Dokuz Doğuranlar

geçen hafta yeğenin elbiseli fotoğraflarını çektim gözümden yaş gelmişti şimdi gene bakayım dedi hala gülüyorum

kızlar ben buralardayım unutulmaza bakıyom siz bakmıyonuzmuuu

yoola maskara ettin çocuğu sibellll
nesliş kız inşalla ayse sen ben başka kim kaldı kız vildoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aaaa onu unutmayalım başka haziran haziran haziran bekle bizi çifter çifterrrrrrr gelicazzzzzzzzzzzzzzz ya temmuzda evlendik biz tam üçüncü senemizde gelmiş olur allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ıyı geceler kızlar

i. geceler kuşum naber

kızlar bu kk da okey falan oyunu yokmu beraber oynasak çok zaman oldu yaw oynamayalı nerden geldiyse aklıma töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae

i. geceler kuşum naber

kızlar bu kk da okey falan oyunu yokmu beraber oynasak çok zaman oldu yaw oynamayalı nerden geldiyse aklıma töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol:ilahi haksever allah seni çokk güldürsün okey nasıl oynanır kızzz:roflol::roflol:

kız sibel vala çok tatlı olmuş bu maşalahhhhhhhhhhhh uyyy yesin halası ben yemem vallasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kız haksever okey dedinde aklıma geldi
mynette ne oynardım varya 800bin küsürdü puanım en az 6aydır uğramıyorum ama ayy okey taşı görmekten artık midem bulandı haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…