slm kızlar nasılsınız fazla giremedim bu ara kızla uğraşmaktan diş çıkarıyo huysuz...kızlar görümcem hamile bugün öğrendik 2.çocuğu olucak inşallah ilki 10 yaşında tedaviyle olmuş 3yıldırda korunmuyodu kendiliğinden olmuş çok şükür bi 3 4 yıl sonra bende düşünüyorum 2.ciyi ama çok zorrrr benim olmuyo malesef...
Canım belki sende 2.ciye kendiliğinden kalırsın.Genelde ilki tedaviyle olanlar ikinciye kendiliğinden hamiş kalıyorlar...
Çok sevindim hayırlısı olsun inş. sırada beryal ve nesli var ... Bekliyoruz hadi hayırlısı olsun...
yeb cnm hg naber
Allah analı babalı büyütsün oğlunu adıyla yaşasın inşallah
ben hala kısır kısır bekliyorum cnm ....içimden geçeni itiraf etmek zor ama olacağından hiç ümidim yok ...kalmadı yani
arasatta gibiyim...olmayacağını bilsem hayatımı yaşıycam ama ya olursa diye biyere kımıldayamıyoruz malesef
neyse yaw bu ara çok müslüm dinliyorum ...yan etki etti bana
sen neden bu kadar zaman gelmedin ara verdin
bundan sonra uğramayı düşünüyormusun cnm
hoşgeldin canım.
tebrik ederim.adıyla sağlıkla büyüsün inşallah
Sağolun canlarım vildancım canım sıkma canını Rabbim ne zman dilerse o zaman veriyor biliyosun yada hatırlıyorsan ben 1,5 yıl istemiştim olmamıştı eşim gebelik testi almaktan bıkmıştı. Evde internet yoktu işede başlamadım daha oğluşum 1 yaşına bassın öyle başlayacağım şimdi 10 aylık ama çok zormuş 2.. çocuk gece nöbetlerindeyiz krizdeyiz.
Beryalcim 2. istiyosun heralde hayırlısı bakalım dorukcuk çok küçük ama aslında böylesi daha iyi rahata alışınca böylesi zor sizlerde buraya az ugruyorsunuz galiba nerelerdesiniz.
ay inşallah canım ya bakalım nasip varsa nasibi olucak ama 3yıl snra bırakıcam korunmayı olur inşallah
inşallah canım benim.ama neslişim benden önce hamile kalsa daha da sevinirim inan.
bana karamel renk yakışırmı sizce?yoksa yine röflemi attırayım çikolata kahvenin üzerine?2 yıldır gözüm takılıyor karamel rengine ama bir cesaret edemiyorum.beyaz tenliyim ama yıllardır saçlarım siyaha yakındı en fazla röfleye cesaret edebiliyordum renk açılması konusunda.esra erol varya hani şu evlilik programını sunan onun saç rengi hoşuma gidiyor baktım kaşları simsiyah benimkiler onunki kadar bile siyah değil ona yakıştıysa banada yakışırmı bilemedim doğrusu?
cumartesi günü nasipse ayşenura diş buğdayı yapacağım.pasta siparişini verdik minik buzdolabı süsü ve kalpli şeker yaptırdık 15 tane inş. Yeter herkese.ellerinde olanı vermiş adamlar başka yokmuş artık yettiği kadar napalım... Bunun dışında buzluğa milföy ve sigara böreği ve yaprak sarma koydum cumartesi sabahtan hepsini pişircem.diş buğdayı için malzemeleride dün aldım onuda cuma akşamından ıslatırım cumartesi sabahtan yaparım.bunların yanına bir peynirli poğaça,kuru pasta ve patates salatası düşünüyorum yetermi kızlar?başka fikri olan varmı diş buğdayı konusunda?kolayca vakit almadan yapıpta buzluğa atacağım cumartesi günü sabahtan ısıtacağım yada pişrecğeim kolay tarifleriniz varsa açığım.malum kızım diş neceniyle mızmızlanıyor sürekli kucak istiyor ağlıyor zor yapıyorum.el oyalamaycak kızımı fazla bağırtmayacak tariflerinizi bekliyorum...
İnş. canım önce umut listesindekilerin hepsi 2011 yılında hamiş olsunlar ve sağlıklı bebekler dünyaya getirsinler sonrada kardeşler gelsin inş.
Hadi kızlar kalkın kalkın aaaaaaaaa saat kaç oldu nerdesiniz ?
Önce gelen yoklama yapsın bundan sonra.Topiği eski haline getirelim lütfen.Ordan oraya taşınmaktan herkes dağıldı haliyle .... Hadi hadi canlanın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?