[/IMG]
kızlar bebeğimizin şekerini seçtik.nasıl sizce..patiklerin içine şeker koyacağız...arkası magnetli
[/IMG]
kızlar bebeğimizin şekerini seçtik.nasıl sizce..patiklerin içine şeker koyacağız...arkası magnetli
çok güzeller canım doğum ne zaman
DR.DEMESİNE GÖRE 6-7 HAFTA SONRAdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
BİRAZ ERKEN GELECEK GALİBA ...
selAM kızlar
hoşbulduk iyiyim saol canım sen nasılsın hamileler çoğalmış
ne güzel bişey kalmamış sağlıkla kucağına alırsın inş. doğumu nasıl düşünüyorsun
PİrİnÇ hanın Üst katında canım..tavsİye ederİm nİkah Şekerlerİmİde oaraya yaptırmıŞtım ben..fİyatları uygun yanİ.pazarlık falan yapınca İnİyor hemen:)
ben sİparİŞ verdİm bİle..1lİra tanesİ.kİ kafkasta tek patİk olanları sordum 1 tane patİk 4.5 lİra.aradakİ farka bakarmısın.....
çok güzller canım ya hemde uygun
bende bakayım bir ara
çok sagol fikir verdigin içinolumunekankayizsmile
bende kara kara onu düşünüyorum napıcam ne edicemdelikafadulden
ben genel anestezili sezeryan düşünüyorum.doktorumda ayılırken çok karın ağrın olur acın çok olur epidural yapalım dedi.moralim bozuldu..ondanda korkuyorum birsürü riski var diye..bide ben 30 dk öyle bekleyemem sabırllı olamam yani..sanırım genel yapıcam ama ameliyat acısı hissediliyormu diyede kara kara düşünüyorum
ben genel olmuştum çokda acı hissetiyorsun ayılırken epiduralde belde fıtık olma ihtimali falan varmış yani çok sakıncalı olduğunu duymuştum normal olmuyormu yoksa senmi istemiyorsun
sen genel oldun demek.çokmu acı olmuştu ayılırken canım..canlı canlı kesilir gibi oldumu?
belden çok riski varmış..hele beyin kanaması riskinide okudum iyice tırstım
benim herşey normalde ben normal değilim canım çok korkuyorum...delikafadulden
bu sabah riskleri okdum okudum ağladım moralim bozuldusenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?