Dokuz Doğuranlar

offf bide randevu erkenden al demiştim kocama alırız sora demişti mayıs 8i bekleyemem 1inde giderim demiştim peehhh 8inde bile yer yokmuş 15ine kaldı ctesileri gidiyozya sadece

nesliiiiii seni gece gece görmek ne güzel kızzzzzzzzzzz
şule ciğim hoşgelidinizzzzzzzzzz:lepi:

iyi geceler kızarrrr

sibelcimm çok geçmiş olsunn cnm ya diş ağrısı hiçç bişiye benzemesss....

ben selam verdim gittim gibi olucakk ama çok yorgunumm ütüydü yemekdi derken anca oturdummm duş alıp yatacamm sabah yine iş iş varrr(((

ay 11.haftadada bundan daha fazla ağrımıştı 2gün sora geçmişti
bugün gene başladı inşallah geçer
göbüş eh işte sabahları pek yok bu saatlerde 6aylık oluyo kaydirigubbakcemile3

offf bide randevu erkenden al demiştim kocama alırız sora demişti mayıs 8i bekleyemem 1inde giderim demiştim peehhh 8inde bile yer yokmuş 15ine kaldı ctesileri gidiyozya sadece

gidersin canım sağlık olsunda gerisi hiç önemli değilllllllbayanssulusmile

ayşecimmm sağol tatlımm işte vakit buldum bir bakim dedimmmmmm

ama gözlerimden uyku akıyooooo

bende ayşem sıkı rejime girdimmmm hazirana dr. gitmeye karar verdimmm
belki dr. gitmeden bile hamile kalabilirim bilmiyorum ama içimde öyle bir his varrr

tamam canım iyi olduğunu öğrendik gerisi önemli değilllyerimsenibende bu saattte ne duşu neysemmm:jeyyar::jeyyar:
kız kilolar gidiyormu nesliiiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hımmm kocan gececi galibaaaaaaa iyi sende otur bekle be ngibi kocanı
kız uyuyabiliyonmu o olmassa ya ben hayatta yalnız uyuyamamki:1shok::1shok:

nabayım canım uyumayıpta 3vardıyalı ayda bi iki hafta beraber uyuyoruz 2 hafta yanlızım ya artık işe başladığımdan beri kafamı koyduğum gb uyuyorum çok mşükür eskiden uyuyamazdım valla öğlen geliyorum namazımı kılıp cüzümü okuyup cup yatıyorum 3te falan kocikte uyuyo oluyo beraber uyuyoruz 8gb kalkıyoruz akşam yemek yiyoruz oturuyoruz o gidiyo ben biraz takılıyorum cup gene yatıyorum uyuyorum bide hala sabahları zor kalkıyorum uykuyu çok seviyorum yaniiiiiiiiiiiiiii uyumasamda hep yatsam hiç kalkmam valla canımda sıkılmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsositosositoboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

neysee ben dayanamıyorummmm
hepinize iyi gecelerrrr:)))) mucuxxxxxxxxxxxxx olumunekankayizsmile

belki dr. gitmeden bile hamile kalabilirim bilmiyorum ama içimde öyle bir his varrr

inşallah canım inşallah doktorlara gerek kalmadan inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

gözünaydın canım temiz çıkmasına sevindim inş diğerlerindede sorun çıkmaz

kız iyisin dimi canımk yorma kendini ütü falan valla ben bi yapıyom bida aylarca yapmıyorum hehehe lazım oldukca ütülüyorum bi odada ütü hep acık valla üşendiğimden deil ascak yer yok nasıl vercam ben bu kıyafetlerin hesabını bilmiyorum hala bişeyim yok gözümde ama sığdıramıyorumda bi yere üffffffffff

haziranda bende aşılama yaptırcam canım okullar kapansın yatıcam hep inşallah olur bende kocaman kist olmuş 2aya anca atarsın ddi doktor 2akşamdır hayıt suyu içiyorum bakalım midem ne kadar dayanıcak(içelim:

vildan nın bişi çıkmamasına sevindim inşallah diğer testlerde temiz çıkar sadece tontiş olmuştur inşallah diyet yapar geçer oda

geçmiş olsun haksevercimmm RAbbim acil şifalar versinnnnn....

desene hamiş haberini beraber verebiliriz....:)))) ayy ne güsel olarrrr....

ayy bu sefer gittimmm:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…