Dokuz Doğuranlar

kimse gog kızlar bu akşam yemekten sonra hayıt suyu içtim hazır suyu varya ondan geçen sene almıştım açıp bi içmiştim bidaha içememiştim bu akşam baktım son kullanma tarihi 05.03.10 yani bitmesine az kalmış gününün. nabayım o güne kadar içeyim bali içebilirsem çok kötü ya rabbim şifa nasip etsin ne gıcık ya erkeklerin spermi olsun die keçi boynuzu, pekmezi, balı,badem,fındık,fıstık yiyolar hep güzel şeyler kadınlarda iğrenç hayıt suyu,soğan suyu,çivan perçemi hep acı tatsız tuzsuz şeyler haksızlık ama:umursamaz:
bi çay bardağına 4/1koyup gerisini su doldurup içiyorum inşallah devam edebilirim yemekten beri çikolata yiyorum ya ağzım boş kalınca çok kötü içim bulanıyo ama içtim genede şükür içebilirim inşallah haziranda aşılama var en azından o zamana kadar içim temizlensin

nabıyım aysem damla depreştiriyo duygularımı bi damlayla aynıuyız bi buluştuk mu hep ağlaşıyoz kader arkadaşım damla

günaydın kızlar nasılsınız işler yoğun bi bakıp çıkayım dedim kendinize iyi bakın öpüldünüz güseller

günaydın kızlar
öğleden sonra günüm var bugün yokum ben size iyi sohbetler

iyide nisan ayında değilmiyiz?? sonkullanma tarihi geçeli 1 ay 17 gün falan olmuşş??

kızlar ya benm bi istegim lacak bana yardimsı olursanız sevinirim ya bi dua da bulunacagım bi dua varbenim niyetime okur musunuz bikackez
fetih duasını ...bana yardımcı olursanız sevinirim

sizde olmak vardı canım pastalar çörekler ohhhh gel keyfim gel

malesef güne gidemedim cnm hastanede işimiz şimdi bitti
sistem çökmüş son tahlili almak için 3 saat bekledik
aslında o kadar beklemezdik ama dr bekleyin dedi
pasta börek yiyemedim kurt gibide açım

kızlar ya benm bi istegim lacak bana yardimsı olursanız sevinirim ya bi dua da bulunacagım bi dua varbenim niyetime okur musunuz bikackez
fetih duasını ...bana yardımcı olursanız sevinirim

ben senin için okurum 3 tane ama şimdi adetliyim bitince ancak okuyabilirim acelesi yoksa

neyi fethedeceksiniz yoksa yumurtayımı :jeyyar:

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi :teytey:
kızımın test sonuçları normal çıktı çok şükür bi problem yok
aşırı terlemesini ve hızlı kilo alımını inceleyecekler şimdi sadece
yarında kemik grafisi çekilecek
onda problem çıkarsa kayseriye sevkedeceklermiş
inşallah oda temiz çıkar

gözün aydın cnm çok şükür her şey yolundaymış.inş. geri kalan tahlillerde temiz çıkar :Saruboceq: olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…