Dokuz Doğuranlar

doğumdan sonrada ilaca devam edecen ...yine yemek yemen lazım yoksa sütün olmaz
ayy nasıl imreniyorum şu iştahsız insanlara anlatamam
7 gün 24 saat yemeklerle uğraşıyorum ben yaaa :sinifsinif:
ayşe haksever mutluyum gelmiyo hiç sinir oluyorum
evet az önce benimde aklımdan geçiyordu aynı isimler
özellikle ayseyi merak ediyorum
nasılsınn canım beryalcim yazmış hemen geldimm belki gelmeyenler de gelirr :lepi:

iyi yapmışsın cnm hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür seni sormalı..kaç aylık oldunuz bebiş kızmı erkekmi

ooff benim bulantılarım yeni başladı çok enteresan
milletde acıyo ayy daha geçmedimi die yeni başladı valla şuan sabah yediğim 4.5 biskivü çıktı çıkıcak yanmada bi taraftan ilk zamanlar hamile olduğumu bile anlamamıştım hiç sıkıntım yoktu düşük tehlikesinden başka ilaç ilaç ilaç hala devam ediyo

cinsiyet belli oldumu senin bitte olmamıştır heralde 13.haftada sölüyolar ama yanılma payıyla beraber

ben de iyiyim çok şükür şu bulantılar olmasa daha iyi olcak 13. haftadayız cinsiyetimiz belli olmadı ya tecrübeli bayanlar söyleyin siz ne zaman öğrenmiştinşz cinsiyetlerini

ben de iyiyim çok şükür şu bulantılar olmasa daha iyi olcak 13. haftadayız cinsiyetimiz belli olmadı ya tecrübeli bayanlar söyleyin siz ne zaman öğrenmiştinşz cinsiyetlerini

benim zamanımdaki ultrasonla 4.5 aylıkken öğrenmiştik biz ama şimdi 3-3,5 aylıkken öğreniliyor

onun midesi bişey yememekten bulanıyor sempatiksalakcinni

yok yediğim zamanda bulanıyo tost yiyorum yararlı olarak
yoksa ne süt ne peynir ne yumurta ne yoğurt ne et ne balık hiç bişe yiyemiyorum
ama kuzumunm gelişimi çok iyi gidiyo 2kiloyu sanırım geçtik ctesi gidicem nerden ne alarak besleniyo bilmiyorum ama besleniyo çok şükür

valla Allah tarafından besleniyorlar
sende en faydalıları yemiyomuşsun cnm yaa
senin mide küsmüş...içine faydalı faydasız hiç yemek almıyor

valla Allah tarafından besleniyorlar
sende en faydalıları yemiyomuşsun cnm yaa
senin mide küsmüş...içine faydalı faydasız hiç yemek almıyor

öle galiba depolardan besleniyodur diyolar depomda ne varsa =)
çok nadir süt falan içiyorum gene diğerlerini hiç yiyemiyorum üzülüyorum yavruma yararlı bişe gitmiyo die ama yok elimde değil
balık yiyebiliyodum sadece onuda yemiyorum artık
ama tatlı diyince akan sular duruyo sanırım tatlı yarıyo bana
ye tatlıyı çıkar hakkı yı yalan bence =))))

selam kıslar bugün doktora gittim nst girdim bu ay başladık sonucu doktoruma gözterdim.ve doktorun sonucu açıklamasıyla şok oldum dondum kaldım.doğum sancıların başlamış sancın ve ağrın var dedi.altta bakacağım açılma varmı doğumun başlamış olabilir dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü tek gitmiştim eşimi sordu bende tek geldim dedim
sonra bende bu ağrı ve sancılar iki haftadır var amip olmuştum ağrım ondan demişti gittiğim doktor dedim.ilaç yazdı ama amip erken doğuma neden olabilir dedi en ufak kanamada biraz şiddetli sancıda hemen geleceksin dedi.ay çok korkuyorum birazdan tekrar gideceğim kan sonucumu göstereceğim.dua edin bana ya eve gelir gelmez hemen valizimi hazırladım neolur neolmaz diye doktordan gelincede hemen kuaföre ağdaya gideceğim ya böyle olan kıslar varmı erken doğum oldumu şaşkınlık içindeyim hala doğum olurmu

kızım 1830 gram olmuş daha küçük kuzum ya erken doğum olmaz inşallah bende altı kilo almışım toplamda ama kızım pek kilo almamışmı doktor iyi dedi ama ya ben çok korkuyorum

bende tatlıya dayanamam aşırı yerim hakkı makkı çıkmadı cadı çıktı benden sırnaşık şey

cmrm korkma cnm benim küçük görümcemde geçen hafta 8 aylık doğum yaptı hemde normal oldu
bebekte kendide gayet sağlıklı...çıkması daha kolay olmuş dikişi bile yokmuş
sağlıklı olsunda kilosu çok önemli değil doğduktan sonra büyür ...yeterki sanada onada bişey olmasın

sana tavsiyem yani bu ara telaşlısın ama zaman bulursan inşirah suresini oku bolca
kısa bir sure 4-5 ayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…