canım maşallhaah herşey yolunda gibi stres yok yola devam olarmı hadi bakalım sen hamile kal bizde arkandan gelelim olarmıııı inşalahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhGünaydın kızçelerimmm...
Bu aralar pek yoğunum giremedim..bu hafta stresliydi dr. falan gittim geldim vs..
Dr. gidicem diyede çok stres yaptım sanırım çok heyecanlandım ve migrenim tuttu sürekli öğürüyorum ve yediklerimi çıkarıyorum afedersiniz..Bugün daha iyiymmmm...Klomeni aldım bugün başlıyorum hayırlısı ile..Rabbim yormadan çok aratmadan bebeğimizi gönderir inşallhh...26.28.31 ekimde randevuyuda verdi dr.Yumurtlama takibine başladık çok şükür...
Bu arada bütün smear testi ve hormon tahlillerim süper çıktı..Benim şuanda tek sorunum yum. büyümemesi ve rahim şeklim...Başka da bir derdimi yok çok şükür...Eşimde p.tesi gidiyor sperm. Yaptırmaya..Bir o kaldı..O tahlilide verdik mi inşallah temiz çıkar da çabalarımız daha kolay olur...
Kızlar esKiyi çok müsait olamadığım için okuyamadım...Müsait olduğumda okuyacam..Evdede modem bozuldu...Evdende giremiyorum modem alna kadar..
Bizim için can veren şehitlerimizede ayrı olarak çok canım yandı..Rabbim nur içinde yatırsın hepsiciğinin ailesine sabırlar versin...
O ŞEREFSİZLERİNDEE HEPSİNİN KÖKÜNÜ KURUTSUN İNŞALLHHHH...
:123: selam kızlar herkese ıyı pazarlar.
günaydın canım nasılsısnız yeni evinize alıştınızmı artık kızda yürümeye başlamış çok şükür
selam canım
hoşgeldin
nasılsın bebişimiz nasıl
arada fırsat buldukça gel topiğimize
unutma bizi
baya uğrayamadın çok şükür aklına geldikkkkkk:26::26::26:
EFENDİMMMMMMMMMMMMMMMMM BİTTEEEEEEEEEEEEE
evet eleynada hamile tosun paşa geliyorrrrrrrrrrrrr
ızlar iyi akşamlar hepinize benim psikolijim bitmiş durumda kardeşim ve abim van dalardı genel durumları iyiymiş ama sogukta ac susuz tel elektirik yok cok kaygılanoyorum evleri kullanılmaz haldeymiş kenidleri iyiymiş ama cok şükür elim ayağım buz kesti
nesliş çok sevindim cnm testlerin iyi çıkmasına
bidenem yumurtan büyümüyosa glukofen tamda bu işe yarıyo işte
senin rahim şeklin nasılki nesliş sorun oluyo
geçmişte sanki böyle bişeyler hatırlıyor gibiyim ama tam çıkaramadım
BU ARADA HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
selam canım hoşgeldin
çok sevindim testin ve tahlillerin tertemiz çıkmış çok şükür
inşallah eşinin de iyi çıkar ve tedaviye başlarsınız
yumoşların da büyür çabucak inşallah cnım benim
klomenden fayda görmezsen dediğim ganolf iğnelr daha etkili canım ve mutlaka ovitrelle iğnesi vurul çatlatma için.
nasılsınız canlarım umarım herkes iyidir
bizde iyi olmaya çalışıyoruz grip oldum üsterlik çalışıyorum ilçta kullanmak istemiyorum nane limon elma kabuğu limon ıhlamur mandalin takviyesiyle ayakta durmaya çalışıyorum
anneler hamişler ve hamiş adyarı hepinizi öpüyorum ay öpmiyeyim şimdi sizede grip bulaşmasın borcum olsun iyileşince öpücem hepinizi tek tek
canım toprağım geçmiş olsun
kıyamam ben sana 1 bardak sıcak suya 2 tatlı kaşığı bal yarım limon suyu ve çok az karabiber ekle ve iç.çok iyi gelir
ve ballı limonlu pastil em.
bol bol c vitamin deposu mandalin kivi ye canikom
canım maşallhaah herşey yolunda gibi stres yok yola devam olarmı hadi bakalım sen hamile kal bizde arkandan gelelim olarmıııı inşalahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yumurta takibi klomen ohhh sen daha önce kulandınmı klomen kullandım dikkat et kiloyu çok aldırıyor bana artık sana nasıl etkisi olur bilmem
benim adetin yine gelesi yokvallahi kızlar hiç doktora gitmeyi canım istemiyor gelesi varsa kendisi gelsin eşşek sıpası bıktım 7 senedir pofff tabi hayırlısı ve sabır beryal ablam kızma bana olurmu ufff bunalım takılıom
depresyondayım aldatıltım sevdiğimden ayrıldım çok yalnızım
not. sakın yanlış analmayın pek bi efkarlıyım bayyyy
ızlar iyi akşamlar hepinize benim psikolijim bitmiş durumda kardeşim ve abim van dalardı genel durumları iyiymiş ama sogukta ac susuz tel elektirik yok cok kaygılanoyorum evleri kullanılmaz haldeymiş kenidleri iyiymiş ama cok şükür elim ayağım buz kesti
canım üzülme çok şükür canları sağızlar iyi akşamlar hepinize benim psikolijim bitmiş durumda kardeşim ve abim van dalardı genel durumları iyiymiş ama sogukta ac susuz tel elektirik yok cok kaygılanoyorum evleri kullanılmaz haldeymiş kenidleri iyiymiş ama cok şükür elim ayağım buz kesti
Sağol canım benimmm...inş. herşey yolunda gider...
Benim rahim şeklim Kalp şeklinde..Yani ARKUAT şekli diye geçiyor canım benimmm...
Dr düşük olabilie ama Belli olmaz çok küçük ve eğik değil dedi.. En kötüsü dikiş atarız..
Sen bunlara şimdi kafaya takma ozmn gelsin konuşuruz belki gerek bile kalmayabilir..
Ama şunuda bil 3 kere üst üste düşük yaparsan rahmin üsten eğik olan kısmını laporoskopi ile düzeltiyorlarmış...
Böyle işte canımm ben onu kafaya bile takmıyorummm Rabbimin takdiri..Ol derse olurr..Olma derse olmaz..
Herşey AllahTan...
selam canımgünaydın kıslar herkese güzel mutlu haftasonu
selam canımsanada canım sen nasılsınnn iyisiniz dimi ufaklıklarla hay maşallahhhhh
yanlış anlamak değilde sen önce eşini karşına al ve doktorun kadını erkeği olmaz diye anlat canım doktor sıkıntısı yaşıyorsun ve zaten az olan şansını dah da azaltoyorsun eşinle bu konuyu konuşcanım maşallhaah herşey yolunda gibi stres yok yola devam olarmı hadi bakalım sen hamile kal bizde arkandan gelelim olarmıııı inşalahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yumurta takibi klomen ohhh sen daha önce kulandınmı klomen kullandım dikkat et kiloyu çok aldırıyor bana artık sana nasıl etkisi olur bilmem
benim adetin yine gelesi yokvallahi kızlar hiç doktora gitmeyi canım istemiyor gelesi varsa kendisi gelsin eşşek sıpası bıktım 7 senedir pofff tabi hayırlısı ve sabır beryal ablam kızma bana olurmu ufff bunalım takılıom
depresyondayım aldatıltım sevdiğimden ayrıldım çok yalnızım
not. sakın yanlış analmayın pek bi efkarlıyım bayyyy
:123: selam kızlar herkese ıyı pazarlar.
selam canım hoşgeldin
evet canım belenay eskilerden ve hamileiyiyiz canım teşekkür ederiz. unuturmuyum hiç ilk göz ağrımsınız siz benimbelenay eskilerden değil miydi ?
kızlar ben adet oldum cumartesi günü
doktorum 3. günü gel demişti randevuları full doluymuş kadının
hastaneye telefon ettim
siz çıkın gelin dediler
böylesi durumlarda dr randevuyu kendisi veriyomuş
yarın gidecem bakalım ...kan tahlili yapacaz çıkan sonuca göre tedaviye başlıycaz dedi
bana sordu daha önce klomen kullandınmı diye bende çok kullandım dedim
belki klomen vermez yani inşallah vermez 2. aşama iğnelere geçeriz
ben öyle umut ediyorum
pardon kızlar selam vermeden direk mevzuya daldım
selamlar canlarım nasılsınız
ben iyiyim çok şükür adet oldum musmutluyum :78:
öpüyorum hepinizi
Ayy kuzumm sağolll..O gün dr. gittimm...Senin söylediklerin bir bir söyledimmm..Sen hiç klomen kullandın mı dedi..Yok dedimm..Ozmn önce klomen veriyorum bu ay olmazsa ozmn o dediğine geçeceğizzz..Aşama aşama..Yani sence değil bence yapılması gerekeni yapcağızz dedii..Ağzım açık kaldıı..Kendine çok güvwniyorr..Ama seviyorum dr.umu çok açık sözlü...:)))Böyle işte beryalim...
Eşimde yarın gidiyor tahlil vermeye sonrada çarşamba günü ben gidiyorummm dr.a...
Oyy beryalim benim herşeyimize yetişiyorsun vallaaa...İyiki varsınnn..Sefiyorum seni..
Prensesiseni ve doruğu kocaman öpüyorum...
:
inşallah canımooo süper bir haberbu canım
tedaviye başlıycaksın hayırlısıyla
inşallah ganolf iğnelerden verirde sanada iyi gelir bu iğneler canım
rabbim hayırlısını versin.
inşallah tahlillerinde iyi çıkar haberlerini bekliyorum tatlım
hayırlı günler kızlar hepinizden allah razı olsun cok zormuş
vanda abim öğretmen kardeşim de ünv kazanmıştı busene birlikte yasıyolardı
dün cok zor bi gündü sabaha kadar uyumadım ağlamaktan bogazlarım şişti
dün cok zor gün yasadılar tüm gün ayaktalardı sürekli tel aradım ac susuz uykusuz soguk
donuyoruz hiç bişe fayda etmiyo deyince cok cırpındım ama elimden hiç bişe gelmedi
açız diyince içim nasıl sızladı bende aç yattım bogazımdan iki lokma gecmedi
çok şükür kendileri iyi bide sağsalim evimize dönselerdi cok zormuş
allah kimsenin basına vermesin sabalara kadar dualar ettim yasin falan okudum
cok şükür memleketimize dönüyolar araba bulmuslar kazasız belasız gelmeyi nasip etsin
cok kötüyüm psikolojim berbat hersey üstüste geldi herşeye aglıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?