selam canım nasılsın
durumun nasıl
herşeyini hazırladınmı.sen her duruma karşı hazırlıklı ol.
canım hala sancılarım var.dün herşeyimi hazırlayıp valize koydum çok şükür.çarşamba günü tekrar nst çektireceğim bakalım doktor ne diycek sonucuna bakıp
inş. zamanında sağlıkla gelir bebişin 36. haftayı tamamlasa yeter
bizde iyiyiz çok şükür haftaya gidicem dra
benimdoktorum eşimi almadı ameliyathaneyecanım bende epidural sezeryan düşünüyorum.doğum anını yaşamak istiyorum
büyük ihtimal eşimde doğuma girecek o çok istiyo ama ben pek girme taraftarı değilim
bizde iyiyiz canım çok şükür
artık yavaş yavaş ağırlaşmaya başlıyorum
bazen nefes alamıyorum artık öle işte bu zamana kadar
iyiydim rahattım artık bundan sonra başlayacak sorunlar herhalde
ama sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda hyırlısıyla
canım hepimiz aynı yollardan geçtik hiçbirimizin istediğimiz anda gelmedi melekleri ama sen bu fikirden kendini biraz uzaklaştır pisikolojini bozma herşey beyinde bitiyor birazda benim adetlerim ble gelmiyodu artık 6 ay olmadım sonra kendimi bu duruma alıştırdım olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu değil ya dedim dr a git dediler gitmedim rabbim vericekse herşey boş dedim ve meleğim geldi yani böyle depresif hallerle olmz diğer topikteki yazılarınıda okudum sen baya takıyosun kafaya etraftan sonranları da umursama hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoduk eşin ve kendin için kafanı rahatlat canım bak ondan sonra rabbim nasıl veriyor meleğinislm kılar 3 aydır hayıtla günü gününe hatta saati saatine adet oluyorrum başka bi haber yok hormon teslerimde normal bişey yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizden naber bebişliler hamileler burası zati doldu artık umut listesinde kimse kalmadı nerdeyse bende pek sık girmiyorum açıkçası sizi merak ettik çe bakıyorum işte ama burda muhabbet değişti artık benim konuşcam bişi kalmadı etrafımdakilerde öle ya hamile ya çocıklu dertleşcek kimse kelmadı yanlış anlamayın sizde bu yollardan geçtiniz ama insan işte olmuyo neyse kendinize iyi bakın dualarınıda benide unutmayın ben hepinize dua ediyorum evlatlarınıza sağ salim kavuşun hayırlı bi evlat olarak yetiştirin die ............
benimdoktorum eşimi almadı ameliyathaneye
bayılırsın falan bide senle uğraşmayalım dedi.akannehir
çünü ben genel anestezi oldum Çok üzgünüm çoook
bende ondan korkuyorum heyecandan bayılır diye.şimdiden yerinde duramıyo ozaman düşünemiyorum.
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
çok iyi gelişmeler var canım sende adet günün düzene girmiş.canım burda herkesin konusacak bişeyi mutlaka var.senin geçtiğin yollardan geçerken benim nasıl olduğumu hatırlıyosundur.nekadar ağlamıştım heray.rabbim bu mübarek günlerde sana ve isteyen herkese tatlı minik şeker melekler gönderir inşallah
canım hepimiz aynı yollardan geçtik hiçbirimizin istediğimiz anda gelmedi melekleri ama sen bu fikirden kendini biraz uzaklaştır pisikolojini bozma herşey beyinde bitiyor birazda benim adetlerim ble gelmiyodu artık 6 ay olmadım sonra kendimi bu duruma alıştırdım olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu değil ya dedim dr a git dediler gitmedim rabbim vericekse herşey boş dedim ve meleğim geldi yani böyle depresif hallerle olmz diğer topikteki yazılarınıda okudum sen baya takıyosun kafaya etraftan sonranları da umursama hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoduk eşin ve kendin için kafanı rahatlat canım bak ondan sonra rabbim nasıl veriyor meleğini
anlıyorum canım ama nabayım sanki hamileler beni kovalıyo bu topğe geldiğimde herkez benim olmuyo falan die muhabbetler vardı ben başta teselli veriyodum seneler geçince böle oldum işte herkez hamile kalınca tabi ister istemez neden olmadı hala dio insan hep meşgul ediyorum kafamı ama neredeyse her ay hamile doğum haberi alıyorum ailede mahallede arkadaş arasında benden başka yok biizm aile kuluçka makinası gb her sene bi çocuk annem bile hala olcak die ödü kopuyo delircam onların o hallerini gördükçe .....işe başladım işim zaten çocuklarla öğretmenlik ehliyet alayım dedim hoca hamile çıktı yüzmeye yazıldım benle birlikte hauzun diğer köşesinde mamileler için yerde hamileler yüzüyo ek iş buldum kataloğla iç çamaşırı satmaya başladım başladığım ay hamile bicamaları anne emzirme sütyenleri çıktı bi arkadaş ediniyorum hamile kalıyo girdiğim her ortam hamilelerle kaynıyo ben görmemezlikten geldikçe gözüme gözüme giriolar ben nabayım neyse canım bn bu ay fazla hamile doğum haberi aldım bugünde çok moralimi bozdular mukabelede mubaek günde ondan böyle heyheylerim üstümde tamda yumurtlama dönemimdeyim kasıklarım ağrıyo bu acıyı çektikçede boşuna çekiyorum diyip sinir oluyorum ben anlıcan psikopata bağladım erkenden ben delirdim ama etrafımdakişler hala anlamadı kocam başta olmakta bu konuda ...........
((
işte buyüzden buraya girip mutluluğumu sevincimi paylaşamıyorum huzursuz oluyorum
üzülüyorum ayşede sölemişti buna benzer şeler ozamanda çok üzülmüştüm ben hamile kalmak için uğraşırken hiç böle şeler düşünmezdim
rüya görürdüm bakalım hanginize kısmet derdim çünkü hiç umudum yoktu hepinizin olacak benim olmucak derdim benim allaha isyan ettiğim kadar hanginiz etti acaba dinden çıkcam sanmıştım bi ara baktım olmuyo salladım ve sadece herşeyin bi vakti oldunu öğrendim rabbimin istemeyene çifter çifter verdini görünce isyanım artacağına allaha sığındım rabbim demekki bildiğin bişe var şuan beni sınıyosun biliyorum ama sen büyüksün vardır bi bildiğin dedim yengemin ve teyzemin 2aylık gelininin hamile oldunu öğrendiğim gün üstelik yengem istemiyorum die ağlıyodu ogün adet olmuştum nasıl bi psikoloji akraba düğünü herkes soruyo sibel kaç sene oldu nezaman yapcan rabbim ne zaman isterse o zaman yapıcam dedim herkese içim ilk defa adet olduma üzülmedim o ay noldu gerçekten inandım olacak biliyorum allah banada vericek elbet bigün dedim sadece
psikopata bağlancak bişe yok sadece inan ve isyan etme benim gibi dinden çıkma allah herkese veriyo bi bana kıyamıyo diyodum rabbim affetsin beni beni neden cezalandırıyodun ben sana naptım diyodum dua bile etmiyodum bana dua et diyolardı
hadi ordan bee duayla bebek olsaydı bebeksiz anne kalmazdı diyodum ya düşün töbe allahım öle pişmanımki cümlelere bak
olacak eninde sonunda olacak şuan bi sınavdasın ve sen isyan ediyosun
benide üzüyosun alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?