- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
inşallah canım benim.ama neslişim benden önce hamile kalsa daha da sevinirim inan.
İnş. canım önce umut listesindekilerin hepsi 2011 yılında hamiş olsunlar ve sağlıklı bebekler dünyaya getirsinler sonrada kardeşler gelsin inş.
Ben bugün kötü rüya gördüm eşim seyahate çıkıyordu annemle babamda bunu bile bile beni yalnız bırakıyordu.Çok kızıyordum onlara.Öyleki komşulara bilem rezil ettim onlarııııııı
Bana karamel renk yakışırmı sizce?Yoksa yine röflemi attırayım çikolata kahvenin üzerine?2 yıldır gözüm takılıyor karamel rengine ama bir cesaret edemiyorum.Beyaz tenliyim ama yıllardır saçlarım siyaha yakındı en fazla röfleye cesaret edebiliyordum renk açılması konusunda.Esra erol varya hani şu evlilik programını sunan onun saç rengi hoşuma gidiyor baktım kaşları simsiyah benimkiler onunki kadar bile siyah değil ona yakıştıysa banada yakışırmı bilemedim doğrusu?
AMİN CANIM İNŞALLAH 2011 YILI HERKESE UĞURLU GELSİN
BU ARADA YOKLAMA İŞİ FENA OLMAZ .
BU ARA HERKES KAYTARDI TOPİK SESİZ KALDI
ESKİ GÜNLERİMİZE DÖNMEK GEREK
Bende kardeşi olsun isterim ama pek bir gözüm korktu sanki doğumdu hamilelikti lohusalıktı derken.Rabbim isteyipte olmayanlara versin önce sonra nasipse bizim yavrularımızında zamanı gelince aynı anne babadan sağlıklı kardeşleri olur inş.
Bu arada diş çıkarıyor demişsin altmı üstmü çıkarıyor kaçıncı diş olacak bu?
Bizim altta iki tane var üsttekiler 1 haftadan fazla oldu zorluyor çocuğumu ama çıkmadı bir türlü gece uyanmasının nedenide o zaten... Sabaha kadar kaç kez uyanıyoruz bilmiyorum ... Zor bir süreç diş olayı Rabbim yavrularımızada bizede yardım etsin...
slm alk topik nasılsınız bizde iyiyiz çok şükür oğlumun sünnet mevlütü vardı onunla uğraştım baya yorucuydu ama oğlum için herşeye değer
kızlar annem yine çok hasta
geçen sene belinden ameliyat olmuştu bizim için çok zor bir süreçti
çok şükür onu atlattı
bu seferde dalak kanı yiyomuş vücudun ihtiyacı olan kanı organlara dağıtamadığı için çok halsiz düşmüş
dalağını almaya karar verdiler
8 gün hastanede yattı bende 2 gün refakatçı kaldım annemin yanında
bugün eve çıkardık 2 hafta sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa dalağı alınacak
dualarınızı esirgemeyin nolur çok zor durumdayız... Allahım anneme şifa versin babamada yardım etsin
hasta yatana zor bakana daha zor...
benim tedavimde bu ay askıya alındı
sol tarafımda 5 cm kist var..klomen vermedi dr kendiliğimden ne zaman adet olursam 3. günü gidecem
her işte bir hayır vardır zaten annem bu durumdayken birde kendim için zaman bulamazdım tedavim aksardı
bir bakıma iyi oldu
sulezehra ,valerim ,beryalcim , neslişim ,okyanus84 ,xaysex ,dyd ,cmrm ve adını sayamadığım bütün arkadaşlarım sizide öpüyorum Allaha emanet olun
selam canlarım
slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir.geçmişi bile okumaya vaktim yok
ben annemlerdeyim babanemi kaybettik.bir hafta oldu cenaze için geldim
10 gün daha sivastayım hepinizi öptüm
allaha emanet olun
selam kızlar divinity de olmasa beni soran yok ben iyiyim unutmaya calısıyom ama olmuyo herzamanki gibi
dyd canım basın saolsun mekanı cennet olsun inşallaaaaaaaaaahhhhh
kızlar arada giriyorum bakıyorum bazı arkadalar bebeklerinin uyumadıgından durmadıgında sikayetçi
kızıyorum sizlere en azından yaramazda olsalar kokularını duyabileceğiniz bagrınıza basabileceğiniz bi evladınız var
allhım sizlere bagıslasın
biz olması için nelerden vazgecebiliyoz neler verebiliyoz en iyi anlayanlarsınız
slm canım bu tedavi sürecin meleğin en kısa zamanda gelir inş.Selam cancağazlarımmm...
Size güsel haberlerim var..
Doktorumu değiştirdim yeni bir dr. başladım...Herşeye yeniden başlayacaz dedi..
Anlattım 3 yıldır bebek istiyoruz, korunmuyoruz ama bebek olsun diyede hani dakikalarca yatmıyorum hemen kalkıyorum dedim...Neden bilmiyorum o psikoloji öyle oluyor dedim...
Sonra dedi kadın 48 saat yumurtlar belki ona denk gelmiyordur ilişkileriniz falan dedi yatsamda yatmasanda farketmez ama yatman gerekiyor dedi...
Bende denk gelmemesi çok normal yeri geliyor haftada 1 kere oluyor dedim...
Rahmin kalp şeklinde olduğu için düşük tehlikesi yaşama ihtimalin var ama şimdiye kadar böyle birşey yaşamadığın için hamile kalmadan düşük yapmadan histeroskopiyi önermiyorum dedi..Düşük tehlikesi yaşarsan müdahale ilaç vs. şansımız var belki gerek bile duymayabiliriz dedi..
İlk adetinde gel hiç ilaçsız yumurtlama takibi yapacaz belki tedaviye gerek kALmadan da hamile kalabiliyorsundur dedi..
Önemli olan ilişki günlerini bilmen dedi..
Glukofene decam et dedi..Folik acid verdi...
Kesinlikle kilo alma bu arada dedi..
Prolaktinimide düşürmüşüm ama gelmeden yine kan tahlillerini getir dedi..
Çok iyi bir dr. çok detaya girdi..Ben çok sevdim..Herşeyi anlattı sağolsunn...
Ocakta gidicem 40 günde bir adet olduğum için adeti ocak başına geliyor 4. günü gel takibe başlayalım dedi....
Kızlar bu sefer üstüne düşücemm inşşş...çok ümitliyim... :92:
Bu arada diş tedavilerimde biterse süper olur...
Rabbim biz isteyen herkese o muhteşem varlığa hamile kalmayı nasip etsin inşşş...Bebişlerimize kavuşuruz inşşş...amin....
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin olur mu...
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar kayrada ikinciye hamileymiş
AMİN CANIM BENİMherkese hayırlı geceler bu saatte kimse yok ama
son günlerde uykusuzluk problemi yaşıyorum ağrım sancım yok ama uyuyamıyorum
artık sonada yaklaşıyoruz inş. sağlıkla yavrumu alırım kucağıma
rabbim olmayan herkesede bu duyguyu yaşatsın inş
kızlar selam kayranın hamile oldugunu tesadüfen baska bi yerde gördüm
kazayla hamile kalmış öyle duydum kanamaları varmış bende pek bilmiyom baskasında duydugum için
bide bilgisayar yokmus sanırım ondan giremiyomus fazlabende duyunca cok sasırdım ve kırıldım
hiç bize haber vermiyo baskasından duyuyoz neysem allahım kucagına almayı nasip etsin
bana gelince bugünlerde hiç keyfim yok hiç bişeyden zevk almıyom havalardan herhalde:97:
evet karamel süper olur yaptır bence.röfle ne kadar doğal boya ile bile yapılsa saça zarar veriyor.
yeter canım bence yaptıkların.zaten bebeğin var kimse kusuruna bakmaz merak etme.sen bebeğinle ilgilen boşver gerisini.pasta da var nasılsa .hepsini masaya koy herkes ne istiyorsa masadan alsın tabağına.self servis.
AMİN CANIM ÇOK SAĞOLLL...BEN BUGÜN ÇOK YAKIN BİR ARK. HAMİLE OLDUĞUNU BİREBİR TAKİP EDERK ÖĞRENDİM..ÜSTELİK İLK ÖĞRENEN BEN OLDUMM...ÇOK SEVİNDİM...ODA ÇOK İSTİYORDU...
RABBİM İSTEYEN HERKEZE VERSİN....
AMİNNNNN. CANIMM AMİNNNN...
SAKIN KÖTÜYE YORMA TATLIMM.....HAYRA YORRR....İYİ OLSUNNN...
KESİNLİKLE KARAMELLLL.....
bizim üstten çıkıyo 5.dişimiz olucak ee napalım dişler tamamlana kadar böle
AMİN CANIM BENİM
SENDE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH MELEĞİNİ
olsun canım benim hayırlısıyla hamile kalmış ya önemli değil.
tabiki bize de yazsa iyi olurdu ama kısmet başkasından duymakmış.ne yapalım.
birtek kayra değil zaten diğer gelmeyenlerde böyle yapıyor.burda dertlaşip konuşup ağlaşıyoruz ama bebeklerine kavuşanlar burda yaşadıklarını unutuyor burdaki arkadaşlara vakit ayırmıyorlar.
çünkü insan oğlu balık hafızalı derler ya çok doğru unutuveriyorlar dün neler yaşadıklarını
Çokmu geç çıkıyor peki üst dişler? Çünkü görünürde bir şey yok ama diş sancıları çekiyor kızım.Sürekli elini kulağına götürüyor bazen sallıyor başını ve ellerini çok acıyor demekki yavrum dayanamadığı için sallıyor.Jel sürüyorum ama çok sık sürmüyorum alışmasın diye... Pırasa ver eline kemirsin diyor herkes.Sen neler yapıyorsun peki?Bak inliyor kuzum yaa uykusunda ...
yakışır canım tenine de uyar diye düşünüyorum.bence hemen boyat ki kızının güzel gününde güzel anne ol resimlerinide ekle sonra bakalım.Yakışır diyorsun yani.Tırsarakta olsa kuaförümünde fikrini alarak deneyeceğim en kısa zamanda... İnş. güzel olur...
Valla 2 gündür millet gelemiyorum mesajı yolluyor kendi aramızda ufak bir şey olacak sanırsam.Üzüldüm doğrusu herkeside anlamaya çalışıyorum kimisinin kocası evde kimisinin çocuğu hasta vs vs. Benim tarafımdan bakarsak olaya o kadar hazırlık yapmışım kızım için özel bir gün olsun diye bir bakıyorum kızımın arkadaşlarının hiçbiri gelemiyor.Ben aynısını yapmıyorum inan beryalcim hatta eşimi evde bırakıp çok öyle gittiğim oldu arkadaş toplantılarına yada özel günlere.Hastalığı anlıyorum ama eşim evde diyenleri anlayamıyorum 1-2 saat için bile olsa uğrayabilirler.Ben hep böyle yaptım kimseyi incitmedim elimden geldiği kadar koştum herkese.Pazar günü zaten tatil herkese ben cumartesi yapıyorum herkes gelebilrsin diye.Üstelik herkesin isteğine görede 1 hafta erteledim.Artık pasta siparişi falan verildi hazırlıklar yapıldı dahada erteleyemem doğrusu.İleride kızıma resimlerini gösterecektim arkadaşlarını falan.Artık gösteririm bak ne çok sevenin varmış diye...
evet canım bende üzüldüm baskasından duyunca o kadar dertleştik allhım sag salim dogursunda gerisi önemli degil
bi tek sen bizi bırakmadın hep destek oldun allah razı olsun
2010 yılının Aşure Miladi Tarihi 16 ARALIK PERŞEMBE gününe denk gelmektedir.
Bugüne "Aşura" denmesinin sebebi, Muharrem ayının onuncu gününe denk geldiği içindir. Hadis kitaplarında geçtiğine göre ise, bu güne bu ismin verilmesinin hikmeti, o günde Cenâb-ı Hak on peygamberine on değişik ikram ve ihsan ettiği içindir.
Bu ikramlar şöyle belirtilmektedir:
1. Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
2. Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cûdi Dağının üzerine Âşura Gününde demirlemiştir.
3. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur.
4. Hz. Âdem'in (a.s.) tevbesi Âşura Günü kabul edilmiştir.
5. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır.
6. Hz. İsa (a-s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.
7. Hz. Davud'un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
8. Hz. İbrahim'in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur.
9. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
10. Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.
Hz. Âişe'nın belirttiğine göre, Kabe'nin örtüsü daha önceleri Âşura gününde değiştirilirdi.
İşte böylesine mânalı ve kudsî hâdiselerin yıldönümü olan bu mübarek gün ve gece, Saadet Asrından beri Müslümanlarca hep kutlanmıştır. Bugünlerde ibadet için daha çok zaman ayırmışlar, başka günlere nisbetle daha fazla hayır hasenatta bulunmuşlardır. Çünkü, Cenab-ı Hakkın bugünlerde yapılan ibadetleri, edilen tevbeleri kabul edeceğine dair hadisler de mevcuttur.
Aşure Gününde ilk akla gelen ibadet ise, oruç tutmaktır.
Muharrem ayınız mubarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar..
Bu arada kayranın hamile olmasına çooookk sevindim hayırlı sağlıklı bebişi olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?