selam kıslar
biakç güne kadar aşure yapacağım daha doğrusu bir arkadaşa yaptıracağım malesef ben bilmiyorum yapmasını ama yemesini iyi bilirim
inşallah herkes çok iyidir
canım seni hatırlıyorum son ana kadar kız denilmişti ve erkek olmuştu değilmi yanlış hatırlamıyorsam ?
Maaşallah oğluna rabbim analı babalı büyütsün...
Arkadaşım hamile olduğunu çarşamba öğrend ive kan sonucu 826 çıktı...
dünde akşam kan gelmiş apar topar hastaneye gittik...dr. keseyi görmüş ama klap atışı daha belli olmaz 5 hafta içindesin falan demiş..O yüzden kan tahlili istemiş 1600 üstü çıkarsa iyi demiş direk düşük iğnesi ilaç veririz dinlenirsiin demiş..Neyse kan verdi 2 saat sonra sonuçları aldı çok şükür 2200 civarı çıkmış sonucu...süper yani hemen iğne hap falann...Dinlenecekk...Çok istiyor oda benim hamile kalmamı çünkü 7 aydır hep beraber takip ediyoruz acaba hamile falan filann...Beraber hamile kalıp beraber doğumagideriz inş. dedik hep...Şimdi beni sıkıştıtıyor hadi bana yetiş bizi yanlız bırakmayın diyeee...İnşallah inşallahh....Bakalımmm....
Çok etkilendim dünn...Hamilelik başlı başlıca büyük bir sorumluluk..Heran herşey olabilir yanii...
Ve ben bu stresle iş ortamında nasıl düşünürüm bilmiyorummm..Çok kafam karışık....
Ayrıca benim rahim kalp şeklinde olduğu için düşük riski 9 ay taşıyacamm...Borç var çalışmamayı düşünemem zaten öyle bir lüksüm yok....
Belkide hep düşük olucak ve hiç anne olamayacam dedim kendi kendime dün akşammm...
Ama olsun yinede deniyecemm..Herşey takdiri İlahi...Çıkmadık candan ümitte kesilmezz..
Sizlerle beraberde herşey güsel olucak inş
...
canım benim nasılsın tedaviye baslamıssın allahım en yakın zamanda nasip etsin
sen rahimi hiç dert etme benim komsumdada sekil bozuklugu var düşük olabilir hamile kalsan bile demişti
masallah hamilelik boyunca kanaması dahi olmadı 2 gün sonrada doguma gidicek allah izin verirse
allahım istedikten sonra yük bile tasısan düşmez diyo benim gittiğim prof.
bak sana bi örnek vereyim mesela dr anlattı
kadının biri rahimden cesitli nedenlerden dolayı kac tane ameliyat olmus
en sonunda tüp yumurtalık hiç bişey ultrasonda görünmeyecek hale gelmiş
dr artık bebek sahibi olamayacagı söylemişler ve kadın suanda hamileymiş
dr umuz diyok sperm nerden gecti nasıl yumurtladı hamile kaldı tıp acıklayamıyo hepimiz sasırdık dedi
yani demem o ki rabbim vermek istedikten sonra nasip eder
o günleri görmek dileğiyle pozitif düşünelim olumlu olsun hersey seni çok iyi anlıyorum
beryalcim kızımın adı zeynep berra olarak düzeltirmisin ve benide umut listesine eklermisin canım şimdiden teşekkürler
canım benim düzelttim .
Ama umut listesinden bende sildim ismimi.
çünkü biz meleklerimize kavuştuk.diğer arkadaşlarda kavuşsunlar.ikinci isteyenlerin ismini değil sadece hamile kalınca yazıcam canım benim.sakın yanlış anlama.
Allah seni. Delisin biliyorsun dime...
Çok kızmışsın ve haklı kızmışsınnn...Boşver kafaya takmaya değmez..Demek ki zamanında yanlış insanlara değere vermişsin..
Ve bence bu konuyuda o kişilere yeri geldiğinde söylemelisin..Hatalarını anlamalılar...Sonuçta bu herzaman olabilecek birşey değildir..Ben o yüzden çevremdeki insanlara çok değer veririmm...Hiç yanlız bırakmamm.
Dün başıma gelenler ahhh..Herşey üst üste geldi..
Arkadaşımın annesi vefat etti bir oraya birde yine çok yakın bir ark. düşük tehlikesi yaşadı birde onla ilgilendim ama inan benim için ikiside değerli gecenin bir yarısıda olsa gittikkk...Ve bugün erken kalkıp işe gelmem gerekse bile..Hani bu söylenecek bişrey değil belki ama fedakarlık dostluk oldumu hiçbirşey insanın gözü görmüyorr...
Seviyorum ya ben dostlarımıı...arkadaşlarımı...ailemi...çevremi....
Bu arada dün az daha ölüyordummm...Taksiye bindim ve yarı yolda taksiden gaz sıdırmaya başladı nasıl indim bilmiyorum..O anda biri bir ateş atsa yada ne bilim bir kıvılcımm...gitmiştim yani..
Ay nerden nereye..:):)
Canımmm yaaa......Deli o deli.. şakasına yaptııı...kuzucuğumm...
Hani espri mayetinde...
Biz sadece sürekli gelmeyenlerden bahsediyoruz...
Doğumdan sonra hiç gelmeyenlerden...Hani arada gelmek başka hiç gelmemek başka...
Rabbim bizede nasip eylesin inşş...bende böyle resim paylaşacak günlerim gelecek mi...
Aynen canım...
Bunu worde kaydettim olurda birgün lazım olur belki...
Çok sağol beryalim yardımcı olmak ne kelime.....
sağol canımm sanada bizde seni öpüyoruzzzz....
slm kızlar nasılsınız nekader annemiz kavuşmuş meleklerine bir ara yoktum neler olmuş neler
slm kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz kaçırdığıma çok üzüldüm
bizim int. sorunluydu bugün birtürlü giremedim
bundan sonra hep böyle olur burası inş. yine muhabbet ederiz
selam kıslar
biakç güne kadar aşure yapacağım daha doğrusu bir arkadaşa yaptıracağım malesef ben bilmiyorum yapmasını ama yemesini iyi bilirim
inşallah herkes çok iyidir
canım benim nasılsın tedaviye baslamıssın allahım en yakın zamanda nasip etsin
sen rahimi hiç dert etme benim komsumdada sekil bozuklugu var düşük olabilir hamile kalsan bile demişti
masallah hamilelik boyunca kanaması dahi olmadı 2 gün sonrada doguma gidicek allah izin verirse
allahım istedikten sonra yük bile tasısan düşmez diyo benim gittiğim prof.
bak sana bi örnek vereyim mesela dr anlattı
kadının biri rahimden cesitli nedenlerden dolayı kac tane ameliyat olmus
en sonunda tüp yumurtalık hiç bişey ultrasonda görünmeyecek hale gelmiş
dr artık bebek sahibi olamayacagı söylemişler ve kadın suanda hamileymiş
dr umuz diyok sperm nerden gecti nasıl yumurtladı hamile kaldı tıp acıklayamıyo hepimiz sasırdık dedi
yani demem o ki rabbim vermek istedikten sonra nasip eder
o günleri görmek dileğiyle pozitif düşünelim olumlu olsun hersey seni çok iyi anlıyorum
Bu arada diş buğdayımızı yaptık çok şükür sade hoş güzel bir gündü fakat ayşenur çok huysuzdu hem diş hem uykusuzluk hem kalabalık derken herşeye ağladı sürekli kucağımdaydı benden başka kimseye gitmedi sevmeye gelen herkese bağırdı millet şaşkındı ne olmuş bu kıza diye.Kalabalık korkuttu yavrumu sanırım birde uykusu sekteye uğrayınca iyice zirve oldu huysuzluğumuz.Neyseki bitti geçti çok şükür...
Sizin hafta sonu nasıl geçti kızlar?
Rabbime şükürler olsun çoğu kavuştu yavrusuna şimdi sıradakiler için atıyor kalbimiz...
Canım benim inş. senin bebişlerininde diş buğdaylarını göreceğiz nasipse beraber...
slm kızlarr da kimseler yok valla gene okyanus84 hamile mi 2. mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?