divinty hoşgeldin minnoşum bayanssulusmile
canımdorukun ateşi olmadı ama aşıdan sonra mutlaka öğle ve akşam yarım ölçek calpol ateş düşürücü kullanman gerek.kıslarrrrrrrrr bugün oğlumun verem aşısı var çok kotrkuyomm beryal ateş yapıyomu
selam canım hoşgeldin.slm kılsra uzuuuuun bı ardan sonra tekrar merhaba
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, efsun_zeren, sekerkiz67, sinemis84
günaydın kızlar
divinit hanım da burdaymış hayret şükür kavuşturana ilk aylarımda görüşmüştük enson şimdi nerdeyse doğuracam
-tatlicadiarzu-
bunalımdaydım kız dahada çıktım sayılmazya neyse
sen kilo aldınmı
arada albümüne bakıyorum hiç hamile hallerini eklememişsin eklesene bakalım
:kedi:
sonunda ne olacak bana dayanamaz o ...baktıki ağlıycam hemen affediyor delikafadulden
beryal benim kuzumun adını değiştirebilirmisin ELİF ELA kuzumun adı inşallah daha değişmez
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sen pis numaracı
değiştiririm de inşallah bebek doğduktan sonra nüfusta değiştirmek zorunda kalmazsınız. sen habire fikir değiştiriyon .prensesin kalıcı bir ismi olsun artık annesi bilmiyorumkismile
hoşbuldum cnm naber
bir konuya dalıp gitmişim kusura bakma yazdığını yeni gördüm olumunekankayizsmile
ayy inşallah =)) ama bu 3. isim elif garantide ikinci inci ydi babası sevmiyodu zaten ela dedim tamam bunu sevdim elif ela olacak dedi artık değişmez heralde
kilomuu ahahaa hemde alasını aldım çok ayıp hayatta sölemem kaydirigubbakcemile3 kendi rekorumu kırıyorum şuan 12 kilo akannehir
bumu 12 kilo almış halin bilmiyorumkismile
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sen pis numaracı
değiştiririm de inşallah bebek doğduktan sonra nüfusta değiştirmek zorunda kalmazsınız. sen habire fikir değiştiriyon .prensesin kalıcı bir ismi olsun artık annesi bilmiyorumkismile
hemde beni ohaoldumsmile
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
birdaha olmasın
hg cnm vereliniortakkıslarrrr selammm ben geldiim nasılsınıss
meltem albümde kızımı gördünmü nasıl kızım tatlı dimi teysesi ama artık bana hiç rahat vermemeye başladı yeri daraldı heralde
hoşgeldin bitte
hg cnm vereliniortak
bakıyorum cnm albümlere çok tatlı maşallah
topiğe girip yazmasamda sayfalarınızda sürtüyordum boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?