Dokuz Doğuranlar

boş olur mu canım herkezin bu yollardan geçtiğini bilsemde duymak rahatlattı bazen çook zor geçirdiğim zamanlar oluyo bugün o günlerdendi eşimde gececi uyuyodu allah ona sabır versin kaltı ağladık barıştık barıştık çalışmamızıda yaptık:)))) malum yumurtlama dönemim işe gitti

ulan diyo sen çocuk olunca bi ağla ben seni yana yana döne döne dövmezsem bende adam diilim dio 12 - 8 im ama sen 24 saat benim işimsin dio psikoloğum diorum zaten ben ağlıyorum dioki ben anlamam ağlasanda zırlasanda olcak bu iş bu gece dio şanslı günlerim benim dio kuzum ya iyce hesapçı oldu hiç kaçırmıyo günlerini bide bana düşünme dio yapar yapmaz altıma yastığıda koyuyo nasıl düşünmeyeyim diyorum bende offfffffffffff of afff afffffff allahım affffffffffffff allahım senden başka gidicek isticek kimsemiz yok dua edenlerimiz hürmetine dualarımızı kabul et bu mubarek aya hürmeten bizim evlat sınavımızı bitir hayırlı sağlıklı bi evlat ver allahım nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

epi::lepi::lepi::lepi:

24 / 08/ 2010 SALI

SAAT: 07:30

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________ 28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ_______________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK __________ 11 ARALIK ______ FATİH KEMAL
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK __________ 27 ARALIK __________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK __________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________ 15 OCAK ________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT ________ MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK _________
18.limonnnnn: ___________KIZ _____________
19.nilaykisir: __________ ERKEK ____________ 26 ŞUBAT ________ ALİ TOPRAK
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ ____ 15 ŞUBAT________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ _______________ 5 MART _________AYŞENUR
22.elif_ba: _____________ KIZ ______________ 19 MART ________ ZEYNEP FEYZA
23.BEBEGIMIZ: ____________________________
24.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ______________28 NİSAN _________ ZEYNEP
25.mutluyum1111 : ______ ERKEK ___________ 3 MAYIS _________ UĞUR
26.acrinsu : ____________ ERKEK __________ 23 ŞUBAT __________ BULUT
27.dezy : ______________
28.sirrinenur : __________ KIZ _______________11 MAYIS_________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _____________________________
30.bebis02 : _______________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK ____________ 10 HAZİRAN _____ AHMET YASİR
32.abyosun:__________ ERKEK ____________
33.sinemis84:________ ERKEK______________ 17 HAZİRAN _______ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ ________________ 22 HAZİRAN ________ EBRU
35.gize:_______________ ERKEK _____________ 11 TEMMUZ _________ ARDA
36.sumos23:_____________KIZ _______________ 15 TEMMUZ_________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü___________ ERKEK ____________ 22 TEMMUZ ________ MURAT KAAN
38.elif..timureren __________ KIZ ___________________________ AZRA
39.papatya0______________ ERKEK _____________ AĞUSTOS _________ YAHYA YİĞİT

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.mopsy_______________ 2 ARALIK____________ KIZ___________________________ ALİSA
2.cmrm _______________ 9 OCAK ____________KIZ ____________________________ AYBİKE DURU
3.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________KIZ____________________________ ELİF ELA
4.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________ ERKEK
5.olcayelis _____________
6.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT __________ KIZ ___________________________ RUFEYDE SERRA
7.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________
8.ÖZLEMİMSİN __________ 6 MART ____________ KIZ
9.&ayla&: _____________ 30 NİSAN ____________
10..gelevera _____________ 30 NİSAN ___________
11.bitte _________________ 19 MAYIS ___________
12.sulezehra ____________ 19 MAYIS ____________
13.dil_nur _______________ 21 MAYIS __________
14.angel_eda ____________ 11 HAZİRAN _________ :teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.bilgen35:
6.dyd
7.mercanayse
8.xaysex
9.azra2
10.eleyna
11.rozalin
12.sekerkiz67
13.haksever
14.Niran77
15.lightlife
16.vale14 (osmaniye 80)

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM klava:klava:klava:

günaydın canlarım
ben bugün evime dönüyorum.
önce gürcistana gidicem 1gece kalıcam arkadaşımda ordanda sabaha karşı uçağım var izmira dönücem.baya bir gezdim.ama sonu kötü oldu oğluşumun sünnet yeri iyileşmedi.o yüzden erken gidip bir çocuk cerrahına götüreceğim.burada iyi bir dr bulamadım.
yarın inşallah girebilirim.
kendinize iyi bakın.öptüm sizleri.
topiğimizi boş bırakmayın
.
haksevercim :mymeka::mymeka:
dönüşte seninle görüşücem kocaman sopa atıcam klava: sana hatırlat.şimdi fazla vaktim yok

selam kızlarrr...

ah haksever ahhhh...kendine eziyet etmekten başkahiç bişi yapmıyorsun sende benim gibi...
geçen hafta bende birisinin hamile kaldığını duydum ve hüngür hüngür ağladım..Allahım herkese veriyorsun bana niye vermiyorsun diye...Sonra pişman oldum tabii ama iş işten geçti isyan etmiş oldum birkere...SAbırla bekliyecez...Sabırla....

Beryalim hayırlı yolculuklar....İnş. en yakın zmnda dönersin...

Mavigözlümmm..Doğum yaptığını bilmiyordummm...Ayy bebişin negüseldir şimdi nasılda kokuyordur..Bizim yerimizede kokla sev öp emzir bağrına bas hasret gider...

Rabbim tüm isteyenlere ve bana evlat hasreti çektirmesin.....

haksever bu kadar karamsar olma...gel beraber dertleşelim topikteki kızların hepsi hamile kalmadı ama benim gibi kısır tavıklarda var....hem niye konuşacak bişey kalmasın ...
anladığım kadarıyla kuran okumayı biliyorsun
meryem suresini bir denesene ne kaybedersin
ben 41 tane okudum yeni bitti....şimdi yeniden başladım okumaya .... sabah namazını kıldıktan sonra güneş doğana kadar olan zamanda edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş
sabah namazımı kılıp okuyorum meryem suresini... kalan zamandada hatimimden okumaya çalışıyorum ..duamıda ediyorum istiyorum rabbimin kapısına gidip.zaten gidecek kimimiz var O'ndan başka ....
vermezse mabut neylesin mahmut hesabı ben üstüme düşeni yapıyımda verip vermemek rabbime kalmış
inşallah layık görür bizede verir :Saruboceq:

zaman buldukça gel topiğe ... bizde bayramdan sonra tedaviye başlıycaz...vale var oda tedaviye başlıyor...lightlife var ...neslişim var bak şimdiden 5 kişi olduk tamammı kaydirigubbakcemile5
hamilelerde bizi gaza getirirler yuvarlanıp gideriz kardeş kardeş olumunekankayizsmile

bak bura önemli acil cevap ver
benim prolaktinimde yüksek çıkmıştı en son 7 ay önce adet oldum
hayıtı nasıl yaptın ayrıntılı yazarsan sevinirim bende deneyim
bayılırım ot çöp kaynatıp içmeye :içelim: kafamçokkarıştı

mavişim hoşgeldin cnm...bebişi öptüm Şeniz
amin amiinn :Saruboceq:

geçmiş olsun cnm...inşallah geçer..tüh yaa budamı gelecekti doruk paşanın başına :jeyyar:
niye kestirdiniz bana sormadan derse büyüyünce ne diyceniz ..nasıl hesap vereceniz çapkın ördeğe
en iyi çocuk cerrahını bul annesi iyileştir doruk paşayı
bu arada maşallah ne gezginci kadınsın bi orda bi burda.. arada sivasada uğra misafirim olun...artvinle izmir arası biyerde uçağı sağa çekin banada gelin dorukla sırnaşık şey

diloşum cnm sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :içelim:
birlikte nice mutlu huzurlu seneler dilerim ikimizede :içelim:

vereliniortak

canlarım nasılsınız çok sıcak ya bi yanda annem yatıyo bi yanda kaynanam bende ortalıkta geziniyorum tatlı telaşlarımı yaşıyorum bugünlerde iyice korkmaya başladığım için herşey hazır olsun die
ama bayılıyorum bu ne sıcak artık kış gelsin ya güney cephedeyim bide akannehirakannehir

canım o sıcakları hiç sorma yanıyoz.akşamdan sabaha kadar klima çalıştırıyorum yoksa uyuyamıyorum gündüzde üç dört saatte anca çalıştırıyom korkuyorum hasta olurum diye şu ortalık biraz serinlese.bu arada senmi yoksa benmi önce doğum yapacağız çok merak ediyorum.hangimizin kızı acele edecek Şeniz Şeniz

oyy zamanında gelsinler ya
benimki beni çok korkutuyo yaa kasığımda çok aşağıdaymış çok sancım oluyo doktor rahim ağzı kapalı sıkıntı yok şimdilik dedi ama genede tırsıyorum sanki kafasını vida gibi oynatıyo kasığım nasıl sancıyo varya yeminle çıkcak sanıyorum ödüm kopuyo yaa yürüyemiyorum hemen sancı giriyo
bu halde bayramda konyaya gidicez nasıl olcak bilmem 5.6 saat yol

iyi geceler herkese bugün dr gittim bütün tetkiklerim bitti
hiç bi sorun cıkmadı düşüklerimin nedeni bilinmiyo
saglıklı gebelik elde edene kadar bi iğne ve coraspirinle gebeliği devam ettirmeye calışacaklarmış
sevinsemmi üzülsemmi anlamadım dr yapabilecegimizin pek bişe yok beklicez diyo
zaman gösterecekmiş herseyin hayırlısı rabbim dualarımı ve gözyaslarımı görüp
anne olmayı nasip et inşallah
kimsenin merak ettiğinide pek zannetmiyorum ama yinede yazayım dedim
hayırlı gecelerrrrrrr:sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

vale cim bu bence çok iyi bir haber.. Allah korusun önemli bi sıkıntın olupta bebiş olamaması daha ktü oolurdu cnm. sana bişey söyleyim mi? kuranı kerimde rabbim dio ki. ''sakın benden ümit kesmeyin'' sakın ondan ümidini kesme.. seni çok iyi anlıyorum.. çünkü ben de 2 yıl bekledim.. ama sonunda kendimi tam olarak rabbime bıraktım.dedim ki'' verecek olan da sensin.. olmazsa geri alacak olan da sen..bi ol demen yeter..bizi de ''ol '' deyipte sevindirdiğin kullar arasına al'' dedim..ve çok şükür sabrettim bekledim sonunda oldu (maşallah).. o nedenle sen de sabret.. inan herşeyde var bi hayır.. illa çocuğun olacak die olupta sağlıksız olmasından iyidir bence düşük yapman.. sonra bi ömür gözünün önünde o da sen de çekersin.. rabbim isteyen herkese(içinde bize de)sağlıklı ve salih evlatlar versin.hakkımızda hayırlı olanı versin. hepimiz birer imtihandan geçiyoruz.. bu da belki bizim imtihanımız..inşallah bu sınavı hayırla geçer.. hayırlı sona ulaşırsın cnm..

inşallah canım hep allahıma sıgınıyorum o büyük umarım banada nasip eder:Saruboceq:
allahım sizleri nazarlardan korusun

cnm bu çok güzel bi haber
sağlıklısın bişeyin yok inşallah hamile kalırsan düşmemesi için iğne vurunursun hergün
birde rahim kuvvetlendirici var progestan ondan verir dr...sende sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin
yuppiiiiiii ben çok sevindim bişeyin çıkmamasına delikafadulden

şimdi tedavi yapılacakmı sana yoksa kendiliğinden hamile kalmanımı bekliyceksiniz

inşallah canım hep allahıma sıgınıyorum o büyük umarım banada nasip eder:Saruboceq:
allahım sizleri nazarlardan korusun

valem burdamıydın cnm
kapı çaldı komşumla konuşuyordum sayfa açık kalmış
apartmanda sorunlarımız varda çözüm bulmaya çalışıyoruz birlikte :sinifsinif:
biyerde evin çok güzel olmasıda hiç önemli değil ...komşu daha önemli
ev alma komşu al diye boşuna dememiş atalarımız -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…