hoşgeldin canım.nasıl gidiyor tedavin.
HAYIRLISI OLSUN CANIM.YILMA BIKMA SAKIN.TEDAVİNİ SÜRDÜR.iyiyim tatlım pazartesi doktora gittim çatlamışmı diye bakacaktı doktorcum ama o da nee akannehir nur topu gibi bi kist akannehir bekliyorum bakalım adetim gelmezse test yapıcam gelirse yine gidicem doktora yerimseniben
oyyy meleğini sağlıkla kucağına al inşallah canımoyy hakket sadece 1kişi kalmış
ben çok sıkıntıdayım gelişimini tamamlasada biran önce çıksa artık
bende ctesi gidicem çok özledim yavrumu
2haftada bir çağırıyo artık cmrm senin doktorda çağırır artık
beryalim sana yürekten katılıyorum ama nezaman gelsem kimse yok kendi adıma konuşuyorum şuan yani olmayıncada bekle bekle kimse yok zaten zamanla yarışıyoruz bebişler yüzünden bende çok özledim o eski günleri muhabbetleri destekleri SÜLÜMAN oluşumu :)))))) hadi kıslar saatt verelim belirliyelim bebeişler uyuyunca gelelim dogum yapanlar için sölüyorum diğerleride çıksın çıoksın gelsin ayollllllllllllllllllllllllllllllllllll de haydeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın herkeseeeeeeeee
SELAMLAR CANLARIM.
NE GELDİ AKLIMA .
UZUN ZAMANDIR GİREMEYENLER OLMUŞTUR BELKİ.BİZİ BULAMIYOLARLARDIR.
HERKES ARKADAŞ LİSTESİNİ TOPİĞİMİZE DAVET ETSİN.BİZİ BULAMAYANLARDA BULUP GELSİNLER..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE.zemuszemus
herkese selamlar canlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz anaaaa papatya dogurmuş he hayırlı ugurlu olsun canım benim
beryal vale günaydınlarrrrrrrrr
evet süper fikir zemuszemuszemuszemus
:kedi:allaha sükretmesi lazım senin gibi bi karısı oldugu için
sonunda ne olacak bana dayanamaz o ...baktıki ağlıycam hemen affediyor delikafaduldenayyyyyyyyyyyyyy şekerim sonunda ne oldu sen onu anlat eşin ne yaptı sana bakim.:jeyyar:
hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim cnmay doğumum yaklaştımı ne benden önce bir kişi kalmış.mopsy sonra sıra benle sibelde.kıslar dua edin bizlere inşallah hayırlı bir şekilde sağlıkla dünyaya getiririz meleklerimizi.hepiniz herzaman dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?