:teytey::teytey::teytey:
çok sevindim canım tebrikler...hihoyyythihoyyythihoyyyt.
sulezehra hayırlı olsun canım :) Allah sağlıklı sıhhatli bebğini kucağına almayı nasip etsin. Darısı olmayan bizlerin başına :)
saol canım rabbim sanada hayırlı doğum nasip etsin az kalmış kucağına almayasulezehra cnm çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da kısmet etsin inş. :Saruboceq:
arkadaşlar bugün benim iş yerindeki son günüm..artık izinime ayrılıyorum.arada siteye gelirim ama sık sık giremeyebilirim..umut listesindeki tüm arkadaşlarım dualarım her zaman sizlerle.Rabbim inş. tez saatte gönderir meleklerinizi :Saruboceq: hamile olan arkadaşlarıma hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum..inş.hepimiz bebişlerimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız. :Saruboceq:
ayrı ayrı isimlerinizi yazsam arada atladığım mutlaka olur...o yüzden hepinizi ayrı ayrı öpüyorum opuyorumnanaktan hepiniz Allah'a emanet olun....
kızlar mucize bir şekilde hamileyimmmmm
en son nisanın 7 sinde adt olmuştum olamıyordum 10 gündür olacakmışım gibi sancılarım oluyodu olamadım adaçayı içiyimde olıyım dedim önce test yapıyım da öyle dedim eşime aldırdım pat hemen çıktı inanamadım tekrar aldırdım yine çift çizgi çok heyecanlıyım rabbim bütün isteyenlere versin
canım benım allah bu bebişine uzun ömurler nasıp eder inşlallh :teselli:herkese merhabalar...
dün doktora gittim şükürler olsun herşey yolundaymış ve bir kızım olacakmış nasip olursa,ordanda dün oğlumun oğlumun mezarına gittim dün senesi doldu meleğimin...aynı gün hüzün ve mutluluk ikisini bir arada yaşadım...allahım herkesin gönlüne göre nasip etsin,boş kucak kalmasın inşallah...
e gözün aydın canım allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın inşallah bizde kısmetse 22 temmuzda beklenıo bı aksılık olmassa inşallah hihoyyythihoyyytselam kızlar kızmımı 22 haziranda kucaıma aldım alhım bu duyguu yaaşamak isteyen herkese nasip etsin
en son nisanın 7 sinde adt olmuştum olamıyordum 10 gündür olacakmışım gibi sancılarım oluyodu olamadım adaçayı içiyimde olıyım dedim önce test yapıyım da öyle dedim eşime aldırdım pat hemen çıktı inanamadım tekrar aldırdım yine çift çizgi çok heyecanlıyım rabbim bütün isteyenlere versin
canım gözün aydınherkese merhabalar...
dün doktora gittim şükürler olsun herşey yolundaymış ve bir kızım olacakmış nasip olursa,ordanda dün oğlumun oğlumun mezarına gittim dün senesi doldu meleğimin...aynı gün hüzün ve mutluluk ikisini bir arada yaşadım...allahım herkesin gönlüne göre nasip etsin,boş kucak kalmasın inşallah...
selam kızlar kızmımı 22 haziranda kucaıma aldım alhım bu duyguu yaaşamak isteyen herkese nasip etsin
CANIM BENİM İYİ TATİLLER HAYIRLI DOĞUMLARIN OLSUN.sulezehra cnm çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da kısmet etsin inş. :Saruboceq:
arkadaşlar bugün benim iş yerindeki son günüm..artık izinime ayrılıyorum.arada siteye gelirim ama sık sık giremeyebilirim..umut listesindeki tüm arkadaşlarım dualarım her zaman sizlerle.Rabbim inş. tez saatte gönderir meleklerinizi :Saruboceq: hamile olan arkadaşlarıma hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum..inş.hepimiz bebişlerimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız. :Saruboceq:
ayrı ayrı isimlerinizi yazsam arada atladığım mutlaka olur...o yüzden hepinizi ayrı ayrı öpüyorum opuyorumnanaktan hepiniz Allah'a emanet olun....
canım benim çok sevindim.gözünüz aydın.herkese merhabalar...
selam kızlar kızmımı 22 haziranda kucaıma aldım alhım bu duyguu yaaşamak isteyen herkese nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnn canım hayırlısıyla melegini kucagına alrsın inşallahhherkese merhabalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?