Dokuz Doğuranlar

dünürüm bir karşılaşamdık seninle yaw nasılsın nohutum nasıl koca adam olmuş maşşalh

SELAM KUŞUM
EVET KARŞILAŞAMADIK YAA
DORUK BÜYÜDÜ MAŞALLAH KOCAMAN OLDU TEYZESİ.
AMA BUGÜNLERDE RAHATSIZ
ÜŞÜTTÜ
ÖKSÜRÜP DURUYOR
SEN NASILSIN
EBRU HANIM NASIL NELER YAPIYOR YARAMAZ

Canım o lınkı kopyala
yukarıya gel
kullanıcı panalınden prıfıl dÜzenlemeye gel
o sayfanın en alt kısmında kılo takıp Çızelgesı yazan yere yapıŞtır.

cok şükür gelinin iyi canım biraz mankenliğe özenmiş boy uzun kilo az:)
artık 2 aftada bir kontrole gidiyoz

coooook özledim valla seni ahhhh gecen yaz ne güzel kalabalıktık herkesler dagıldı
sen işe başlıcaktın noldu kuşum

kızlarrrrr hamileyiiiimmm.. ama aramızda kalsın sadece sizler biliyorsunuz.. kese ve kalp atışı duyulunca söylicem etrafıma :)) Darısı isteyen herkeze olsun Allah yokluğunu aratmasın mafoldumben

canımmmmmmmmm tebrikler inşalah sağsalim kucağına alrısn aman kimselere söleme olurmu yaaa bizlerede dua et e tabi darısı başımıza yupppiiiii öpüldün tatlımm:teytey::teytey::teytey::teytey:ŞenizŞenizŞeniz

amin aysecim sizlerede dua ediyorum canımcım.Allah bebek isteyen bütün herkeze tez zamanda nasip etsin Rabbim :Saruboceq:

selaaaaaaaaaaaaam herkeseeeee ama kimsecikler yok
benim işler bittti cok sükür artık aranızdatım bomba gibiyimmm

amin aysecim sizlerede dua ediyorum canımcım.Allah bebek isteyen bütün herkeze tez zamanda nasip etsin Rabbim :Saruboceq:

canım benimmmmmmmmmmmmm dualarım seninle
hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnn allah bizlerede nasip etsin inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh:teytey::teytey::teytey:

canım benimmmmmmmmmmmmm dualarım seninle
hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnn allah bizlerede nasip etsin inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh:teytey::teytey::teytey:

sağol valecim valla henüz kendim bu habere inanmış değilim :)
Allah dualarımızı dualarınızı kabul etsin Rabbim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…