanbulda doğup büyüdüm
valla sen haklısın bebek hava değişiminden yoldan bile etkilenir ama gel sen bunu kocana anlat
gelmeyi kafasına koyduysa yapacak bişey yok
hee bana kalık diyorlardı milletin dilinden bıkmıştık artık
hakkımda laf bile çıktı sevdiği var kimseyi beğenmiyor bı kız diye :1closedeyes:
sevdiğim vardı ama onu beklemiyordum
inadıma evlenmedim onunla
inatlığımla övünmek gibi olmasında inatlaştım birkere yok deyince daha he dermiyim tükürdüğümü yalamadım hiç sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:öle çok gelmeyle alamassınız deseydın yasakkelimeyasakkelime
yaa işte sorun kociş iste o isterse yapacak bişi yok mecbur giderizz ya bide çocuk emecek altına yapacak çok zor olur yollarda ben bunları düşünüyom ama bizimki biraz ters dünüyo acıpta rabada yada uçakta bebişi emziremem ben yaa yok anacım yapamam neyse bakalım hele o zamanlar bi gelsin bakıcam çaresine ille gidicez dersede yapacak bişi yok k.pederle kaynanada ısrar eder gelin die hatta gitmesek bozulurlar eminim
en iyisini yapmıssın beklemekle yoksa kocanla evlenemzdin canım olumunekankayizsmile
kızlar bana müsade varmı belim çok ağrıdı ben çıksam olurmuu iki gündür çok feci zaten eğilip kalkamıyomm çıkarsam küsmezsiniz demii
evet annemlerde istanbulda bı sıcak bı soguk bellı omuo bende fazla bişi almıcam sıfır kollu badılerı alıcam işte annem gelecek doğumda zaten oda alıcak bişiler yaniibenimde temmuzda canım sıcak burdada çok olucak hatta nefes dahi alamayız sıcaktan ben karısık aldım çok almıcam kolsuz ve kısa kollu aldım bi kaç tane uzun kolluda giydiririm ama içine bişi giydirmeden terleyip üşümesin demi çok işler bunlar bakalım neler yaşayıp görcegiz
bebeklerinizi fazla giydirmeyin üşür diye
tam tersi giydirdikçe terliyor daha çok hasta oluyorlar
kafalarınada şapka takmayın alışıyor başları şapka takmayınca üşüyor sinüzit oluyorlar
tabi cnm müsade senin yine beklerik Şeniz
istanbulda üşümez cnm sivasta üşürmeltemcim kolsuzda giydrsek şimdi terler kolları üşümezmi canım
evet annemlerde istanbulda bı sıcak bı soguk bellı omuo bende fazla bişi almıcam sıfır kollu badılerı alıcam işte annem gelecek doğumda zaten oda alıcak bişiler yanii
evt evet katılıom ben sadece ezı bağlayıp çıtçıtlı badıyı gıydırıp bırakıcam beşige temmuzda kaynıo bura çunku
dınlen canım dınlen bel ağrısı bendede cok oluo valla bak keyfınekızlar bana müsade varmı belim çok ağrıdı ben çıksam olurmuu iki gündür çok feci zaten eğilip kalkamıyomm çıkarsam küsmezsiniz demii
yok şkerım havaya göre karar verırsın sen zaten lülülülülülümeltemcim kolsuzda giydrsek şimdi terler kolları üşümezmi canım
görüşürük canımın içi Şenizkızlar ben cıkıyom byeeeeeeeeeeeee öptüm hepiciğinizi
valla bilmiyom bende kaçtım görüşürüz Şenizdieğrleri kaçtımı ne ikimiz konusyoz sadece Şeniz hadi allaha emanet olun canlarımmm görüşürükk yarın yokum evdee gelememm
kızlar ben cıkıyom byeeeeeeeeeeeee öptüm hepiciğinizi
BYEEEEEEEEEE
istanbulda üşümez cnm sivasta üşür
en iyisini yaparsın
he valla öle yapacamm canlar ben biraz atıştırayım acıktım gene gelırim hepinizi muck muck bıdığımda öpüo teyzeleriiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?