canı saolsun cnm onu bulamayanlarda varevet canım hayırlısı
bu sene öğlenciyiz 5. sınıfları okutuyo başka okula çıktı pek memnun değil ama biliyosun atamalar şimdilik askıda tekrar sınava girecek canı baya sıkkın ama napalım yine ücretliye talim boshayallersmile
ne güzel düşünmüşsün ablan sürprize bayılacak desene
benim payımıda ayır bende isterim pastadan cokacimcoook
yuppiiiiiiiiiiii iyi yaahee buarada artık eskisinden daha çok gelirim malum kociş yok kaydirigubbakcemile3
:1shok: nooldu ya hayırdır kim sıktı canınıooff off kimse anlamadan dinlemeden sırf bişe biliyolarmış gibi konuşup insanın canını sıkıyolar
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, dil_nur, divinity+
hayret 2 kişiye denk geldim ama muhabbeti bozmayım kendinize iyi bakın zaten keyfim yok
niye keyfin yokki canım anlat istersen belki rahatlarsınKonuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, dil_nur, divinity+
hayret 2 kişiye denk geldim ama muhabbeti bozmayım kendinize iyi bakın zaten keyfim yok
evet canım çok haklısın bunuda bulamayanlar var benimki bayadır çalışıyo tecrübesi var diye alıyolar yoksa varya bu sefer işi biraz zordu çünkü çok ücretli aldılar atamalar iptal oldu ya neyse bunada şükürcanı saolsun cnm onu bulamayanlarda var
bizde vildoşu eski okuluna servisle gönderiyoz
öğretmeni tayin gitmiş
gıcık adam zaten 1. sınıftan beri kafaya koymuştu gitmeyi
payını ayırırım cnm sensiz boğazımdan geermi zaten olumunekankayizsmile
yuppiiiiiiiiiiii iyi yaa
doğumun tahmini ne zaman peki
:1shok: nooldu ya hayırdır kim sıktı canını
muhabbetimizi niye bozasın cnm gitmeseydin keyfini yerine getirirdik biz
evet canım çok haklısın bunuda bulamayanlar var benimki bayadır çalışıyo tecrübesi var diye alıyolar yoksa varya bu sefer işi biraz zordu çünkü çok ücretli aldılar atamalar iptal oldu ya neyse bunada şükür
tahmini doğum tarihimiz 3 mart hayırlısı bakalım erken mi gelir geçmi gelir bilmem sağlıkla gelsin inşallah
vildoşdamı balık senin doğum nezaman oldu kıs odamı aynı olacakl yoksa senleohaoldumsmilebalık burcu hemi yandın sen
balıklar çok aşırı duygusal oluyorlar :bbo:
bizim başımızdada var bir tane kaydirigubbakcemile3
hg canım sen nasılsın olumunekankayizsmileabooo kimler gelmiş kıslar nassılınızzzzzzzzzz
hoşgeldin ayşem naber cnm Şenizabooo kimler gelmiş kıslar nassılınızzzzzzzzzz
vildoşdamı balık senin doğum nezaman oldu kıs odamı aynı olacakl yoksa senleohaoldumsmile
bende oğlak burcuyum bir okadarda duygusalım anasına çekecek desene
bak sen şu işehoşgeldin ayşem naber cnm Şeniz
vildoş balıkbi görsen gözyaşları hemen hazırda bi laf söylemeye gelmiyor senağlama hemen salya sümük ağlıyor kaydirigubbakcemile3
benim tahmini doğum 23 şubattı ama 22 şubatta sezeryanla aldı dr
çok şükür keyifler yerinde canım senin nasıl gidiyor hayat bayadır görüşemedim ben kimseylehoşbuldum nasılsınız kızlar bugün neşeniz yirinde galiba maşallahhhhhhhhhhh
valla biz iyiyiz ayşecim sen nasılsınhoşbuldum nasılsınız kızlar bugün neşeniz yirinde galiba maşallahhhhhhhhhhh
bak sen şu işe
bakalım Rabbim ne gösterecek
ama doğumdan çok korkuyorum eyvahedigeldismile
çok şükür keyifler yerinde canım senin nasıl gidiyor hayat bayadır görüşemedim ben kimseyle
hatcem hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
valla biz iyiyiz ayşecim sen nasılsın
keyifler süperde sibelin canı sıkkın sorduk sölemedi henüz
bende dişçiden korkuyordum ama şimdi 5 günde bir gidiyorum
sen bi kere gidecen ıkınacan çıkacak o kadar
hem bu kadar adam nasıl doğurmuş...demekki o kadarda korkulacak bişey değilmiş herkeş yapıyor kaydirigubbakcemile3
ne oldu canım kist falanmı oldu sende k.bakma ben çok uzak kaldım ya ondan çoğu şeyi bilmiyorumben iyiyim canım cumartesi günü adet olucam hapım pazartesi günü bitti
ondan sorada adetin 3 günü gidip kağıt alcaz 4 günü kan tahlili tiroitlerime bakılcak kızlar dua edinde düşsün artık
senin bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu bakem annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?