canım eşim çalışıyo şuan ama bu teklif gelince çok istedi ama düşününcede ha deyince olmuyo işte ben aslında gitsin şansını denesin istiyom sonra pişman olmasın keşke demesin diye işte doğumumda yanımda olmayacağı için çok canı sıkıldı o yanımda olmak istiyo tabi bende ama işte gidersek geri dönüşümüz olurmu bilmiyom ben mesela beş sene filan çalışsa olur diyom temelli gitmek istemiyom ailemden ayrı ne yaparım yabancı memlekette dil yok bişi yok ayy düşüne düşüne bi hal oldumm
slm kızlar nasılsınız özledim sizi opuyorumnanaktan
uzun zamandır böyle kalabalık görmüyodum burayı
kızlar dün dr gittim doopler çekildim kızımın durumu iyi çok şükür sadece suyumda hafif azalma olduğunu söylediler şu anda başı yukarda yani sezaryan gözüküyo pazartesi günü tekrar dr gitcem eğer bebeğim dönmezse sezeryan için gün verecek dr günlerimiz yaklaştıkça heyecanım dahada çok artıyo alkisalkisalkis
canım işin çoksa yap ama daha varsa bugünlük dinlen istersen benimde böle durumum var bakalım ne olcak
iyiyim canımda bi sürü şey olcak korkusundan kafam ağrıdı hayatım değişecek gibi bişi olacak ama daha belli deil işte belirsizlik öldürüyo beni koçişe yurt dışından iş teklifi geldi eğer kabul ederse gidicek üç ay kalacak kafasına yatarsa sözleşme imzalıcaklar benide alıp götürücek buralardan bide gidicegimiz yer cezayir eğer kabul ederse maaşı çok iyi ama şimdi giderse doğumda yanımda olmucak bide koçişin bi huyu var bi şeye kızdımı damarına basıldımı onun için bitmiştir o an iş yerinde bi sıkıntı yaşarsa çıkar bide bu durum var diyelim gittik orda bişi olsa bizim adam işinden olsa naparız bilmem off çok etraflı düşünmemiz gerek hala karmakarısıgım ben napıcam tek başına oralarda ailemden uzakta aman canım böle işte
çok şükür iyiyim divincin sende iyisindir inşallah
annenin sağlığının yerinde olmasınada sevindim tatlım
hb canım iyiyim çok şükürslm şulecim hg biz iyiyiz sende iyisindir inşallah zemuszemus
tipik sivaslı erkeği örneği
sinirlendimi pire için yorgan yakıyorlar :sinifsinif:
hakkınızda hayırlısı olsun
bu zamanda para çok önemli yeride rahat olursa ha bura ha cezayir ne farkeder
fenamı başka bi memleket görmüş olursun
hadi hayırlısı canım inş dönerde normal yaparsın canım allahım bi avazda kurtarsın inş
gözün aydın cnm demek kavuşuyorsun meleğine :ecrin_bebek:
slm kızlar nasılsınız özledim sizi opuyorumnanaktan
uzun zamandır böyle kalabalık görmüyodum burayı
hemde ne fenaa bu sivaslıı erkekler gerçektende pire için yorgan yakıyo canım aslında ben olumlu bakıyorum maddi açıdan yani bide orda elktrik su tel gibi seyler bedava dedi eşim o deilde doğumum olması düşündürücü işte hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyom dünde para kaybetmeş nasıl olmuş bilmiyom ya düştü yada yanlışlıkla çıkardığı yerde unuttu güya kira parasını verecektik o parayla bugünde ona canım sıkıldı az deil 550 lira düşürmüş off ne diyim her gün bişi çıkıyo başımı ağrıtcak
hemde ne fenaa bu sivaslıı erkekler gerçektende pire için yorgan yakıyo canım aslında ben olumlu bakıyorum maddi açıdan yani bide orda elktrik su tel gibi seyler bedava dedi eşim o deilde doğumum olması düşündürücü işte hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyom dünde para kaybetmeş nasıl olmuş bilmiyom ya düştü yada yanlışlıkla çıkardığı yerde unuttu güya kira parasını verecektik o parayla bugünde ona canım sıkıldı az deil 550 lira düşürmüş off ne diyim her gün bişi çıkıyo başımı ağrıtcak
tüh canım yaa azda değilmiş sağlık olsun canını sıkma para her zaman kazanılıyo yeterki can sağlığı olsun
off çok paraymış yaff
ama o para nasipten çıkmış öyle böyle giderdi tühh
ben biraz oyun oynucam kızlar kafam dağılsın az sonra çıkıcam kendinize iyi bakın bu arada yeni resim ekledim iki tane görmek isteyenler için son halim kiloyuda aldım baya yanaklarım tombullaşmaya başladı
çıkmadan bi bakayım merak ettim şimcik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?