:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sulezehra hamile herkes takılsın peşime
halay çekicez:teytey:
canlar 10 gün sonra karadenize gidiyorum kayınvalidemlere bir buçuk ay kalıcam orda.ama arada girerim laptopumu yanıma alıcam .yaylada olucaz oğluşumla.şenliklere de gideriz sanırım.serin serin bir yaz geçireceğiz dorukla.
en çok doruk için gitmek istiyorum taze köy yumurtası ve bol bol taze meyve yiyebilecek orda.dalından koparıcaz beraber.tabi en çokta fındık .
hayırlısıyla gidip gelelim inşllah.
haftaya çarşamba gidiyorum .
kayınpeder uçak biletlerimizi almış dorukla ikimizin.bizede gidip gezmek kalıyo.
eşimde yurt dışından dönmeden gidip gelim istedim.
ama arada mutlşaka girerim.sakın ben yokum diye topiği boş bırakmayın haaaaaklava:
:dilcikar::dilcikar:
canlar 10 gün sonra karadenize gidiyorum kayınvalidemlere bir buçuk ay kalıcam orda.ama arada girerim laptopumu yanıma alıcam .yaylada olucaz oğluşumla.şenliklere de gideriz sanırım.serin serin bir yaz geçireceğiz dorukla.
en çok doruk için gitmek istiyorum taze köy yumurtası ve bol bol taze meyve yiyebilecek orda.dalından koparıcaz beraber.tabi en çokta fındık .
hayırlısıyla gidip gelelim inşllah.
haftaya çarşamba gidiyorum .
kayınpeder uçak biletlerimizi almış dorukla ikimizin.bizede gidip gezmek kalıyo.
eşimde yurt dışından dönmeden gidip gelim istedim.
ama arada mutlşaka girerim.sakın ben yokum diye topiği boş bırakmayın haaaaaklava:
:dilcikar::dilcikar:
güle güle git beryalim damadıma iyi bak annesi
ohhh süpermiş canım..sağlıkla gidin gelin bakalım..
selamlar herkese beryalcim iyi tatiller bizim içinde gezin emi öptüm
beryal canım rabbim kazasız belasız oğluşunla gidip gelmenizi nasip eylesin.doruk paşada taze sebze meyve yemiş olur.mis gibi havasını solur. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?