Dokuz Doğuranlar

bugün yine kimseler yokkkkkk ayda bir toplanır olduk boshayallersmile

bu arada kızlar bu sabah köydeki büyük anneannem(yani annemin anneannesi) vefat etmiş...109 yaşındaydı sanırım.sanırım diyorum çünkü nüfus cüzdanı çok değişikti...kendide bilmiyordu yaşını..Allah rahmet eylesin cnm anneannem...ne böreklerini yerdik köye gidince.tabi şimdi çok uzaklarda.ben cenazeye gidemiyorum hamile olduğum için annem istemiyor.çünkü köyümüz çok uzak.şuan bulunduğum yerden tam 7,5 saat uzaklıkta.üzüldüm hemde çokkkkk üzüldüm....son zamanlarında çok kötüydü yaşından dolayı bilincide pek yerinde değildi.herkes kurtuldu diyor ama ne olursa olsun ölüm çok acı!!!!
neyse kızlar öptüm hepinizi.a.e.o.

kızlarr uzun bi aradan sonra slm herkese ne habersiniz şekerlerim nasıl gidiyo ben alaha çok şükür çok iyiyim ve kızımda çok iyi sizde ne var ne yok

pek geçmiş yok divitycim
:roflol: :roflol: bu ne be 2 sayfa oku oku bitmez
selammmmmmm herkesi öpüyommmm

selam gözümün nuru valerim hoşgeldin melekim Şeniz

xaysex nerdesin özledim cadı seni boshayallersmile
diloşumda memlekette ailesinin yanında onuda çok özledim :asigim:
belenayım bizi terketti gitti :gitme:
bels eskiden hep burda olurdu oda yok artık
mutluyumcuğum doğurmak üzereydi ...artık oda zor gelir

bi dağıldıkki sormayın yaw toplayabilene aşkolsun

canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş benimde eşimin dedesi vefat eti geçen hafta memleketteydim zaten ben 3 haftadır sonra eşimde geldi mecburen beraber döndük

Allah rahmet eylesin cnm
son osmanlılardanmış anneannen maşallah ne kadar uzun yaşamış
benimde babaannem geçen sene vefat etti 100 yaşlarında vardı
kızlarr uzun bi aradan sonra slm herkese ne habersiniz şekerlerim nasıl gidiyo ben alaha çok şükür çok iyiyim ve kızımda çok iyi sizde ne var ne yok

hoşgeldin sümoş iyi olmanıza sevindim cnm Şeniz

hoşbulduk canım sen nasılsın bakalım

canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş benimde eşimin dedesi vefat eti geçen hafta memleketteydim zaten ben 3 haftadır sonra eşimde geldi mecburen beraber döndük
sağol cnm Allah razı olsun..sizinde başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin cnm
son osmanlılardanmış anneannen maşallah ne kadar uzun yaşamış
benimde babaannem geçen sene vefat etti 100 yaşlarında vardı

amin cnm aminnn...çok sağol.evet artık çok yaşlanmıştı.belki de yaşı daha da fazladır ama kendide bilmiyordu yaşını.nüfus cüzdanındada eski hesaba göre yazıyordu..onuda biz anlamıyorduk.bu arada seninde tekrar başın sağ olsun ...

elifcim allah rahmet eylesin canım benim mekanı cennet olsun
divin canım bidenem hosbulduk benim cıkmam lazım bi bakem dedim
malum ev toparlıyom az kaldı cumartesi taşınacak ev öpüyorum sizi

divintyinin kimi öldüki bas saglıgı diledin:1shok::1shok:

başınız sağolsun elifcim allah rahmet etsin mekanı cennet olsun canım :Saruboceq:

papatyacım özele gitmekle inan bişii kazanmıyosun bisürü paran gidiyo seninde hakkındır meleğini görmek ama inan bana özeller o kadarda iyi deil yani bazen morelini bozuyolar durup dururken bişi çıkıyo olur olmadık şeye üzülüyoz sonrada olan bebişlere oluyo kafana takma meleğin sağlıklı olsunda gerisi boş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…