arkadaşlar birkaç resim koydum oğlumun büyümüşmü bi baksın teyzeleri diye.soran arkadaşlar vardı çünkü..
slm herkeseNaber kızlar görüşmeyeli
arkadaşlar birkaç resim koydum oğlumun büyümüşmü bi baksın teyzeleri diye.soran arkadaşlar vardı çünkü..
lightlife+,yaren35+,
:79::80:
kıslar ben geldim artık gitmemek üzere şükürler olsun oğlum biraz düzene girdi teyzoşlar ay hepinizi çok özlediiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam beryal :89:
burda lapa lapa kar var
günaydın canlarım nasılsınız ben nihayet evime geldim sizleri çok özledim iyisinizdir inşallah
misafirim var yatılı kızlar fırsat buldukça gelicem
hoşbuldum cnmselam canikom nasılsın.
Anneciğin nasıl oldu
çok özledik seni.topiciğimizi boş bırakma.
oğlun çok tatlı sinem maşallah yaateyzoşlar oğlumun resimlerini koyayım bir görün benimde sıpamı :))))
Eki Görüntüle 115709 Eki Görüntüle 115708 Eki Görüntüle 115706 Eki Görüntüle 115707
işte benim sıpada bukadar oldu teyzoşlar :)))
herkese hayırlı geceler bu saatte kimse yok ama
son günlerde uykusuzluk problemi yaşıyorum ağrım sancım yok ama uyuyamıyorum
artık sonada yaklaşıyoruz inş. sağlıkla yavrumu alırım kucağıma
rabbim olmayan herkesede bu duyguyu yaşatsın inş
kızlar selam kayranın hamile oldugunu tesadüfen baska bi yerde gördüm
kazayla hamile kalmış öyle duydum kanamaları varmış bende pek bilmiyom baskasında duydugum için
bide bilgisayar yokmus sanırım ondan giremiyomus fazlabende duyunca cok sasırdım ve kırıldım
hiç bize haber vermiyo baskasından duyuyoz neysem allahım kucagına almayı nasip etsin
bana gelince bugünlerde hiç keyfim yok hiç bişeyden zevk almıyom havalardan herhalde:97:
AMİN CANIM BENİM
SENDE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH MELEĞİNİ
olsun canım benim hayırlısıyla hamile kalmış ya önemli değil.
tabiki bize de yazsa iyi olurdu ama kısmet başkasından duymakmış.ne yapalım.
birtek kayra değil zaten diğer gelmeyenlerde böyle yapıyor.burda dertlaşip konuşup ağlaşıyoruz ama bebeklerine kavuşanlar burda yaşadıklarını unutuyor burdaki arkadaşlara vakit ayırmıyorlar.
çünkü insan oğlu balık hafızalı derler ya çok doğru unutuveriyorlar dün neler yaşadıklarını
Valla 2 gündür millet gelemiyorum mesajı yolluyor kendi aramızda ufak bir şey olacak sanırsam.Üzüldüm doğrusu herkeside anlamaya çalışıyorum kimisinin kocası evde kimisinin çocuğu hasta vs vs. Benim tarafımdan bakarsak olaya o kadar hazırlık yapmışım kızım için özel bir gün olsun diye bir bakıyorum kızımın arkadaşlarının hiçbiri gelemiyor.Ben aynısını yapmıyorum inan beryalcim hatta eşimi evde bırakıp çok öyle gittiğim oldu arkadaş toplantılarına yada özel günlere.Hastalığı anlıyorum ama eşim evde diyenleri anlayamıyorum 1-2 saat için bile olsa uğrayabilirler.Ben hep böyle yaptım kimseyi incitmedim elimden geldiği kadar koştum herkese.Pazar günü zaten tatil herkese ben cumartesi yapıyorum herkes gelebilrsin diye.Üstelik herkesin isteğine görede 1 hafta erteledim.Artık pasta siparişi falan verildi hazırlıklar yapıldı dahada erteleyemem doğrusu.İleride kızıma resimlerini gösterecektim arkadaşlarını falan.Artık gösteririm bak ne çok sevenin varmış diye...
İyi çıkmadı rüyam bak neslim... Gücendim herkese .....
kıslar ben geldim artık gitmemek üzere şükürler olsun oğlum biraz düzene girdi teyzoşlar ay hepinizi çok özlediiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 115709 Eki Görüntüle 115708 Eki Görüntüle 115706 Eki Görüntüle 115707
işte benim sıpada bukadar oldu teyzoşlar :)))
hoşbuldum cnm
annem aynı düzelme yok
ameliyata ikna ettik inşallah bu ay olacak
doktor izne ayrılmış onu bekliyoruz
bende çok özledim sizi, gerçekten zor zamanlar geçirdim iyice içime kapandım yine
oğlun çok tatlı sinem maşallah yaa
behlülemi benziyo biraz sarışın mavi gözlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?