slm kızlarr nasılsınızz biz oğlumla iyiyiz kocaman olduk artıkk bugün ilk aşısını oldu yavrum daha kırkımız çıkmadı teyzeleri haftaya paztsi aranızdayım inş bol bol konusuruzzz kızlarr sizleri çok özledim inanki bütün vaktimi alıyo oğlum zaman nası geçiyo anlamyom vallahi haksever canım böle yapma bak ben bile hamile kalıp doğurduysam sen hayli hayli kalırsın benim tek sorunum psikolojikti yani çok kafaya takmakk inan ben kadar takan biri varmı bilmiyom sadece bunu deil ben en ufak ayrıntıyı dahi takarım kafama bu yüzden beş sene nöbet geçirdim ben bu hastalık yüzünden sara hastası gibi nöbet deil ama bayılıyodum yani uzun müddet ayılamağım olurdu kaç defa acile kaldırıldım dilim boğazımı tıkayıp bogulma tehliksi geçirdim neden peki hep kafaya takıp kurmaktan bide sinirden ama çok şükür o günlewri geride bıraktım neden anlattım şimdi bunu bende anlamdım bilmiyom ama paylaşmak istedim kafaya takmanın ne derece kötü bi illet oldugunu sanırım çok yazdım ama boş yazdım sanırım aslında kızlar kafam karısık benim saçmaldıysam kusura bakmayın gereksiz yazı olabilir he deyin geçin tamam
slm kılar 3 aydır hayıtla günü gününe hatta saati saatine adet oluyorrum başka bi haber yok hormon teslerimde normal bişey yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizden naber bebişliler hamileler burası zati doldu artık umut listesinde kimse kalmadı nerdeyse bende pek sık girmiyorum açıkçası sizi merak ettik çe bakıyorum işte ama burda muhabbet değişti artık benim konuşcam bişi kalmadı etrafımdakilerde öle ya hamile ya çocıklu dertleşcek kimse kelmadı yanlış anlamayın sizde bu yollardan geçtiniz ama insan işte olmuyo neyse kendinize iyi bakın dualarınıda benide unutmayın ben hepinize dua ediyorum evlatlarınıza sağ salim kavuşun hayırlı bi evlat olarak yetiştirin die ............
biliyorum canım bilmem mi hatt a hep umut oluyosunuz ban bi ihtimal var diye ama bi yandanda herkezin oldu ben kaldım psikolojisi var ya offfffff offfffffff ne kadar sevsemde sizi sevinsemde burdaki muhabbetler hep içimi acıtıyo anlarsınız işte neyse canınızı sıkmıyayım hoşçakalın
anlıyorum canım ama nabayım sanki hamileler beni kovalıyo bu topğe geldiğimde herkez benim olmuyo falan die muhabbetler vardı ben başta teselli veriyodum seneler geçince böle oldum işte herkez hamile kalınca tabi ister istemez neden olmadı hala dio insan hep meşgul ediyorum kafamı ama neredeyse her ay hamile doğum haberi alıyorum ailede mahallede arkadaş arasında benden başka yok biizm aile kuluçka makinası gb her sene bi çocuk annem bile hala olcak die ödü kopuyo delircam onların o hallerini gördükçe .....işe başladım işim zaten çocuklarla öğretmenlik ehliyet alayım dedim hoca hamile çıktı yüzmeye yazıldım benle birlikte hauzun diğer köşesinde mamileler için yerde hamileler yüzüyo ek iş buldum kataloğla iç çamaşırı satmaya başladım başladığım ay hamile bicamaları anne emzirme sütyenleri çıktı bi arkadaş ediniyorum hamile kalıyo girdiğim her ortam hamilelerle kaynıyo ben görmemezlikten geldikçe gözüme gözüme giriolar ben nabayım neyse canım bn bu ay fazla hamile doğum haberi aldım bugünde çok moralimi bozdular mukabelede mubaek günde ondan böyle heyheylerim üstümde tamda yumurtlama dönemimdeyim kasıklarım ağrıyo bu acıyı çektikçede boşuna çekiyorum diyip sinir oluyorum ben anlıcan psikopata bağladım erkenden ben delirdim ama etrafımdakişler hala anlamadı kocam başta olmakta bu konuda ...........
mavişim hoşgeldin cnm...bebişi öptüm Şenizslm kızlarr nasılsınızz biz oğlumla iyiyiz kocaman olduk artıkk bugün ilk aşısını oldu yavrum daha kırkımız çıkmadı teyzeleri haftaya paztsi aranızdayım inş bol bol konusuruzzz kızlarr sizleri çok özledim inanki bütün vaktimi alıyo oğlum zaman nası geçiyo anlamyom vallahi haksever canım böle yapma bak ben bile hamile kalıp doğurduysam sen hayli hayli kalırsın benim tek sorunum psikolojikti yani çok kafaya takmakk inan ben kadar takan biri varmı bilmiyom sadece bunu deil ben en ufak ayrıntıyı dahi takarım kafama bu yüzden beş sene nöbet geçirdim ben bu hastalık yüzünden sara hastası gibi nöbet deil ama bayılıyodum yani uzun müddet ayılamağım olurdu kaç defa acile kaldırıldım dilim boğazımı tıkayıp bogulma tehliksi geçirdim neden peki hep kafaya takıp kurmaktan bide sinirden ama çok şükür o günlewri geride bıraktım neden anlattım şimdi bunu bende anlamdım bilmiyom ama paylaşmak istedim kafaya takmanın ne derece kötü bi illet oldugunu sanırım çok yazdım ama boş yazdım sanırım aslında kızlar kafam karısık benim saçmaldıysam kusura bakmayın gereksiz yazı olabilir he deyin geçin tamam
amin amiinn :Saruboceq:boş olur mu canım herkezin bu yollardan geçtiğini bilsemde duymak rahatlattı bazen çook zor geçirdiğim zamanlar oluyo bugün o günlerdendi eşimde gececi uyuyodu allah ona sabır versin kaltı ağladık barıştık barıştık çalışmamızıda yaptık:)))) malum yumurtlama dönemim işe gitti
ulan diyo sen çocuk olunca bi ağla ben seni yana yana döne döne dövmezsem bende adam diilim dio 12 - 8 im ama sen 24 saat benim işimsin dio psikoloğum diorum zaten ben ağlıyorum dioki ben anlamam ağlasanda zırlasanda olcak bu iş bu gece dio şanslı günlerim benim dio kuzum ya iyce hesapçı oldu hiç kaçırmıyo günlerini bide bana düşünme dio yapar yapmaz altıma yastığıda koyuyo nasıl düşünmeyeyim diyorum bende offfffffffffff of afff afffffff allahım affffffffffffff allahım senden başka gidicek isticek kimsemiz yok dua edenlerimiz hürmetine dualarımızı kabul et bu mubarek aya hürmeten bizim evlat sınavımızı bitir hayırlı sağlıklı bi evlat ver allahım nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canlarım
ben bugün evime dönüyorum.
önce gürcistana gidicem 1gece kalıcam arkadaşımda ordanda sabaha karşı uçağım var izmira dönücem.baya bir gezdim.ama sonu kötü oldu oğluşumun sünnet yeri iyileşmedi.o yüzden erken gidip bir çocuk cerrahına götüreceğim.burada iyi bir dr bulamadım.
yarın inşallah girebilirim.
kendinize iyi bakın.öptüm sizleri.
topiğimizi boş bırakmayın
.
haksevercim :mymeka::mymeka:
dönüşte seninle görüşücem kocaman sopa atıcamklava: sana hatırlat.şimdi fazla vaktim yok
haksever bu kadar karamsar olma...gel beraber dertleşelim topikteki kızların hepsi hamile kalmadı ama benim gibi kısır tavıklarda var....hem niye konuşacak bişey kalmasın ...
anladığım kadarıyla kuran okumayı biliyorsun
meryem suresini bir denesene ne kaybedersin
ben 41 tane okudum yeni bitti....şimdi yeniden başladım okumaya .... sabah namazını kıldıktan sonra güneş doğana kadar olan zamanda edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş
sabah namazımı kılıp okuyorum meryem suresini... kalan zamandada hatimimden okumaya çalışıyorum ..duamıda ediyorum istiyorum rabbimin kapısına gidip.zaten gidecek kimimiz var O'ndan başka ....
vermezse mabut neylesin mahmut hesabı ben üstüme düşeni yapıyımda verip vermemek rabbime kalmış
inşallah layık görür bizede verir :Saruboceq:
zaman buldukça gel topiğe ... bizde bayramdan sonra tedaviye başlıycaz...vale var oda tedaviye başlıyor...lightlife var ...neslişim var bak şimdiden 5 kişi olduk tamammı kaydirigubbakcemile5
hamilelerde bizi gaza getirirler yuvarlanıp gideriz kardeş kardeş olumunekankayizsmile
bak bura önemli acil cevap ver
benim prolaktinimde yüksek çıkmıştı en son 7 ay önce adet oldum
hayıtı nasıl yaptın ayrıntılı yazarsan sevinirim bende deneyim
bayılırım ot çöp kaynatıp içmeye :içelim: kafamçokkarıştı
canım benim bende meryem suresini denedim o ay hamile kaldım zaten ama tutmadı işte 2.ye başlamıştım oda bitti kuranı kerim hatimi yaptık eşimle ayrı ayrı ben hacca yolladım biriyle orda hediye edip dua etti benim için eşiminkinide kuran kursunda talebe çocuklar hatimle hediye etti allahım herkezin dualarını kabul etsin ben isyan etmiyorum niye olmuyo demiyorum canım herşey allahtan biliyorum sadece çokkkkkkkkkkk üzülüyorum buda günah biliyorum ama biz insanız üzülmeyi ağlamayıda allah bize verdi asla isyan etmiyorum hayırsız sağlıksız evlattansa hasretinle yanarım daha iyi rabbimden hayırlısını istediğim için olmuyo biliyorum ama elimde değil çokkkk üzülüyorum bazen dayanamıyorum ölcek gb oluyorum sonra geçiyo deli gb hissdiyorum kendimi ben namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum herşeyime dikkat edip layıkıyla yaşamaya çalışıyorum ama adet olunca allah yaklaşamıyorum kuran okuyamayıp namaz kılamayınca rahatlayamıyorum bu sefer hepten kopuyorum allah herkeze versin herkezin bebeği olsun oldu die üzülmüyorum benimde olsa keşke diyip ağlıyorum elimden hiçbişi gelmiyo birbirimize dua edelim birine dua edin ce 10 bin melek te sanada amin dermiş inşallah dualarımız kabul olur:Saruboceq:
hayıta gelince ben aktardan 1 lt lik hazır suyunu aldım günde 3kere çay bardağının dörtte birini hayıt koyup gerisini su doldurup içiyosun ben 3kere içmiyorum çok iğrenç olduğu için sadece yatarken içiyorum bi çay bardağı bana yetio inşallah adetimi düzenlediği gb rabbim bebişimede vesile olmasını sağlar herkez çok memnun sende kullan canım demleme usulleri bana zor gelio bunu bile düzenli içmiyorum o yüzden hazır aldıma.s.
canlarım nasılsınız çok sıcak ya bi yanda annem yatıyo bi yanda kaynanam bende ortalıkta geziniyorum tatlı telaşlarımı yaşıyorum bugünlerde iyice korkmaya başladığım için herşey hazır olsun die
ama bayılıyorum bu ne sıcak artık kış gelsin ya güney cephedeyim bide akannehirakannehir
slm kızlar bayadır yoktum ama neti kağatıcam bundan sonra kolay kolay giremem
canım o sıcakları hiç sorma yanıyoz.akşamdan sabaha kadar klima çalıştırıyorum yoksa uyuyamıyorum gündüzde üç dört saatte anca çalıştırıyom korkuyorum hasta olurum diye şu ortalık biraz serinlese.bu arada senmi yoksa benmi önce doğum yapacağız çok merak ediyorum.hangimizin kızı acele edecek Şeniz Şeniz
vale cim bu bence çok iyi bir haber.. Allah korusun önemli bi sıkıntın olupta bebiş olamaması daha ktü oolurdu cnm. sana bişey söyleyim mi? kuranı kerimde rabbim dio ki. ''sakın benden ümit kesmeyin'' sakın ondan ümidini kesme.. seni çok iyi anlıyorum.. çünkü ben de 2 yıl bekledim.. ama sonunda kendimi tam olarak rabbime bıraktım.dedim ki'' verecek olan da sensin.. olmazsa geri alacak olan da sen..bi ol demen yeter..bizi de ''ol '' deyipte sevindirdiğin kullar arasına al'' dedim..ve çok şükür sabrettim bekledim sonunda oldu(maşallah).. o nedenle sen de sabret.. inan herşeyde var bi hayır.. illa çocuğun olacak die olupta sağlıksız olmasından iyidir bence düşük yapman.. sonra bi ömür gözünün önünde o da sen de çekersin.. rabbim isteyen herkese(içinde bize de)sağlıklı ve salih evlatlar versin.hakkımızda hayırlı olanı versin. hepimiz birer imtihandan geçiyoruz.. bu da belki bizim imtihanımız..inşallah bu sınavı hayırla geçer.. hayırlı sona ulaşırsın cnm..
iyi geceler herkese bugün dr gittim bütün tetkiklerim bitti
hiç bi sorun cıkmadı düşüklerimin nedeni bilinmiyo
saglıklı gebelik elde edene kadar bi iğne ve coraspirinle gebeliği devam ettirmeye calışacaklarmış
sevinsemmi üzülsemmi anlamadım dr yapabilecegimizin pek bişe yok beklicez diyo
zaman gösterecekmiş herseyin hayırlısı rabbim dualarımı ve gözyaslarımı görüp
anne olmayı nasip et inşallah
kimsenin merak ettiğinide pek zannetmiyorum ama yinede yazayım dedim
hayırlı gecelerrrrrrr:sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
inşallah canım hep allahıma sıgınıyorum o büyük umarım banada nasip eder:Saruboceq:
allahım sizleri nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?