ciddimisin yaa
ama ben ağlarım bana 7.aydan sora erkek derse daha şimdiden öle güzel ciciler aldımki üüüü varmı öle bi ihtimal
ama orasında hiç bişe görünmedi ben bile anladım kız oldunu kesindir heralde benimki ya
[ı]günaydın herkese
28 nisan çrş günü doğum yaptım acil sezeryan sancım çıktı kalp atışı hızlanmıştı meleğimin 10 gün erken oldu şimdi ikimizde iyiyiz rabbime şükür[/ı]
selammmmmmmmm herkese yoruldum yaaaaa-tatlicadiarzu-
ama toparlandım sadece mutfak kaldı en zoruda o zaten :bbo:
orayıda halledip bi yerlessaydim hayırlısıylaboshayallersmile
bugün kasıklarım agrıyo bide bu telaşın içinde bebek gelirse şaşıracam yaniakannehir
pc başında boş boş beklemek bana yaramıyor habire tıkınıyorum ellerim boş kalınca
kolay gelsin cnmselammmmmmmmm herkese yoruldum yaaaaa-tatlicadiarzu-
ama toparlandım sadece mutfak kaldı en zoruda o zaten :bbo:
orayıda halledip bi yerlessaydim hayırlısıylaboshayallersmile
bugün kasıklarım agrıyo bide bu telaşın içinde bebek gelirse şaşıracam yaniakannehir
slm valecim...ahh ahhh taşınmak kolayda yerleşmesi çok zor bende 2,5 hafta önce taşındım cnm bu hafta çok şükür dinleniyorum Allah yardımcın olsun...
slm valecim...ahh ahhh taşınmak kolayda yerleşmesi çok zor bende 2,5 hafta önce taşındım cnm bu hafta çok şükür dinleniyorum Allah yardımcın olsun...
aaaa çok ayıp cnm biz olmasakta yaz sen.biz sana cvp veririz buraya uğradıkça.
annen nasıl oldu meltemcim inş. çok çok iyidir...
kolay gelsin cnm
sen yeni evlisin senin işin yine kolay eşyan azdır ben napacam taşınırken akannehir abowww
yardıma gelsene :jeyyar:
elif hoşgeldin naber cnm Şeniz
:CüvCüv: valla elifcim boş kalmak bana yaramıyor gerçekten şuan göbeğimin resmini çeksem 7 aylık hamile kadın gibiyim
zaten hamilemisin kaç aylık falan gibi sorulara maruz kalıyorum bunalımdayım :1ninca:
annem iyi cnm Allaha binlerce kere şükürler olsun kanser falan çıkmadı:Saruboceq:
ay yok almım canım saol :umursamaz:
benim evet sansım var ıvır zıvır cok yokkk
ama niyeyse cok yoruldum eimde yardım ettiği halde
kadın tuttum evi temizletip yerleştirecez işte
ağırda kaldırmak istemiyom bakalım ne olacak allahım bi an önce bitseydieyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?