- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
:roflol: :roflol: bu ne be 2 sayfa oku oku bitmezpek geçmiş yok divitycim
selammmmmmm herkesi öpüyommmm
bugün yine kimseler yokkkkkk ayda bir toplanır olduk boshayallersmile
bu arada kızlar bu sabah köydeki büyük anneannem(yani annemin anneannesi) vefat etmiş...109 yaşındaydı sanırım.sanırım diyorum çünkü nüfus cüzdanı çok değişikti...kendide bilmiyordu yaşını..Allah rahmet eylesin cnm anneannem...ne böreklerini yerdik köye gidince.tabi şimdi çok uzaklarda.ben cenazeye gidemiyorum hamile olduğum için annem istemiyor.çünkü köyümüz çok uzak.şuan bulunduğum yerden tam 7,5 saat uzaklıkta.üzüldüm hemde çokkkkk üzüldüm....son zamanlarında çok kötüydü yaşından dolayı bilincide pek yerinde değildi.herkes kurtuldu diyor ama ne olursa olsun ölüm çok acı!!!!
neyse kızlar öptüm hepinizi.a.e.o.
Allah rahmet eylesin cnmbugün yine kimseler yokkkkkk ayda bir toplanır olduk boshayallersmile
bu arada kızlar bu sabah köydeki büyük anneannem(yani annemin anneannesi) vefat etmiş...109 yaşındaydı sanırım.sanırım diyorum çünkü nüfus cüzdanı çok değişikti...kendide bilmiyordu yaşını..Allah rahmet eylesin cnm anneannem...ne böreklerini yerdik köye gidince.tabi şimdi çok uzaklarda.ben cenazeye gidemiyorum hamile olduğum için annem istemiyor.çünkü köyümüz çok uzak.şuan bulunduğum yerden tam 7,5 saat uzaklıkta.üzüldüm hemde çokkkkk üzüldüm....son zamanlarında çok kötüydü yaşından dolayı bilincide pek yerinde değildi.herkes kurtuldu diyor ama ne olursa olsun ölüm çok acı!!!!
kızlarr uzun bi aradan sonra slm herkese ne habersiniz şekerlerim nasıl gidiyo ben alaha çok şükür çok iyiyim ve kızımda çok iyi sizde ne var ne yok
Allah rahmet eylesin cnm
son osmanlılardanmış anneannen maşallah ne kadar uzun yaşamış
benimde babaannem geçen sene vefat etti 100 yaşlarında vardı
hoşgeldin sümoş iyi olmanıza sevindim cnm Şeniz
sağol cnm Allah razı olsun..sizinde başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin..canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş benimde eşimin dedesi vefat eti geçen hafta memleketteydim zaten ben 3 haftadır sonra eşimde geldi mecburen beraber döndük
Allah rahmet eylesin cnm
son osmanlılardanmış anneannen maşallah ne kadar uzun yaşamış
benimde babaannem geçen sene vefat etti 100 yaşlarında vardı
sağol cnm Allah razı olsun..sizinde başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin..
amin cnm aminnn...çok sağol.evet artık çok yaşlanmıştı.belki de yaşı daha da fazladır ama kendide bilmiyordu yaşını.nüfus cüzdanındada eski hesaba göre yazıyordu..onuda biz anlamıyorduk.bu arada seninde tekrar başın sağ olsun ...
divintyinin kimi öldüki bas saglıgı diledin:1shok::1shok:
bugün yine kimseler yokkkkkk ayda bir toplanır olduk boshayallersmile
hoşbulduk canım sen nasılsın bakalım
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?