hahahhhahha al benden de okadar yaa :))))) arkadaşımın kardeşi ilk gece öncesinde 2 ay hap kullanmış korunmak için ama hamile kalmış gene ilk gece :)))))kızlar bu akşamda içtim hayıt suyunu ıgggggğğğğğğğğğğğğğğğğ gaz yapıyo bu ya gag gag bide iğrenç kokuyo ya kendimden tiksindim yatana kadar çikolata yiyom acısı ağzıma gelmesin deyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisempatiksalakcinnilaelaelaelaelae:bbo::1no2:
ama beşinci ayın 3üne kadar içicem son kullanma tarihi bitio o gün bida atarım bidakine tohumunu alıcam balla karıştırıp içiliyomuş yada hap şeklinde varmış yada ondan alıcam hAp en iyisi ama 30tl falan aylık yeterse gene iyi 30 alırım o zaman
bide görümcem hamile olduğu ay marankinin ilaçlarını kullanmıştı 4kutu sabah öğle akşam 2şerden hergün günde 24 tane ilaçç içiyodu hayvansal şeyler yemiyodu o ilaçları hamile kaldını öğrenince bıraktı hepsinden 8er tane kalmış acaba günde birer tane içseöm mi ama şu hayıt bitsin öle içeyim hem içebilirsem bende alırım o ilaçlarda kocaman ve kötü kokuyo bi tatlı güzel şey yok ki çocuk yapan şu ilk geceden hamile kalanları boğasımmmmmmmmmmm geliooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooklava: klava: klava:
hıımm ilk mesajda yanlış yazmışsın ozaman. 5. ayın 3ünde bitiyo demişsin şimdi. ilk mesajda 3. ayın 5iydi. :)
tamam unutalım ozamanlightlife canım hoşgeldin nasılsın ben öyle hamile konularaına fazla değinmek istemiyorum unutmak istiyorummmmmmmmmm
he yanlış yazmısım kuzum rencide etme beni:))))
eeeeeeeeeeeeeeee kıslar nevar neyok nantıverin bakayım
tamam unutalım ozaman
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: olur kuzum :dilcikar:
nolsun canım ya.. son 2 saattir çay içiyomhala 1 demlik çay var :) isterseniz kargo yapim
nasılsın canım ya
kociki geçirdim işe gittide:))))
boshayallersmile
hiiiç iyi değilim çok fena dişim ağrıyo akşamdan beri yaa sızlıyo resmen off
uykusuzluğu sölemiyorum bile geç yattığım halde 6da uyandım daha uyuyamadım şimdide diş ağrısından uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?