vildoşumun beşiğini kurmuştum 2. bebişim gelir umuduyla hazır bekletiyordum
kocikte arkadaşına sana veriyim demiş
az önce söktü götürdüler...çok kötü oldum içim buruldu...yokta diyemedim
aslında yok olmaz dedim ama kocik orda boş durana kadar birilerinin işine yarasın
söz hamile kal istediğin takımı alacam sana dedi:teselli:
gitti gül gibi beşik
eşşeksıpası 3 sene önce tedaviye başlayınca olsaydı şimdiye 2 yaşında olacaktı 2 senedirde o beşikte yatmış olacaktı
neyse kısmet değilmiş ikinci bebişi onda büyütmek
aman zaten çok büyüktü zebellah gibi odanın köşesine kurulmuş duruyordu
bir bakıma kalabalığından kurtuldum aklinialirimsmile
şimdiki çıkanlar daha güzel...alırız onlardan bir tane
tabi yeniden anne olmak kısmet olursa boshayallersmile
kurbanlık davar gibi hissediyom kendimi sırnaşık şey bayramdan sonra gidecemya doktora ...sanki mezbahane :roflol: asacaklar beni kesecekler beni gibi hiç gidesim yok delikafadulden ama gidecem sonkez birdaha şansımı deniycem
hayırlısı olsun inşallah
insan arsızlaşıyormu ne -tatlicadiarzu- artık pek bişey hissetmiyorum bebek görünce
canım ben sezeryan oldum genel anestezi ile.beryalcim,sen epiduralle sezeryan mı yoksa normal doğummu yaptın?
Kızlarrr dün iftardan 15 dk. önce çok kötü oldum ve çok ağladımm..Eşim zor sakinleştirdi..Kızdı banada niye böyle yapıyorsun üstüne düşmüyorsun birde olmuyor diye ağlıyorsun diye...Napim elimde değill...Sorunun bende olması ve herkesin üstüme gelmesinden çok bunaldım...
canım ben hayırla sona ulaşırsam epidurali düşünürüm..normal ve ya sezeryan.. ama son dakka genel anesteziyle sezeryan isteyebilirim.. bilemiyorum.. psikolojim nasıl olcak..canım ben sezeryan oldum genel anestezi ile.
ben de seni hatırladım.. neslihancım mrb evet cnm hamileyim.. hayır canım tedaviyle felan olmadı..çok şükür kendiliğinden oldu.. darsı isteyen herkese
bu ay soğanda içtim kızlar ben nolcak bakalım inşallah işe yarar ya
napıyım ben nerelere gideyim hangi doktora gideyim otmu içeyim çöpmü içeyim şaşırdım
nolcak böyle rabbim sen büyüksün bizede hayırlı evlatlar nasip et
aminnnn.
canım selamlar
ganolf iğneleri yada ovitrelleyi denedinmi sen?
boşver canın saolsun.. rabbim gönlüne göre versin..aşılama yapılınca gonal f kullanmıştım canım ama ovitrelle kullanmadım hiç
iğne baya yumurta oluşturdu ama tutmadı işte
aşılama yapılınca gonal f kullanmıştım canım ama ovitrelle kullanmadım hiç
iğne baya yumurta oluşturdu ama tutmadı işte
keretaya bak.. daha doğmadan başlamış yaramaz bi bebek sinyali vermeye... böcüüüüüüüükkkk....:ecrin_bebek:günaydın kızlar ne var ne yok
benim kız pek aşıdaymış kafayı sokmuş kasığa oyüzden böle sıkıntıdayım
günaydın kızlar ne var ne yok
benim kız pek aşıdaymış kafayı sokmuş kasığa oyüzden böle sıkıntıdayım
bu ay soğanda içtim kızlar ben nolcak bakalım inşallah işe yarar ya
napıyım ben nerelere gideyim hangi doktora gideyim otmu içeyim çöpmü içeyim şaşırdım
nolcak böyle rabbim sen büyüksün bizede hayırlı evlatlar nasip et
AMİNNNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?