Dokuz Doğuranlar

gez tabi canım ama geneden beni yatişemessin valla dün akşam artıkın ayak tabanlarımız zonkladı kocamla izmitte ne kadar avm varsa gezdik kocam bana bisürü cici aldı
kaynanayal alakamı tamamen kestim gene arada gidecem fekat dedikodumu yaptığı gibi davranacam yalandan anlatıp günaha girmesinler =)) bare anlattıkları gibi davranayımda bende sinir hastası olmayım

canım yazıyom tsh
fsh
lh
17_0hprogesteron
prolaktin
shbg
t.testosteron
free testosteron
dhea so4
canım bide ultrason istedi boğazımdan ama devlet illet kanşılamıyor işte:1no2:

aman devlete gitme canım özele git ne tutcak ki özeller daha iyi artık valla ben midem için iki hafta gittim geldim 50 tl yol parası harcadım yorulduğum üzüldüğümde cabası hasta halimle en son doktora gittim böle anlaşılmaz mide endoskopi yapıcaz dedi 4ay sonraya gün verdi dedim 4 aya kim öle kim sağ kala özele gittim 180 tl ye gittiğim günün sabahı aldılar 1saat sonrada sonucumu aldım valla devlette a ynı kardeşim sen özele git test istdiyse vardır bi bildiği tiroite bakıcak sanırımmmmmmmmmmmmmmcadıarzu

ÜSTÜNDE PARALANSIN CANIKOM HAMİŞ KIYAFETİMİ ALDIN HOŞ SEN HAMİLE KIYAFETİ DİYE EN ŞİŞTİĞİN ZAMAN BİLE 38 BENEN ALIRSIN AMA NEYSEalsanaalsanasmile:1hug::1hug::dance::dance:
ÜZÜLME TADLUM SENİN EN GÜEL ZAMANLARIN HAMİŞ KALMAK İSTEYEN BUNCA İNSAN VAR SEN YAVRUNU DÜŞÜN YE İÇ YAT KOCİKİNLE HAYATIN TADUNA BAK NE GÜZEL EŞİNDE YANINDA ONA ŞÜKRET KİMİLERİ ANAM DİO ÇEKİLİO KENARA BANANE ÖLE YAPSA BIRAKIRDIM FALANDA DEME İNSAN BIRAKAMIYO KOCASINI CANIM NELERİ KABUL ETMEM DİOSUN AMA BSŞINA GELİNCE EDİYOSUN ŞU HAYATTA NEYİ KINADIYSAM BAŞIMA GELDİ ALLAH HEP DAHA BETERLERİNDEN KORUSUN DİYORUM BEN BAŞIMA GELENLERE KIZDIKÇA DAHA KÖTÜSÜ GELİO HAMDOLSUN HALİMİZE KOCALARIMIZA EVİMİZE YAŞANTIMIZA ŞÜKÜR ÖPTÜM KUZUNU CANIM İ. GECELERboshayallersmileboshayallersmile

canım konyanın en iyi doktoru doçentmi neymiş istedi evet tiroitlerime bakılcak kız özel valla 200 tl verdik az paramı yavvv haksaver ben şunu anladım artık olur olacak gözüyle bakıcam herşeye ama hepimizin olacak gör bide sen herşey çok güzel olacakk ve halay çekecezzzzzzzz bizde burdan ben olumsuz konuşmuk üzülmek kötü düşünmek istemiyom doktorum kapıdan çıkarker bile moralini yüksek tut dedi ve öyle yaıcam bendeeeeeeee:dance::dance:

kız senin koca yok galiba bende yatsam olur başım çok kötü ağrıyor

kız senin koca yok galiba bende yatsam olur başım çok kötü ağrıyor

yat canım yat benimki gitti işe canım nabayım yılsonu gösterilerini yazıyorum bende bitsin yatıcam i. Geceler k.i.b.

gÜnaydınnn cancaĞazlarımmmm.....,

kılolarım bır bır gıdıyorrrr....hazıranda dr. Gıdıcemmmm..:)))))

SAĞOL ELıFCıĞıMMMM...
bir beslenme şekli var montignac diye hatta nuroşta yapıyooo...ondan buldum zaten sağolsunnnn...Süper Rahatım ve verebiliyorummm...Ve insan bunu yaparken bir çok şeyden kaçındığın için alışkanlık yaptı...Yemiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…