kıslarrrr selammm ben geldiim nasılsınıss
hoşgeldin canım.nasılsın.
doğumdan sonrada ilaca devam edecen ...yine yemek yemen lazım yoksa sütün olmazhee az önce tartıldım 1ay öncede 12ydi ama buay 1kilo verdim geri aldım verdim geri aldım aynı kaldım çok şükür çok hızlı ilerledim ama yemekten değil benimki iştahım eskisinden daha az gün boyu yemek yemediğim bile oluyo ilaç çok içiyorum ööö geldi artıkın
evet az önce benimde aklımdan geçiyordu aynı isimlerayşe haksever mutluyum gelmiyo hiç sinir oluyorum
nasılsınn canım beryalcim yazmış hemen geldimm belki gelmeyenler de gelirr :lepi:
doğumdan sonrada ilaca devam edecen ...yine yemek yemen lazım yoksa sütün olmaz
ayy nasıl imreniyorum şu iştahsız insanlara anlatamam
7 gün 24 saat yemeklerle uğraşıyorum ben yaaa :sinifsinif:
evet az önce benimde aklımdan geçiyordu aynı isimler
özellikle ayseyi merak ediyorum
iyi yapmışsın cnm hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür seni sormalı..kaç aylık oldunuz bebiş kızmı erkekmi
bu arada acaip sıcak çok kötü durumdayım oturduğum yerde sıcak basıyo
ben de iyiyim çok şükür şu bulantılar olmasa daha iyi olcak 13. haftadayız cinsiyetimiz belli olmadı ya tecrübeli bayanlar söyleyin siz ne zaman öğrenmiştinşz cinsiyetlerini
benim zamanımdaki ultrasonla 4.5 aylıkken öğrenmiştik biz ama şimdi 3-3,5 aylıkken öğreniliyor
ayy sibell sen sonlara yaklaşmışsın ne bulantısı bu acaba CADIARZU
bakalım belki bu gidişimizde öğreniriz merak ediyorum valla gamyoncuiremsu
onun midesi bişey yememekten bulanıyor sempatiksalakcinni
yok yediğim zamanda bulanıyo tost yiyorum yararlı olarak
yoksa ne süt ne peynir ne yumurta ne yoğurt ne et ne balık hiç bişe yiyemiyorum
ama kuzumunm gelişimi çok iyi gidiyo 2kiloyu sanırım geçtik ctesi gidicem nerden ne alarak besleniyo bilmiyorum ama besleniyo çok şükür
valla Allah tarafından besleniyorlar
sende en faydalıları yemiyomuşsun cnm yaa
senin mide küsmüş...içine faydalı faydasız hiç yemek almıyor
bende tatlıya dayanamam aşırı yerim hakkı makkı çıkmadı cadı çıktı benden sırnaşık şeyöle galiba depolardan besleniyodur diyolar depomda ne varsa =)
çok nadir süt falan içiyorum gene diğerlerini hiç yiyemiyorum üzülüyorum yavruma yararlı bişe gitmiyo die ama yok elimde değil
balık yiyebiliyodum sadece onuda yemiyorum artık
ama tatlı diyince akan sular duruyo sanırım tatlı yarıyo bana
ye tatlıyı çıkar hakkı yı yalan bence =))))
selam kıslar bugün doktora gittim nst girdim bu ay başladık sonucu doktoruma gözterdim.ve doktorun sonucu açıklamasıyla şok oldum dondum kaldım.doğum sancıların başlamış sancın ve ağrın var dedi.altta bakacağım açılma varmı doğumun başlamış olabilir dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü tek gitmiştim eşimi sordu bende tek geldim dedim
sonra bende bu ağrı ve sancılar iki haftadır var amip olmuştum ağrım ondan demişti gittiğim doktor dedim.ilaç yazdı ama amip erken doğuma neden olabilir dedi en ufak kanamada biraz şiddetli sancıda hemen geleceksin dedi.ay çok korkuyorum birazdan tekrar gideceğim kan sonucumu göstereceğim.dua edin bana ya eve gelir gelmez hemen valizimi hazırladım neolur neolmaz diye doktordan gelincede hemen kuaföre ağdaya gideceğim ya böyle olan kıslar varmı erken doğum oldumu şaşkınlık içindeyim hala doğum olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?