canım benim inanki hep aklımdasın hamile oldugumu duydugum ilk aklıma gelenlerdensin
umarım seninde güzel haberleri alırız ve birlikte büyütürüz göbüşümüzükaydirigubbakcemile5
Ben heran çıkabilirim görümceme gidicam gemliğe iki gündür okul tatil oh iyi oldu ya bursa sel oldu çok üzüldüm ama tatilede sevindim rabbim evleri su alanlara yardım etsin zaten çok yoruluyodum tedirgin oluyodum iyi oldu tatil olması rahatladık eşimde bende pazarteside belli olacak ay valla bayılacam gün yaklaştıkçaaaaaaaaaaaa yarında görümcemle mudanyaya gidicaz ordanda pazar dönücam evime
eşim arabamızı sattı çok üzüldüm bide borsa işlerine giriyo hiç dinlemiyo beni allah sonumuzu hayır etsin
inşallah canım ilk defa bi hamile haberine içim burkulmadı yemin ederim çünkü sanki benim de oldu bu sefer olmadıysada senin olmasına sevindim cnaı gönülden çünkü sen çok bebeğini kaybettin ne büyük acı biliyorum
amin inşallah haksever:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyh be makuz talihimiz döndü hamile haberi ALMAYA BAŞLADIK PAZARTESİDE BENİM HALAYIMI ÇEKERİZ İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OH OH YANDAN YANDAN KIZ CUMA CUMA OYNATTIN BİZİ:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
anım benim cok saoollll
dr konustuk pazartesi kan tahlili yaptırıp
9 ay boyunca vurulan iğne, corasprin ,folikasit ve progestana baslatacak sanırım
pazartesi ayrıntılı konusuruz dedi zaten bana progestan dısındaki ilacı
ları yazmıstı
pazartesi progestanı hatırlacagım umarım bu sefer yüzüm güler canım kardeşim dualarını esirgeme
sende benim manevi kardeşim oldun en kötü zamnlarımda hep yanımda oldun allah bin kere razı olsun
ALLAHIM SANA DA NASİY EYLESİN
Ben heran çıkabilirim görümceme gidicam gemliğe iki gündür okul tatil oh iyi oldu ya bursa sel oldu çok üzüldüm ama tatilede sevindim rabbim evleri su alanlara yardım etsin zaten çok yoruluyodum tedirgin oluyodum iyi oldu tatil olması rahatladık eşimde bende pazarteside belli olacak ay valla bayılacam gün yaklaştıkçaaaaaaaaaaaa yarında görümcemle mudanyaya gidicaz ordanda pazar dönücam evime
eşim arabamızı sattı çok üzüldüm bide borsa işlerine giriyo hiç dinlemiyo beni allah sonumuzu hayır etsin
amin inşallah haksever
pazartesimi alacan sonuçları cnm
inşallah pozitif çıkar :Saruboceq:
olumunekankayizsmile şükür sonunda tedbir alınacak :lepi:
bende cumartesine randevu bulamadım
yaw sen hamile kalınca gaza geldim hemen kociki aradım randevumu alsın diye kaydirigubbakcemile3
rabbime çok şükür ...Allah olmayan herkese nasip etsin canım benim
sende benim manevi kardeşimsin biliyon Şeniz
kız eğer hastaneye falan yatma durumun olursa özelden bana tlf nonu ver ararım seni olumunekankayizsmile
canımmcım tamam verim sana benim simdi cıkmam lazım öpüldünüz byessssss
pazartesi umarı güzle haberlerle gelirim:teytey:
kızlarrrrr ben hamileyim yineeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey:
ne olur dualarınızı esirgemeyim 3 meleğimi düşürdüm senağlama
umarım bu bana sıkı sıkı tutunur ne olur cok dua edin bana
ALLAHIM SANA SIGINIYORUM SEN BÜYÜKSÜN BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADASLARIMA ANNE OLMAYI NASİP EYLEsenağlama:Saruboceq:
canım çok sevindim mübarek cuma günü inşallah meleğin sana sıkı sıkı tutunur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim tatlımm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::
valecim gözün aydın canım allah tamamını erdirsin kucagına almayı nasip etsin canım çok sevindim canım
şimdiden söyleyim ilk aklıma kızın olcak bence hayırlısıs bkalım
ALLAHIM SANA SIGINIYORUM SEN BÜYÜKSÜN BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADASLARIMA ANNE OLMAYI NASİP EYLEsenağlama:Saruboceq:
canım aysem ne oldu sana.kızlar hayrıl cumalar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun inşallah
nasılsınız kimseler nie uğramıyor benim hiç tadım tuzum yokkk
hakseverim canım dualarım seninle şu mubarek günde inşallah meleğin gelir inşşşşş
inşallah canım ilk defa bi hamile haberine içim burkulmadı yemin ederim çünkü sanki benim de oldu bu sefer olmadıysada senin olmasına sevindim cnaı gönülden çünkü sen çok bebeğini kaybettin ne büyük acı biliyorum
kız iki gün evinde yatsan dinlenseydinya gemlikle mudanya kaçıyormuydu kaydirigubbakcemile3
canım benim doruk uyandı yazamadım kusura bakma sakın.
listeye yazdım ismimi hayırlı olur inşallah.sizlerede uğur getiririm inşallah.
doruk doğduğu zaman birkaç kişiye birden uğurlu gelmişti bu bebeğimde öle olur inşallah.
belkide sen hamile kalırsın sen ve bebeğin bizlere uğur olursunuz tatlım opuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar kıslar fırsatını buldum hemen bakim kıslara dedim ama kimse yokmuş.kızım hiç durmuyo bütün vaktimi alıyo gece uykumuz kalmadı.inşallah en kısa zamanda herkes toplanır eski günlerdeki gibi sohbet ortamı olur hepiniz kendinize çok iyi bakın
nese kızlar oğlumu evvelki gün sünnet ettirdim darısı olmayanların başına çok zor bi gündü ama çok şükür atlattık oğlum adam oldu adammmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?