Dokuz Doğuranlar

PırınÇ hanın Üst katında canım..tavsıye ederım nıkah Şekerlerımıde oaraya yaptırmıŞtım ben..fıyatları uygun yanı.pazarlık falan yapınca ınıyor hemen:)
ben sıparıŞ verdım bıle..1lıra tanesı.kı kafkasta tek patık olanları sordum 1 tane patık 4.5 lıra.aradakı farka bakarmısın.....

ne güzel bişey kalmamış sağlıkla kucağına alırsın inş. doğumu nasıl düşünüyorsun

bende kara kara onu düşünüyorum napıcam ne edicemdelikafadulden

ben genel anestezili sezeryan düşünüyorum.doktorumda ayılırken çok karın ağrın olur acın çok olur epidural yapalım dedi.moralim bozuldu..ondanda korkuyorum birsürü riski var diye..bide ben 30 dk öyle bekleyemem sabırllı olamam yani..sanırım genel yapıcam ama ameliyat acısı hissediliyormu diyede kara kara düşünüyorum

çok güzller canım ya hemde uygun
bende bakayım bir ara
çok sagol fikir verdigin içinolumunekankayizsmile

çok güzller canım ya hemde uygun
bende bakayım bir ara
çok sagol fikir verdigin içinolumunekankayizsmile

rica ederim canım.ne demek..bencede bak.daha ne cici şeyler var anlatamam.benpatiklerin içine şeker koyarım diye bunu seçtim.aslında ilk görüncede bunu beğenmiştim:lepi:

ben genel olmuştum çokda acı hissetiyorsun ayılırken epiduralde belde fıtık olma ihtimali falan varmış yani çok sakıncalı olduğunu duymuştum normal olmuyormu yoksa senmi istemiyorsun

ben genel olmuştum çokda acı hissetiyorsun ayılırken epiduralde belde fıtık olma ihtimali falan varmış yani çok sakıncalı olduğunu duymuştum normal olmuyormu yoksa senmi istemiyorsun

sen genel oldun demek.çokmu acı olmuştu ayılırken canım..canlı canlı kesilir gibi oldumu?
belden çok riski varmış..hele beyin kanaması riskinide okudum iyice tırstım
benim herşey normalde ben normal değilim canım çok korkuyorum...delikafadulden
bu sabah riskleri okdum okudum ağladım moralim bozuldusenağlama

evet ben genel anestezi olmuştum hiçte öyle kesilir gibi falan olmadı sızı olmuştu sadece normali en iyisi aslında ama tercih tabi sezeryan olucaksan genel ol derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…