selam herkese hafta sonu 20 günlük tatile gidiyoruz eşimle sizi özleyeceğim öpüldünüz hepiniz
çok sevindim canım önemli bişey çıkmamasına :1hug:size güzel haberlerim var.
doruk çok iyiymiş allahıma çok şükür.
sadece bezini fazla açık bırakmadığımız için yarası tam iyileşmemiş.lmaz:
bende enfeksiyon daha da iller kötü şeyler olur diye korkmuştum.antibiyotik ve pomad verdi cerrah.
ve altını sürekli açık bırakmamızı söyledi.
inşallah geçicek bu zor günlerde.:Saruboceq:
selam herkese hafta sonu 20 günlük tatile gidiyoruz eşimle sizi özleyeceğim öpüldünüz hepiniz
iyi geceler kızlar...herkese selamlar...
beryalcm bebeğimin cinsiyetini belirteym erkek....
bu aralar biraz sıkıntımız var ikili tarama testini yaptıramamıştım,üçlü tarama testindede riski yüksek çıktı çok yorgun ve üzgün hssediyorum kendimi. ama ultrasonda gelişmesi gayet iyi çıkıyor bütün ölçümleri gayet sağlıklı. amniyosentez yaptırmak istemiyorum... bununla ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim... herkese sevgiler..
selamlarrrrrrrrrrr canlarım.
bugün çok keyifliyim.hem doruk iyileşti hemde eşim geliyor hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
selamlarrrrrrrrrrrrrrr ben döndümmmmmmmmmmmmmmmmm ama hepinizi okadar çok özledimkiiiiiiiii
malesef güzel haberim yok size yarın adet günüm aslında bugün ama nasıl olsa olmuyacak hehe çünkü hap içiyommm
eeeeeeee sizler nasılsınız sibel beni görmüş canım ya ondan başkada soranda yok zaten neyse herkesin canı sağolsunnnn
canım napıyon nerelerdesin sen ya
valla napım canım adet olmayı bekliyom akşama yemek derdim de yok kaynımgil davet ettiler oraya gidicez inşallah
sen nasılsıınnn
CANIM KAN VE İDRARDAN YAPILAN 4 BOYUTLU ULTRASYON VE 4 LÜ TEST VAR YENİ BİR UYGULAMA.BENDE YAPTIRMIŞTIM.MUTLAKA ARAŞTIR ONU YAPAN YERİ BUL VE ONU YAPTIR .SONUÇ ÇOK DOĞRU ÇIKIYOR.BEN 2Lİ 3LÜ 4LÜ HEPİNİ YAPTIRDIM.TIPTA İMKAN VARSA KULLANACAKSIN BENCE.iyi geceler kızlar...herkese selamlar...
beryalcm bebeğimin cinsiyetini belirteym erkek....
bu aralar biraz sıkıntımız var ikili tarama testini yaptıramamıştım,üçlü tarama testindede riski yüksek çıktı çok yorgun ve üzgün hssediyorum kendimi. ama ultrasonda gelişmesi gayet iyi çıkıyor bütün ölçümleri gayet sağlıklı. amniyosentez yaptırmak istemiyorum... bununla ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim... herkese sevgiler..
SELAM CANIM NASILSIN.Şenizgamyoncuiremsu
slm canım geçmiş olsun doruk iyleşmiş
gözün aydın kocacığında geliyormuş allah kavuştursun
selamlarrrrrrrrrrrrrrr ben döndümmmmmmmmmmmmmmmmm ama hepinizi okadar çok özledimkiiiiiiiii
malesef güzel haberim yok size yarın adet günüm aslında bugün ama nasıl olsa olmuyacak hehe çünkü hap içiyommm
eeeeeeee sizler nasılsınız sibel beni görmüş canım ya ondan başkada soranda yok zaten neyse herkesin canı sağolsunnnn
hoşgeldin canım uzun süredir yoktun bizde seni özledik :1hug:selamlarrrrrrrrrrrrrrr ben döndümmmmmmmmmmmmmmmmm ama hepinizi okadar çok özledimkiiiiiiiii
selamlarrrrrrrrrrr canlarım.
bugün çok keyifliyim.hem doruk iyileşti hemde eşim geliyor hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?