anısı işte bizim baktığımız takımın beşiğide büyüyendimobilya beşik aldım büyüyen genç yatağı olandan ama genç yatağı olunca hiç kullanışlı olmadı küçük geldi
portatif beşiklerden al dolabını sen bilirsin ona yorum yapmayımda beşikte kesin eminim park yatak tercihin olsun
biz vildanın odasınıda değiştirecez
düşünmeden aceleyle aldık pişman olduk şimdi
onun için acele etme ileriye dönük kullanışlı şeyler almaya bak
evet cnm bu arada soğan kürünü denediğim aydan itibaren adet olmuyorum
doktordanda randevu bulamıyorumki gidip baktırıyım
hoşbuldum canım eşim vardı cevap veremedim kusura bakmaŞenizsoğan kürünü denediğim aydan itibaren adet olmuyorum
kökünü kuruttum yapmaz olaydım ne güzel 4 senedir düzenli oluyordum :sinifsinif:
rozalin hg cnm nasılsın görüşmeyeli Şeniz
canım haftaya kadar sorun olmazsa eğer sezeryan ol ve sağlıkla kurtul bence.bebeği de kendinide riske atm artık.kıslar bir saat önce doktordan geldim bir santim açılmam olmuş bundada doktor doğumu geciktirici ilaçla iğne verdi.aklımı yitireceğim az kaldı uzun zamandır doğum sancısı çektiğim için okadar alışmışki bünyem doktor sancın var diyo evet o sancı birbucuk aydır var dedim doğum sancıların diyo valla dedim doğum sancım başlayınca ben doğum yapacağımı anlayamıycam alışkanlık yaptı sancılar bende
kendimi damdan atmak istiyorum beynim ruhum çok yoruldu.bana dua etmeyi unutmayın
hoşgeldin canımhoşbuldum canım eşim vardı cevap veremedim kusura bakmaŞeniz
iyilik canım nolsun hayat aynı benim değişiklik yok henüz bebek yok kursa başladım onunla oyalanıyorum sen nasılsın cnm geçende özeline msj atmıştım gelmedi sanırım bilmiyorumkismile
ayşe nasılsın tatlımsumoşum sen bari gitme gıııı iki laf edelim biz yaaaaaaaa
seninle görüşemedik uzun zamandır canım ya sen gece giriyorsun ben gündüz.karşılaşırız inşllah.çok öptümburada gececi yalnız benim sanırım
bugün doktor gittim ilaç kullanman için eengel yok dedi yani klomene başladım gene hadi bakalım yumuşlar güzel olursa aşılama yapıcaz bu arada okulun ilk haftası kafamı kaşıcak vaktim yok çok yoğunum beni unutmaytyın kızlar amaaaaaaaan valla 150 çocuğun içinde nasıl çocuk düşünmücam bilmem bide anneleri görseniz daha mereklılar kovuyorum gitmiyolar çocuklar zırıl zırıl okulun ilk haftası kavus gb haftaya rahatlarız inşallah bugün daha sakindik ama araya hafta sonu girince gene başa dönücaz hep öyle oluyo ilk hafta çünkü neysem beni unutmayın arada gelirim bay
BERYAL doruk paşayla aynı gün hemi benim kuzumun tarihi 5 ekimde doğanlar böle tatlı oluyosa ne mutlu bana oyoy uslu oluyolarmı bari ekim bebişleri uslu ve güler yüzlü oluyomuş =))
herkese günaydın canlarım.
hayırlı cumalar
iyiyim beryal ablam acaba umut listesinden ne zaman hamileler kervanına katılcam die onu düşünüyom valla yalana bakma ya ilk önce yada en son diye geçiriyom içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?