merhaba beryalcim nasılsın doruk paşa nasıllar
slm beryalcim nasılsın :1hug:
bende iyiyim çok şükür doruk nasıl iyi oldumu sünnet yeri aklinialirimsmileiyiyim canım sen nasılsınolumunekankayizsmile
canım topikte sorun var heralde bendede geç açılıyorcanlarım selamlar herkese
bugün benim pc demi sorun var yoksa topiktemi bilmiyorumkismile
sayfalar geç açılıyor ve yazdığuım mesajlar gitmiyor yaaalmaz:
kızlar sezaryan düşünenlere ben epidurali öneririm ben cok memnun kaldım 2 saat sonra uyşukluğum acıldı
İYİYİZ CANİKOM SEN NASILSIN .
MELEĞİMİZ NASIL
slm canım nasılsın
aceleci bebişin nasıl
selam canım nasılsınselam kıslar
bende iyiyim çok şükür doruk nasıl iyi oldumu sünnet yeri aklinialirimsmile
canım topikte sorun var heralde bendede geç açılıyor
inş. zamanında sağlıkla gelir bebişin 36. haftayı tamamlasa yeterçok şükür ikimizde iyiyiz canım ama hala sancılarım var.ilacın etkisi gidince sancılarım oluyor.
inşallah sen ve meleğinde çok iyidir
geçmiş olsun canım inş. çabucak geçerselam canım nasılsın
durumun nasıl
herşeyini hazırladınmı.sen her duruma karşı hazırlıklı ol.
canım sünnet yeri iyi ama pipi ucu fena.
yapışıklık tavardı dorukta enfeksiyon olmuş.
yarın mecburen eve dönücem bugün uçak biletimi değiştirdim.
ben artvindeyim kaynanamlarda ama burda uzman dr bulamadık.izmire çocuk cerrahiye götüreceğim.
slm kılar 3 aydır hayıtla günü gününe hatta saati saatine adet oluyorrum başka bi haber yok hormon teslerimde normal bişey yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizden naber bebişliler hamileler burası zati doldu artık umut listesinde kimse kalmadı nerdeyse bende pek sık girmiyorum açıkçası sizi merak ettik çe bakıyorum işte ama burda muhabbet değişti artık benim konuşcam bişi kalmadı etrafımdakilerde öle ya hamile ya çocıklu dertleşcek kimse kelmadı yanlış anlamayın sizde bu yollardan geçtiniz ama insan işte olmuyo neyse kendinize iyi bakın dualarınıda benide unutmayın ben hepinize dua ediyorum evlatlarınıza sağ salim kavuşun hayırlı bi evlat olarak yetiştirin die ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?