hb canım iyilik valla ne olsun
senden nbr annen çıkmış hastaneden iyi olmasına sevindim
bende iyiyim ne yapıyım bebek yokmu diye soranlarla uğraş içindeyim istemiyorum diyip geçiştiriyorumçok saol cnm Allah razı olsun
sen nasılsın neler yapıyon
kız geçen gün incir kürü yapıyım dedim incirleri ocakta unutmuşum 1 saat pişmiş su kalmamış kömür olmuşlar
ondan sonrada daha yapmadım zaten aman çok sıkıcı yaw dakka tut süz ılıt iç kafamçokkarıştı
canım ya üzülme sen üzüldükçe meleğinde üzülür.eşinin yaptığı yanlış ama yapcak bişeyde yok.konuştunmu peki hiç.hevesi yokmu çocugu olcak diye.hangi memlekettesin şuanslm kızlar nasılsınız ben iii degilim aslında sizinle bişey paylaşmak istiyorum belki kendimde çözemedigim soruları sizin yardımınızla çözerim şu an 23 haftalık hamileyim ve daha bebegimi yeni gördüm çünkü özel e degil devletin dogum evi hastanesine gidiyordum bilmiyorum bu benim şanssızlıgım mı yoksa kaderim mi bilemiyorum benim eltim de hamile şu an ve 100 ytl verip özel e gidecek ben eşime diyince bana kızıyo işte allahın işi allah korur tabi ki ben rabbimin bebegimi koruyacagına inanıyorum ama benim hakkım degil mi melegimi görmek cinsiyetini ögrenmeksenağlama ya ne konusacagımı bilmiyorum keske içimden gecenleri tamamen söyleyebilsem eşim yeni işe girdi ve ilk aylıgında kendide oyun makinesi alacakmıs alsın bişi demiyorum ama çocugu için bişiler düşünse daha iii olmaz mıydı ya rabbim sana yine de şükürler olsun çok şükür, ben haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum arkadaslar ben eşimi cok seviyorum onunda beni sevdigini cok ii biliyorum
ama neden ben böleyim hiç bişey hak etmiyo muyum kimseye karsı bi ard niyetliligim yok allahım sana yinede binlerce kez şükürler olsun rahman ve rahim olan sensin sonunda beni mutlu edecegini biliyorum ya rabbimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gözünaydın canım.maşşallah bebeğine...
kız bebeklerine hazırlık yapması çok eğlenceli oluyor neler var neler.....insanın gözü dönüyor resmen:))
slm kızlar nasılsınız ben iii degilim aslında sizinle bişey paylaşmak istiyorum belki kendimde çözemedigim soruları sizin yardımınızla çözerim şu an 23 haftalık hamileyim ve daha bebegimi yeni gördüm çünkü özel e degil devletin dogum evi hastanesine gidiyordum bilmiyorum bu benim şanssızlıgım mı yoksa kaderim mi bilemiyorum benim eltim de hamile şu an ve 100 ytl verip özel e gidecek ben eşime diyince bana kızıyo işte allahın işi allah korur tabi ki ben rabbimin bebegimi koruyacagına inanıyorum ama benim hakkım degil mi melegimi görmek cinsiyetini ögrenmeksenağlama ya ne konusacagımı bilmiyorum keske içimden gecenleri tamamen söyleyebilsem eşim yeni işe girdi ve ilk aylıgında kendide oyun makinesi alacakmıs alsın bişi demiyorum ama çocugu için bişiler düşünse daha iii olmaz mıydı ya rabbim sana yine de şükürler olsun çok şükür, ben haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum arkadaslar ben eşimi cok seviyorum onunda beni sevdigini cok ii biliyorum
ama neden ben böleyim hiç bişey hak etmiyo muyum kimseye karsı bi ard niyetliligim yok allahım sana yinede binlerce kez şükürler olsun rahman ve rahim olan sensin sonunda beni mutlu edecegini biliyorum ya rabbimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım ya üzülme sen üzüldükçe meleğinde üzülür.eşinin yaptığı yanlış ama yapcak bişeyde yok.konuştunmu peki hiç.hevesi yokmu çocugu olcak diye.hangi memlekettesin şuan
mrhb cmrim nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?