merhaba hatırladım canım iyiyiz Allaha şükür.sıcaklarla boğuşuyoruz. tatildeyiz ailemizin yanında sen neler yapıyorsun?
bende tatildeydim sonra annemler bana geldi
tedaviye basladık tetkiklerim bitti dr ne derse onu uygulama kaldı
onunla ugrasıyoz inşallah rabbim hayırlısını nasip eder
bebegin nasıl kocaman olmustur yaramazlıklar basladımı
maşallaaaah canım hayırlı bi evlat olsun insallahhayırlısı olsun canım en yakın zamanda bebişin süpriz yapsın inşallah.
canım kızımız büyüdü eylül 11'de 1 yaşına girecek kısmetse...şimdi uyuyor.
vale ben çıkıyorum canım görüşmek üzere.kendine iyi bak. herşey gönlünce olsun.
kaçmışım bilekaçıyomusun? ne tedavisi olacak bişey bellimi? ben bu ay ilk defa yumurta takibi yaptırdım 1 adet kistim oldu :)
canlarım benim ben dogum yaptım ben ve melegim iiiyiz cok şükür hapinizi cooooookkkkk seviyoruz
canlarım benim ben dogum yaptım ben ve melegim iiiyiz cok şükür hapinizi cooooookkkkk seviyoruz
selammmmm divinty dün bahtsız bi günmüş allahtan bişe dememiş kocan
beryalim san akocaman bir alkış alkisalkisalkis
ben her seferinde girmeye calışıyorum bakıyorum kimsecikler yook ah gecen seneki tadı kalmadı hiç bir senle ve sinemle görüşebiliyorum herkesler kaçtı
valla başta topik sahibimiz yok yeni sayfalar acılıyor ve herkesler kabolunuyor
çok haklısın canım ben burdan baska yerde tat alamıyorum
düşük yaptıkatan sonra cok yıprattım kendimi hiç bişe yapmak içimden gelmiyodu
ama simdi iyiiym biraz tatil biraz annemlerin buraya gelmesi bana cok moral oldu
tabiki bide sizin destekleriniz sizi görmesem bile aramızda bağın cok kuvvetli oldugunu düşünüp
bana destek oldugunuz hissedebiliyorumlumunekankayizsmile
çok haklısın canım ama eliyorum kimse olmuyor
zaten bende rahatsızım mide bulantıları falan çok durmuyorum pc başında
birileriyle rastgelsem yazıcam muhabbet edicem ama olmuyor işte
burdaki muabbetten aldığım tadı hiçbir topikden almıyorum zaten
inş. eski günlerimize en kısa sürede döneriz
selam kızlarrr...
evet beryalim haklısınn ben bile giriyorum kimse yok selam veriyorumm..5-10 dk. bekliyorum çıkıyorumm...napimmm...eskiden sayfalara yetişemezdikk...şimdi incin oynuyoo....
çok haklısın canım hergün mutlaka giriyorum biriyle karşılaşıp biraz yazışırmıyım diye ama malesef kimse olmuyo.saatlerce kaldığım dahi oluyor önceki neşesi kalmadı topiğin ogünler çok güzeldi saatlerce konusup dertleşirdik herkes sıkıntısını yazardı şimdi kimse kalmadı
herkes aynı şeyi düşünüyo giriyorum selamımı günaydınımı yazıyorum fakat ne gelen var ne giden
ben biara çok üzüldüm gelmemeye karar verdim gebe kaldıktan sora ,uğramıcam moralim çok bozuluyo çok takıyorum falan diyen arkadaşım olmuştu ve üstüme alınmıştım
ama gene geliyorum buranın tadı hiç biyerde yok ama eskisi gibi değil artık
hoşgeldin canımŞenizslm arkadaşlar dün çok iyi bir ameliyat geçidim.doktor herşeyin çok iyi olduğunu ifade etti.iki ay yüksek dozda östrojen tedavisi için ilaç başladı.bu ay eşim bana yasak.bakalım umarım allah hakkımda hayırlısını verir.aslında anlatıcak çok şeyim var beryalcim ama zamanla anlatırım artık.çok kötü bir sekiz ay geçirdim.hatta bir ara yazmıştım bile size.inan çok yorgunum bu aralar,
hemde sen topik sahibisin gel bakim buraya önce seni ısıracamsendeki vefa kimsede yok beryalim zaten topiği ayakta tutan sensin
bende bundan sonra aksatmamaya çalışırım
:çok üzgünü:
hoşgeldin canım.nasıl gidiyor tedavin.selamlarrr :) sizi gördüm geldim..
oyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah size.canlarım benim ben dogum yaptım ben ve melegim iiiyiz cok şükür hapinizi cooooookkkkk seviyoruz
biz iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın.kızımız nasıl:lepi::lepi::lepi::lepi:
beryalcim nasılsın?doruk paşamız nasıl?
eylül hanımın resimlerini 1 yıldır bekliyoruz walla.lmaz:
kaçmışım bile
dün başımıza gelmeyen kalmadı sinirimden ağlıycaktım
hem vildanın saçlarını düzleştirdim hem hazırlandım hemde sizle iki çene çalıyordum tam pc yi kapattım acele acele evden çıktık
kapıyı çektim kafa dank etti :1shok: anahtar kapının arkasında takılı kaldı akannehir vallaha tezeği avuçla yedim bilmiyorumkismile kocik zaten oruç kan şekeri düşmüş canı nikotin çekiyor :sinifsinif: benden korkudan bir ter boşaldı anlatamam
tabi ruh gibi bembeyaz tipimi görünce kocik tamam panik yapma hallederiz dedi çabaladı çabaladı açamadı
kapıda bi sağlam soyha :1ninca: kredi kartınıda kırdık açmaya çalışırken
dışardan bakıyoruz balkona çıkılacak en ufak bir yer yok
mecburen çilingir çağırdı açtırdı ama kapı açılana kadarda ömrümden en az 10 sene gitti -tatlicadiarzu-
dünde abimler aynı hatayı yapmış geçen haftada ablamlar
yani bu bizde genetik özellikmiş yeni öğrendim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
cnm ben en son geçen sene 7. ayda tedaviye gittim o zaman klomenle yumurta oluşturuyordu dr
1 sene ara verdim dinlendi vücudum
şimdi prolaktinim tavan yaptı heralde 7 aydır adet olmuyorum
önce onu düzenemi sokar yoksa klomenlemi başlar hiç bilmiyorum
kadının randevuları bile full 2 aydır boş randevu yok
artık torpil kullanacam böyle giderse :jeyyar:
tebrik ederim cnm Allahım sağlıklı uzun ömürler versin bebişe
inşallah anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olur
ayyyyyyyyyyyyyy şekerim sonunda ne oldu sen onu anlat eşin ne yaptı sana bakim.:jeyyar:
yarın sabah doktor kontrolümüz var meleğimi göreceğim inşallah bakalım doktor ne diycek inşallah kızım çok iyidir bide inşallah dönmüştür meleğim
boshayallersmile
ay doğumum yaklaştımı ne benden önce bir kişi kalmış.mopsy sonra sıra benle sibelde.kıslar dua edin bizlere inşallah hayırlı bir şekilde sağlıkla dünyaya getiririz meleklerimizi.hepiniz herzaman dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?