Dokuz Doğuranlar

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:öle çok gelmeyle alamassınız deseydın yasakkelimeyasakkelime

o zaman sizin orda o yaşlarda evlenmek normal bizim memlekettede öle canım 16sında gelin oldular hep allahtan ben istanbulda doğup büyüdüm

hee bana kalık diyorlardı milletin dilinden bıkmıştık artık
hakkımda laf bile çıktı sevdiği var kimseyi beğenmiyor bı kız diye :1closedeyes:
sevdiğim vardı ama onu beklemiyordum
inadıma evlenmedim onunla

valla sen haklısın bebek hava değişiminden yoldan bile etkilenir ama gel sen bunu kocana anlat
gelmeyi kafasına koyduysa yapacak bişey yok

yaa işte sorun kociş iste o isterse yapacak bişi yok mecbur giderizz ya bide çocuk emecek altına yapacak çok zor olur yollarda ben bunları düşünüyom ama bizimki biraz ters dünüyo acıpta rabada yada uçakta bebişi emziremem ben yaa yok anacım yapamam neyse bakalım hele o zamanlar bi gelsin bakıcam çaresine ille gidicez dersede yapacak bişi yok k.pederle kaynanada ısrar eder gelin die hatta gitmesek bozulurlar eminim

en iyisini yapmıssın beklemekle yoksa kocanla evlenemzdin canım olumunekankayizsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:öle çok gelmeyle alamassınız deseydın yasakkelimeyasakkelime
inatlığımla övünmek gibi olmasında inatlaştım birkere yok deyince daha he dermiyim tükürdüğümü yalamadım hiç sırnaşık şey

hayırlısı bakalım gün ola harman ola o zamanki şartlar nasıl olacak

kızlar bana müsade varmı belim çok ağrıdı ben çıksam olurmuu iki gündür çok feci zaten eğilip kalkamıyomm çıkarsam küsmezsiniz demii

evet annemlerde istanbulda bı sıcak bı soguk bellı omuo bende fazla bişi almıcam sıfır kollu badılerı alıcam işte annem gelecek doğumda zaten oda alıcak bişiler yanii
bebeklerinizi fazla giydirmeyin üşür diye
tam tersi giydirdikçe terliyor daha çok hasta oluyorlar
kafalarınada şapka takmayın alışıyor başları şapka takmayınca üşüyor sinüzit oluyorlar

evt evet katılıom ben sadece ezı bağlayıp çıtçıtlı badıyı gıydırıp bırakıcam beşige temmuzda kaynıo bura çunku

meltemcim kolsuzda giydrsek şimdi terler kolları üşümezmi canım
istanbulda üşümez cnm sivasta üşür

en iyisini yaparsın

kızlar bana müsade varmı belim çok ağrıdı ben çıksam olurmuu iki gündür çok feci zaten eğilip kalkamıyomm çıkarsam küsmezsiniz demii
dınlen canım dınlen bel ağrısı bendede cok oluo valla bak keyfıne
meltemcim kolsuzda giydrsek şimdi terler kolları üşümezmi canım
yok şkerım havaya göre karar verırsın sen zaten lülülülülülü

kızlar ben cıkıyom byeeeeeeeeeeeee öptüm hepiciğinizi
görüşürük canımın içi Şeniz
dieğrleri kaçtımı ne ikimiz konusyoz sadece Şeniz hadi allaha emanet olun canlarımmm görüşürükk yarın yokum evdee gelememm
valla bilmiyom bende kaçtım görüşürüz Şeniz

hoşgeldin cnm Şeniz

akşama girmeye çalışırım kızlar allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…