herkese selamlar arkadaşlarrr rahatsızlığımdan ötürü pek giremiyorum nete ama sizdende haber almadan olmuyor işte
erkekmmm geliyorrr nasip olursa allahım isteyen herkese en hayırlkı zamanda nasip etsin inşallahhh
herkese selamlar arkadaşlarrr rahatsızlığımdan ötürü pek giremiyorum nete ama sizdende haber almadan olmuyor işte
erkekmmm geliyorrr nasip olursa allahım isteyen herkese en hayırlkı zamanda nasip etsin inşallahhh
gözün aydın cnm çok sevindim
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıcakla kal
doktordan geldim
çok sıkıntılıydım bugün
sıra beklerken kan ter içinde kaldım sinirden zangır zangır titredim
kocikle göz göze gelince gidelim işareti yaptım ama kocik yok dedi
neyse içeri girdim tahlil sonucunu uzattım
prolaktinin yüksek der demez ben patladım
"bakın benim prolaktinim hep yüksek, hiçte düşmez çünkü çok stresli bir ortamda yaşıyorum
ilk hamileliğimde prolaktinimi düşürmeye uğraşmadan klomen kullanarak hamile kaldım
diğer bi doktorum tedaviye ara veriyordu prolaktin seviyesini düşürmek için
1,5 yıl tedaviye gittim topu topu 4 kere klomen kullandım
bu benim için zaman kaybı
4 senedir uğraşıyorum 2. bebek için ve yaşım 33 e geliyor
artık zaman kaybetmek istemiyorum
lütfen prolaktinimi düşürmeye uğraşmayın... direk tedaviye başlayalım mümkünse" dedim
kadın hipofiz beziyle ilgili bir sorun olabilir dedi
bende "hipofizimde de bir sorun yok mr çektirmiştim" dedim ve gözlerim doldu sinirden
sildim gözümüartık zaman kaybetmek istemiyorum dedim
bu ay klomen için geç kaldık keşke dün gelseydiniz dedi
dün ben geldim ama yetişemedim siz çıkmıştınız
size ulaşmak hiç kolay değil nasıl randevu alacam günü nasıl denk getirecem bilemiyorum dedim
adetin 3. 4. 5. günleri mutlaka gelmeye çalış
5. günü geçirme dedi
nasıl olsa bu ay klomene başlayamıycaz dostinex veriyim 1 ay kullan dedi
birde folik asit verdi
iğne kullanmak istiyorum dedim
onada önce klomenle takip etmem lazım gerek görürsem , klomenle yumurta oluşturamazsak geçeriz herşey aşama aşama dedi
şükür ...bu ay boşa gitsede bunda da vardır bir hayır
tahminim kasımın 25 inde adet olacam
o zamana kadar kafam rahat olur..ondan sonra yine başlar stres bunalım depresyon
GÜNAYDINCANLARIM NASILSINIZ.biz iyiyiz çok şükür.hepinizi az çok iyi gördüm..ayşecim beni sormuşsun sağol canım iyiyim.sadece yağızla ugraşmaktan inanın zamanım yok eşim öglen yemeğe geliyo 2 de gidiyo beşte geri geliyo o arada yemekmi yapayım yağızamı bakayım evlemi ilgileneyim şaşırıyorum.yağız sabahları en erken 11 gibi kalkıyo zaten bişey yapamıyorum eşim 12de yemeğe geliyo.askeriyeyle aynı sokakta olduğumuz için geliyo garibim napsın.benden böyle işte hayatla geçinip gidiyoruz çok şükür...allahım bugünlerimizi aratmasın.takipteyim okuyorum hepinizi aklımdasınız ama vakit bulamıyorum fazla.hepinizi çokkk öpüyoruz..
şişşşttttt ya başlama yada başladın bitir olmaz böyle amakiii aaaaa
eşin çok doğru:18::18::18:
ya kaç çıktı prolaktin canım benim en yüksek 18 çıkmıştı bu rakam yüksek değil dimi:2::2::2::2:
benim troitler senin süt hormonları nedir bu çektiğimiz
ama yinede bi umudumuz var allah çok şükür canım rabbim bu yolda adım adım meleklerimize kavuşturmayı nasip etsin inşallahhhh
biz hepimiz böyle olacazinşallahhhhhh
Günaydın canlarım
hayırlı cumalar olun herkese dualarımız kabul olsun inşallah
geçen hafta adriyatik denizinde 1yolcu gemisiyle çarpışıp batan gemide eşimin yakın arkadaşlarıda varmış.
Yeni haber geldi 5 kişi kayıp okyanusta ne ölü ne diri hala haber yok çok canımız sıkkın allah sabırlar versin ailesine
1 arkadaşının 2 de evladı var çok zor yaaaa
CANIM BENİM MORALİNİ BOZMA LÜTFENselam canlarımmm...
Çok şükür eve geldimm..Annemlerdeyim zatennnn...
Randevum 16.20 deydi...
Çok kötüydük eşimde bende 2 gündür..Ben zaten sürekli ağlama modundaydımmm..
Dünde akşam sonucun kötü olduğunu ve direk tüp bebek olası gerekğitini falan söylemiş eşime 2 tane kadın doğum dr.u..
Neyse ben bugün kendi dr. gittimm...Ama gitmeden önce bugün burada kk.da araştırdım..Sper morfolojinin ne olması gerektiğin falan diye.buradada iyi haberler okudumm..Drda işte rahatlattı beni..Eşimin %8 çıkmıştı..oÇok iyi deilmiş ama kötü de değilmiş çünkü sperm sayısı çok yüksekmiş iyiymişş...o yüzden kafaya takacak birşey yok ben bu sonuçlarla size ümitsiz bakıp asla tüp bebeğe göndermemm dedi..Ama yok içim rahatlasın diyorsanız bir üroloğa gidebilirsiniz dedi..Bende sizin diyecekleriniz benim için çok önemli başka yere gitmeme gerek yok dedim..Güldü...Siz rahatınıza bakınn..Bizim önceliğimiz senin yum. büyütmemiz ve çatlatmamız dedi..Bugün 10. günüm ama HENÜZ bir gelişme yokmuş...cuma günü tekrar gideceğimmm...İnş. iyi sonuçlar alırızz...ÇOK ŞÜKÜR RABBİMEEE..İki gündür ağlamaktan helak olmuş artık isyan eder olmuştummm..Eşiminde yanında ağlayamıyorum oda çok duygusal üzecem diye korkuyordummm..Duşa girip ağladım saatlercee..Çok çok şükürler olsunn içim rahatladı ve yaktım yine içimdeki umut ışıklarımııı...
Rabbim yolumuzu açık eylesinnn...İnşallah topikce güzel haberleri almaya başlarızz...
geçmişe bakıp dönecemmm....
çok canım sıkkın kızlar
sabah kan aldırdım eve geldim
öğlen anneme gittim 3 e kadar oturuyum ordan kocikle bluşup hastaneye gidelim dedik
3 te hastaneye gittim..sonucu aldım prolaktin fırlamış gitmiş
doktorun yanına gittik az önce çıktı yarın gelin dediler
çok sinir oldum
3 gündür hastanede sürünüyom resmen
bırakacam ben daha gelmiycem dedim sinirden ağlıycaktım nerdeysekocik kızdı
çok çabuk pes ediyon başladın bitir dedi
yarın yine gidecem ama ne anlamı olacak hem adetin 6. günü oldu hemde prolaktin fırlamış gitmiş
bende bu stresle sinirle zaten normal olmasını beklemiyodum
dün midem bulanana kadar çikolata yedim ama kendimi kandırdım sadece hiçte mutlu olmadım
offfffffffözel muayenehanesi olsaydı keşke
yok ben bu strese fazla gelemem valla
canım ne zaman oldu bu bizim niye haberimiz yok eşin iyimi bari allahım sen yardım et müslüman kullarına allah diyen kullarına
senin eşindemi denizci canım bilmiyordum ben canım ya allah sabır versin
günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin şu başımızdaki kara bulutlar bi an önce gitsin
ben çıkıyorum beryal abla iyisin dimi kusura bakma canım daha fazla oturamıyorum grip olduğum için hoşçakal
gözün aydın cnm çok sevindim
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıcakla kal
doktordan geldim
çok sıkıntılıydım bugün
sıra beklerken kan ter içinde kaldım sinirden zangır zangır titredim
kocikle göz göze gelince gidelim işareti yaptım ama kocik yok dedi
neyse içeri girdim tahlil sonucunu uzattım
prolaktinin yüksek der demez ben patladım
"bakın benim prolaktinim hep yüksek, hiçte düşmez çünkü çok stresli bir ortamda yaşıyorum
ilk hamileliğimde prolaktinimi düşürmeye uğraşmadan klomen kullanarak hamile kaldım
diğer bi doktorum tedaviye ara veriyordu prolaktin seviyesini düşürmek için
1,5 yıl tedaviye gittim topu topu 4 kere klomen kullandım
bu benim için zaman kaybı
4 senedir uğraşıyorum 2. bebek için ve yaşım 33 e geliyor
artık zaman kaybetmek istemiyorum
lütfen prolaktinimi düşürmeye uğraşmayın... direk tedaviye başlayalım mümkünse" dedim
kadın hipofiz beziyle ilgili bir sorun olabilir dedi
bende "hipofizimde de bir sorun yok mr çektirmiştim" dedim ve gözlerim doldu sinirden
sildim gözümüartık zaman kaybetmek istemiyorum dedim
bu ay klomen için geç kaldık keşke dün gelseydiniz dedi
dün ben geldim ama yetişemedim siz çıkmıştınız
size ulaşmak hiç kolay değil nasıl randevu alacam günü nasıl denk getirecem bilemiyorum dedim
adetin 3. 4. 5. günleri mutlaka gelmeye çalış
5. günü geçirme dedi
nasıl olsa bu ay klomene başlayamıycaz dostinex veriyim 1 ay kullan dedi
birde folik asit verdi
iğne kullanmak istiyorum dedim
onada önce klomenle takip etmem lazım gerek görürsem , klomenle yumurta oluşturamazsak geçeriz herşey aşama aşama dedi
şükür ...bu ay boşa gitsede bunda da vardır bir hayır
tahminim kasımın 25 inde adet olacam
o zamana kadar kafam rahat olur..ondan sonra yine başlar stres bunalım depresyon
hoşgeldin canımslm canım
çok stresli gördüm seni relax ol
prolaktinmi dayanır bu asabiyete
zor fakat meyvesi güzel olan bir yoldasın
inş. sabırla bekle tedavini ihmal etme tatlım
hoşgeldin canikom yağız paşam nasılGÜNAYDINCANLARIM NASILSINIZ.biz iyiyiz çok şükür.hepinizi az çok iyi gördüm..ayşecim beni sormuşsun sağol canım iyiyim.sadece yağızla ugraşmaktan inanın zamanım yok eşim öglen yemeğe geliyo 2 de gidiyo beşte geri geliyo o arada yemekmi yapayım yağızamı bakayım evlemi ilgileneyim şaşırıyorum.yağız sabahları en erken 11 gibi kalkıyo zaten bişey yapamıyorum eşim 12de yemeğe geliyo.askeriyeyle aynı sokakta olduğumuz için geliyo garibim napsın.benden böyle işte hayatla geçinip gidiyoruz çok şükür...allahım bugünlerimizi aratmasın.takipteyim okuyorum hepinizi aklımdasınız ama vakit bulamıyorum fazla.hepinizi çokkk öpüyoruz..
Günaydın canlarım
hayırlı cumalar olun herkese dualarımız kabul olsun inşallah
geçen hafta adriyatik denizinde 1yolcu gemisiyle çarpışıp batan gemide eşimin yakın arkadaşlarıda varmış.
Yeni haber geldi 5 kişi kayıp okyanusta ne ölü ne diri hala haber yok çok canımız sıkkın allah sabırlar versin ailesine
1 arkadaşının 2 de evladı var çok zor yaaaa
Benim eşimde denizci allah deniz de olanlara yardım etsin
çok zor birşey beklemek
günlerce haber alamamak
ama kavuşma anımızı düşününce herşey güzel oluyor ama hasret çekmek çok zor
doğum zamanım yaklaşınca çok duygusal oldum
deprem şehit ve en son bu geminin batması sinirlerimi alt üst etti
çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?