Dokuz Doğuranlar

cmrm hoşgeldin Şeniz

bana güvenebilirsin ...eğer ciddi bir problem olmazsa ikincimi normal yapabilirim
bugün kocikle onu konuşuyordukta guclubacismile
o acıyı çekmek istiyorum :jeyyar: o anı o dakkayı yaşamak istiyorum
sezeryanı nasıl olsa denedim öğrendim :icecream: sıra normal doğumda :1rolleyes: Allah kısmet ederse

dişim iyi..geçici dolgu var üzerinde
ağrıyo ağrıyo diye adamın başının etini yedim
adam inceledi baktı apse yok ağrı yapmaması lazım dedi
ağrıyo hemde nasıl ama sebep tedaviden değilmiş dudağım iltihaplanmış
geçen sene yine olmuştu ...sanki dişlerim sökülecek gibi ağrıyo
salı günüde diğer dişime başlanacak
3 seansta biter dedi
orjinali gibi asla olmaz ama ömür boyu garantili yapıyor adam bişey olursa her zaman gelebilirsin hallederiz dedi ..parasız aklinialirimsmile sırnaşık şey

kıslar bir saat önce doktordan geldim bir santim açılmam olmuş bundada doktor doğumu geciktirici ilaçla iğne verdi.aklımı yitireceğim az kaldı uzun zamandır doğum sancısı çektiğim için okadar alışmışki bünyem doktor sancın var diyo evet o sancı birbucuk aydır var dedim doğum sancıların diyo valla dedim doğum sancım başlayınca ben doğum yapacağımı anlayamıycam alışkanlık yaptı sancılar bende
kendimi damdan atmak istiyorum beynim ruhum çok yoruldu.bana dua etmeyi unutmayın

estağfurrulllah canım ne demek olabilir
canım kist illeti olmasmı hiç denemdim soğanı bende zınnık işe yaramdı kistten ayrı tiroit sorunum var en son haziranda bakıtmıştık o zaman 6.76 yıdı bakalım şimdi ne alimede:sm_confused:

bende çıkayım canlar siz ikiniz kalın başbaşa akşam oluyor bayyyy

başka bi dr görünmeyi düşündünmü cnm
sana alttan hani bi tamizlik falan yapmışya tuhafıma gitti biraz
damdan falanda atlama sabret cnm az kaldı
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 2 hafta daha dayan
bende çıkayım canlar siz ikiniz kalın başbaşa akşam oluyor bayyyy

niye çıkıyon gıı
şimdi gidersin gece gelirsin o zamanda benim kocik kaldırır beni pc den

diloş kaynana kaynata ne alemdeler
şimdi torunları olacakya alışırda seni bırakmazlarsa ya ayrı eve çıkamazsan

aslında doğru diyosun canım o anı yaşamak bencede çok güzel olur
sezeryanı hiç istemiyorum inş. olmaz diyorum yinede çok korkuyorum işte
ama o bir kaç saatlik acı bugüne kadar yaşadığım sıkıntılardan daha acı olmaz herhalde
çok şükür rabbim bugünleride gösterdi ya :Saruboceq:

kendi dişine benzemez tabi ama alışınca anlamazsın bile ilk zamanlar öyle ağrı yapıyo çünkü annem geçen sene yeniletti dişleri onunda öyle oldu durmadan doktorun başını ağrıttı durdu
aman alıyolar nasılsa dünyanın parasını geriside bedava olsun artık

diloş kaynana kaynata ne alemdeler
şimdi torunları olacakya alışırda seni bırakmazlarsa ya ayrı eve çıkamazsan
ay valla bunu bende düşünmedim değil ama bu fırsatı vermeyi düşünmüyorum
sadece bizim evin akibeti belli değil satıcazmı oturacazmı :uhm:
eğer satarsak bir iki sene burda oturmak zorunda kalıcaz yine
benimki orayı istemiyor çocuk için iyi olmayacak diyor vall iki arada bir derede kaldım
bana sorarsan ben burdan gideyimde başka birşey istemiyom evin nerde olduğu umrumda değil
kayınpederde martta çık derim ben dedi napcanız oturcakmısınız diye sordu hayret ettim ama adam yanar döner engel olmaya çalışır yine pek güvenmiyorum :mymeka:

biz seni motive ederik topikçe nasıl olsa doğuma kadar artık gelirsin zemuszemus

sen soğanı dene ben 3 ay lık kür yaptım 3. ayda geldi bebiş
insanın içini temizliyo resmen :içelim:

satacaz diyeydin zemuszemus
valla ben bile babamın aldığı eve oturdum ama benim de akıbetim belli değil
kaynımla kaynanam kaynatam aralarında çok huzursuzluklar var
hiç memnun değiller birlikte oturmaktan
aklı fikri hala bende kaynanamın akannehir

siz şimdi isim falan düşünüyormusunuz
beşik alırsanız park yatak alın bak ben mobilya aldım pişman oldum neyseki verecek biyer buldum gönderdim gitti

sen soğanı dene ben 3 ay lık kür yaptım 3. ayda geldi bebiş
insanın içini temizliyo resmen :içelim:

soğan kürünü denediğim aydan itibaren adet olmuyorum
kökünü kuruttum yapmaz olaydım ne güzel 4 senedir düzenli oluyordum :sinifsinif:

rozalin hg cnm nasılsın görüşmeyeli Şeniz

az sonra çıkarım ben vildan okuldan geldi aç ve bir yığın ödevi var

satcaz dedik kiracı talip oldu ama nefret ediyom o karıdan onlara sattırmam
kayınpederde onlara sattırmak istedi ben kabul etmedim
verelim emlakçıya satsın diyorum kayınpederde koca evi bedavaya satarsınız siz diyo herşeye karışıyo kaynanam sanki o adam yanlış olmuş
benimkide sen sus dalaşma ben bilirim işimi diyo şimdilik ben karışmıyom zamanı gelsin satmaktan bile vazgeçerim bir kaç sene daha burda oturmayı gözüm kesmiyo

valla beraber oturunca herkesde oluyo sorun illaki
kaynanan seni istiyo ama böylece seninde rahatını bozuyo ne güzel yerleştin evine herkes geçinmesine baksın canım

bişey diyeyimmi ağzımdan aldım tamda sana sen mobilyamı aldın yoksa portatifmi diye soracaktım
1 milyara ne güzel bebek odası baktık hatta cinsiyet belli olsun siparişi verecektik yapacaklardı 1 aya kadar ama şimdi de vazgeçtim ya aynı senin dediğin gibi alayım diyorum beşiğini ama birde eşyalarını koymak için dolaba ihtiyacımız var 2 kapılıda bir dolap yaptırıyım yeter diyorum sonra genç odası yaptırıcaz onlarda gözüm kaldı çok güzel mobilyalar var burda aklinialirimsmile

soğan kürünü denediğim aydan itibaren adet olmuyorum
kökünü kuruttum yapmaz olaydım ne güzel 4 senedir düzenli oluyordum :sinifsinif:

rozalin hg cnm nasılsın görüşmeyeli Şeniz
nasıl adet olmuyosun şuan hala öylemisin adet olmuyomusun
çok şaşırdım çoğu kişinin soğan kürüyle düzene giriyo benimde öyle olmuştu şaşırdım valla :1shok:

nasıl adet olmuyosun şuan hala öylemisin adet olmuyomusun
çok şaşırdım çoğu kişinin soğan kürüyle düzene giriyo benimde öyle olmuştu şaşırdım valla :1shok:

mobilya beşik aldım büyüyen genç yatağı olandan ama genç yatağı olunca hiç kullanışlı olmadı küçük geldi
portatif beşiklerden al dolabını sen bilirsin ona yorum yapmayımda beşikte kesin eminim park yatak tercihin olsun

biz vildanın odasınıda değiştirecez
düşünmeden aceleyle aldık pişman olduk şimdi
onun için acele etme ileriye dönük kullanışlı şeyler almaya bak

evet cnm bu arada soğan kürünü denediğim aydan itibaren adet olmuyorum
doktordanda randevu bulamıyorumki gidip baktırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…