canım benim ne güzel beni hatırlamışsın kaç gündür bakamıyorumdiloşum topiğe gel delikafadulden
sulezehra sen nerdesin kaç gündür kayıpsın
valerim cnm sen nasılsın moralin düzeldimi olumunekankayizsmile
eeee hadi bekliyorum biriniz gelin yaw
slm neslişim Şenizselam kızlarrrr....
Giremedim bir kaç gündür..
Herkesin keyfi iyidir inşşş...
Pazar günüde bayağı kaynatmışsınız divi ve valecikler...
Rabbim herkesin gönlüne göre versinn kızlarr...
Haksevercimmm dualarım seninleee...Pazartesi günü olumlu haberlerini burada bekliyor olacağımmm...İnş. güsel haberlerinlegelirsinde listemizden bir kişi daha üste çıkarrr...
Biz çakılı kaldık zaten alt listede üstlere çıkabilecek miyiz acabaaa.. İnş bende bizim yılbaşımız olan Hicri yılbaşına kadar güsel haberler veririm sizlere Herkesle beraberrrrrrr tüm isteyenl arkidişlerle birlikteee...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
sırnaşık şey hemen gaza geldin beryal demekki doruk paşa akıllı bi çocukkorunmuyorum canım.eşim yok zaten yanımda
tamama kuşum yazıyorum kendimi en alta o zaman.:lepi:
tamammmmmmmmm karar verdim yapıcam walla gaza gelmişken.eşim bi gelsin çalışmalar başlıycak
ya deme öle bebişe .nazlanıyo azcık annesi.
divincim çatlatma iğnesi ganolf ve ovitrelleden bahset doktoruna kullanmak istiyorum de.
bencede yani sessiz ol divişşşşalsanaalsanasmile
hg cnm gözün aydın tekrarhayırlı akşamlar kıslar fırsatını buldum hemen bakim kıslara dedim ama kimse yokmuş.kızım hiç durmuyo bütün vaktimi alıyo gece uykumuz kalmadı.inşallah en kısa zamanda herkes toplanır eski günlerdeki gibi sohbet ortamı olur hepiniz kendinize çok iyi bakın
hayırdır cnm canın neden sıkkınkızlar iyi geceler konusacak kimse yok neyse canım sıkkın dertlesecek birilerini aradım hamileliktenmi ne hersey üstüme geliyor gibi neyse by byy
iyi akşamlar hemşerimiyi akşamlar kızlarr
kaç tepsi yaptın cokacimcoookcanım benim ne güzel beni hatırlamışsın kaç gündür bakamıyorum
kaynımın düğünü varya haftasonu onun telaşı cuma akşamı kına olcak pazar nikah onu bi atlatıyım inş. burdayım çok yoruldum
bugün baklavayı yaptım
görümcem yardım etti ama asıl iş bendeydi epey yorgunum yani
tebrik ederim cnm erkek oldu artık oğluşunnese kızlar oğlumu evvelki gün sünnet ettirdim darısı olmayanların başına çok zor bi gündü ama çok şükür atlattık oğlum adam oldu adammmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canlarım.
hayırlı cumalar a.s.
kızlar hayrıl cumalar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun inşallah
nasılsınız kimseler nie uğramıyor benim hiç tadım tuzum yokkk
hakseverim canım dualarım seninle şu mubarek günde inşallah meleğin gelir inşşşşş
kızlarrrrr ben hamileyim yineeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey:
ne olur dualarınızı esirgemeyim 3 meleğimi düşürdüm senağlama
umarım bu bana sıkı sıkı tutunur ne olur cok dua edin bana
ALLAHIM SANA SIGINIYORUM SEN BÜYÜKSÜN BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADASLARIMA ANNE OLMAYI NASİP EYLEsenağlama:Saruboceq:
mafoldumbenkızlarrr ölmek istiyorummmmm kocamla kavğalıyım üç gündür nedenini sormayın çok kızğınım onaaamafoldumben
kızlarrrrr ben hamileyim yineeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey:
ne olur dualarınızı esirgemeyim 3 meleğimi düşürdüm senağlama
umarım bu bana sıkı sıkı tutunur ne olur cok dua edin bana
ALLAHIM SANA SIGINIYORUM SEN BÜYÜKSÜN BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADASLARIMA ANNE OLMAYI NASİP EYLEsenağlama:Saruboceq:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: canım çok sevindim anlatamam yaa ne kadar sevindiğimi
rabbim sana bağışlasın bu meleğini inşallah
kıymetli bebiş
yerim ben onu teyze oluyorum yine yine ve yenidennnnn :dance: :teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyh be makuz talihimiz döndü hamile haberi ALMAYA BAŞLADIK PAZARTESİDE BENİM HALAYIMI ÇEKERİZ İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OH OH YANDAN YANDAN KIZ CUMA CUMA OYNATTIN BİZİ:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?