papatya cnm sakınnnn sakınnnn üzülme.bak bebeğini ne güzel düşünüyorsun ama böyle üzülmeye devam edersen bebişin o küçük meleğin daha da çok üzülecek..tabi bebeğini görmek seninde hakkın ama anladığım kadarıyla elinden gelen bir şey yok.ve bu yüzden de üzülme...eşin bu duruma belki biraz duyarsız davranabilir ama bunun nedeni daha kendini baba gibi görmemesidir...emin ol ilerleyen aylarda ya da bebeğini kucağını aldığında her şey değişecektir..sabır selamet dile Allah'dan cnm...ve tekrar söylüyorum lütfen üzülme kafana takma çünkü bebeğin direk etkileniyor... :teselli: :teselli: :teselli:
he yaw sendende ayrı kalmaya nasıl dayanacam :a015:elifcim allah rahmet eylesin canım benim mekanı cennet olsun
divin canım bidenem hosbulduk benim cıkmam lazım bi bakem dedim
malum ev toparlıyom az kaldı cumartesi taşınacak ev öpüyorum sizi
selam mavişim hoşgeldin nasılsın ne var ne yokslm kızlarr ne var ne yok
elifcim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın anneannemiz
geçen sene babaannem ölmüştü cnm 1 sene oldudivintyinin kimi öldüki bas saglıgı diledin:1shok::1shok:
hoşgeldin şirine naber cnmkızlar slm uzun zamandan sonra böyle toplanılmıyodu hepinizde iyisinizdir inşallah :jeyyar:
benimde gözümden kaçmadı bizimmi haberimiz yok diyom ama sanırım anneannesi için dedi valecim
valecim kolay gelsin tasınmakk çok zorr
he yaw sendende ayrı kalmaya nasıl dayanacam :a015:
4 gözle bekliyor olacam internet bağlatmanızı
selam mavişim hoşgeldin nasılsın ne var ne yok
geçen sene babaannem ölmüştü cnm 1 sene oldu
hoşgeldin şirine naber cnm
haberiniz vardır ama unutmuşsunuzdur o zaman çok samimi değildik canım
son osmanlılardandı babaannem 100 yaşında vardı daha fazla değilse
slm kızlar
saol canım ya evet cok zorrrr deli oldummm bitmiyo bi türlü cıkmam lazım ama ayrılamıyom sizden:1no2:
he yaw sendende ayrı kalmaya nasıl dayanacam :a015:
4 gözle bekliyor olacam internet bağlatmanızı
selam mavişim hoşgeldin nasılsın ne var ne yok
geçen sene babaannem ölmüştü cnm 1 sene oldu
hoşgeldin şirine naber cnm
haberiniz vardır ama unutmuşsunuzdur o zaman çok samimi değildik canım
son osmanlılardandı babaannem 100 yaşında vardı daha fazla değilse
divinitycim canım nasıl oldu annen daha iyimi sen nasılsın
cnm benim kısmetin kalkmıssa allah nasip etmisse zaten gidersin canını hiç sıkma benim eşimde o zaman işi yoktu antalya ya gidecekti zor bi durum ama rabbim bi kapı actı cok şükür gitmedi kendini de bebişi e üzmecanım işin çoksa yap ama daha varsa bugünlük dinlen istersen benimde böle durumum var bakalım ne olcak
iyiyim canımda bi sürü şey olcak korkusundan kafam ağrıdı hayatım değişecek gibi bişi olacak ama daha belli deil işte belirsizlik öldürüyo beni koçişe yurt dışından iş teklifi geldi eğer kabul ederse gidicek üç ay kalacak kafasına yatarsa sözleşme imzalıcaklar benide alıp götürücek buralardan bide gidicegimiz yer cezayir eğer kabul ederse maaşı çok iyi ama şimdi giderse doğumda yanımda olmucak bide koçişin bi huyu var bi şeye kızdımı damarına basıldımı onun için bitmiştir o an iş yerinde bi sıkıntı yaşarsa çıkar bide bu durum var diyelim gittik orda bişi olsa bizim adam işinden olsa naparız bilmem off çok etraflı düşünmemiz gerek hala karmakarısıgım ben napıcam tek başına oralarda ailemden uzakta aman canım böle işte
ben iyiyim çok şükür ama annem tam iyi oldu şükür dedik şimdide gözleri görmüyor
biri tamamen gitmişti ama diğeride gitmiş ankaraya gidecekler pazar günü :çok üzgünüm:
cnm benim kısmetin kalkmıssa allah nasip etmisse zaten gidersin canını hiç sıkma benim eşimde o zaman işi yoktu antalya ya gidecekti zor bi durum ama rabbim bi kapı actı cok şükür gitmedi kendini de bebişi e üzme
slm kızlar nasılsınız özledim sizi opuyorumnanaktan
uzun zamandır böyle kalabalık görmüyodum burayı
hb canım iyiyi bende saolhoş geldin canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?