Allah iyilik versin
bizde inşallah ramazandan sonra başlıycaz tedaviye
tekrar teşekkürler cmrmcim
kızlar size iyi sohbetler ben kaçtım anca gideriz öptüm ikinizide Şeniz Şeniz
selam herkese iki insan bulduum sohbet edecek ondada benim işim var offffff:umursamaz:
iyi akşamlar kızlar venüssss öpüldünüzzzz opuyorumnanaktan
arkadaslarla hazırlanıp topluca iftara dısarı gidecez anca hazırlanırım canım öpüldünüz
canlarım benim ben dogum yaptım ben ve melegim iiiyiz cok şükür hapinizi cooooookkkkk seviyoruz
Şenizslm arkadaşlar dün çok iyi bir ameliyat geçidim.doktor herşeyin çok iyi olduğunu ifade etti.iki ay yüksek dozda östrojen tedavisi için ilaç başladı.bu ay eşim bana yasak.bakalım umarım allah hakkımda hayırlısını verir.aslında anlatıcak çok şeyim var beryalcim ama zamanla anlatırım artık.çok kötü bir sekiz ay geçirdim.hatta bir ara yazmıştım bile size.inan çok yorgunum bu aralar,
:lepi::lepi::lepi::lepi:
beryalcim nasılsın?doruk paşamız nasıl?
amin canımmm teşekkürleropuyorumnanaktanhayırlı iftarlar canım şimdiden.rabbim dualarını kabul etsin şu mübarek günlerde Şeniz
canım dün görmemişim cıkmıstım hemen kusura bakmaa.s.selam vale hoşgeldin :)
günaydın tatlım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bakalım sıcaklarda zormuopuyorumnanaktangünaydın topik sakinleri uuuuuuuvv uuuuuuvvvv
hayırlı ugurlu olsun saglıklı ömür gecirmeniz dileğiyleŞenizcanlarım benim ben dogum yaptım ben ve melegim iiiyiz cok şükür hapinizi cooooookkkkk seviyoruz
kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir.fazla giremiyorum aklım sizlerde.sanırım herkes tatilde.görüşmek dileğiyle.
amin canımmm teşekkürleropuyorumnanaktan
canım dün görmemişim cıkmıstım hemen kusura bakmaa.s.
günaydın tatlım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bakalım sıcaklarda zormuopuyorumnanaktan
hayırlı ugurlu olsun saglıklı ömür gecirmeniz dileğiyleŞeniz
selam canım uzun zamandir karsılasamıyoduk nasılsın bu arada ben eskilerden osmaniye 80 umarım hatırlarsınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?