DİVİNİTİY canım seninde prolaktinin düsmüyosa bak dostinex die bi ilac var içinde 8 tane cıkıyo haftada 2 tane içilio pazartesi biri persembe biri benim 90lardan o 0,01 lere indirdicanım şimdi haftada bi tane iciyorum bide seker ilacımı her gece yatmadan bi tane iciyorum prolaktinimde düşük adetimde masallah 5-6 aydır saati saatine geli
canım çok üzüldüm
Allah ailelerine sabır versin inşallah
kimseye vermesin böyle acı
sende sakin ol canım bak topiğin en aklı başında olan üyesi sensin ,hepimize moral verip destek oluyorsun
koyverme hemen kendini
aklına kötü şeyler getirme
bak bana prolaktinim yüksek çıkacak , tedaviye bu ay ara verecez diye düşüne düşüne resmen beyin gücümle prolaktinimi yükselttim
hayırlı cumalar canlarım
başta yazacağımı hep sonda yazıyorumneyse idare edin
ben kaçtım ablam çağırdı ona gidiyorum
vale bu arada gözümden kaçmadı kaç gündür yazmıyon
iyimisin canım herşey yolundamı :26:
SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BERYALim allah kocikini bir an önce Emekli etsin cok zordur beklemek biz aksamı edemiyoruz allah sabırlar versin canım allah senin esinide tüm askerimizi polisimizde korusun inşalla
BERYALim su mantarlar yüzünden kocikimden kacasım geliocok iğrenc bişi ya dalga geçio bide benle ağlayıncada üzülüo ya saka dio ama valla moralim bozuk doktorada gidemiorum gitsemde gene oluyo bu arada sekerden uzak durmak mı resmen as eriyorum sekeri cay bardana bile 7 küpseker attım için benim mantarlar ormanda gb büyücek herelde
BENİM DOKTOR İŞLERİ UZAK TARİHLERE KALDI BU SENE BÖLE GEÇİCEK SANIRIM EŞİM İŞİNİ OTURTANA KADAR NABALIM BELKİM SÜPRİZ OLUR KENDİLİĞİNDEN OLUR
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM BENİM HEPİNİZE DUA EDİYORUM SİZDE BENİ DUALARINIZDA UNUTMAYIN
BU ARADA BURSADAYIM BEN BERYALİM YOLU DÜŞENLERİ BEKLERİN:))
hee canım dostinex in 8 lisini vermiş dr
eczacı bunu nasıl kullanacağınızı dr tarif ettimi dedi
bende etti dedim ama anlattımı anlatmadımı hiç hatırlamıyom
2 lisini bölüp yarım yarım pazartesi perşembeleri içiyodum
bunuda bölüp içiyim dedim
tüm içiliyo hemi yaw
çok sağol canım
amin
iyi dileklerin için
allah herkesi kazadan beladan tüm kötülüklerden korusun
bu arada mantarın için donaxly diye bir ilaç var onu al kullan canım aile hekimliği de yazabiliyor yada bulunduğun yerdeki sağlık ocağına git ileri dercede mantar olduğunu ve fitil ve ilaç istediğini anlat yardımcı olurlar
muayne etmeden de veriyorlar merak etme.mantarın zaten belli başlı özelliği kızarıklık akıntı ve yoğun kaşıntı.
bol bol su iç.
1 demet maydanozu 1 yada 1buçuk lt suda kaynat ve ılık ılık iç hepsini 1 günde
haftada 3 kez yap bunu
ayrıca sebamed vajina yıkama jeli var ondan al ve haftada 2 kez o bölgeni o jeli sürerek yıka sonrada canesten adlı krem sür dış bölgeye bu seni rahatlatacaktır tatlım .zararı yok ben hamileyim ben de bunları kullanıyorum.
yok öle bırakacam gitmiycem falan
vildana kardeş yuapacaksın bunun ötesi yok
13 yıldır rahattasın şimdi biraz bebek zırlaması dinlemek iyi gelir sana
sağol canım benim
bugünlerde herşey üst üste gelince bizdemi nasiplenecek bu acıdan diye düşünmeden edemiyor insan
birde hamilelikte eşim yanımda değil ya belki onunda sıkıntısı var
herşeyi ben yüklendim dorukta çok yramaz onada bağırmak istemiyorum ama terbiyede vermem gerek bu yaşta çok hırçın ne yapacağımı bilemedim
ayyyy şu günler geçsin artık
birde kış geliyor içim kararıyor
ayyy fena oluyom düşündükçe
bu aralar ağrılarım arttı. sağ kalçama sızı yapıyor belimden dorukta hiç böle değildim iyice ağırlaştım bu hamileliğimde
aslında 4 kilo aldım ama çok şişmişim gibi hissediyorum
kız bebekler daha yorarmışya anneyi o yüzden sanırım
inşallah prensesimi kucağıma alınca bütün sıkıntılarım yok olur hem eşimde gelecek o zaman daha rahat olurum inşallah
sende rahatla artık bak değerlerin yükek çıkıyor
sakin ol canım meleğin gelecek
uykusuz geceler yaşayacaksın acele etme az kaldı
canım seninki daha düşük belki birini ikiye böl haftada bir iç demiştir bende bi ara öle kullandım sen öle yap birini ikiye böl zaten minicik hap ya bide ikiye böldürüyolar ama bana cok dokunuyo cok agır bi ilac sen öle yap böl haftada bir iç bidanem seninki daha düşük allah şifa versin
canım dün yarım içmiştim
kalan yarıyıda bugün içtim
nasıl uyku yaptı bide mide bulantısı ay anlatamamanam ne ağır ilaçmış
boyuna bakarsan minnacık bişey bu bana etki bile etmez dersin valla feleğimi şaşırttı
valla meraktayım aslında nasıl iç dedi dr
salak eczacıda bana soruyo sanki reçetede yazmıyormu ne
geri dönüp doktora sormak birdaha o odanın önünde beklemektense internetten bakar ona göre içerim diye düşünmüştüm
yarım içiyim bari
kıslar bugün arkadaşım kahve içmete çağırdı gittim tam içiyoz polis arabası ambulans geldi sokağa bağırmalar başladı şaşırdık bizde.bir evin önune bir genç oturmus bekliyo polisler hemsireler yanına gitti konusuyolar neyse öğrendikki genç çocuk o evin kızına aşık kızda yüz vermıyomus çocukta kapılarına dayanmıs kendin bıçaklamıs.iki saate yakın ikna etmeye çalıştılar çocuğu arkadaşları geldi hepsine tekme tokat girişti gidin diye ölecem diyor.ne kötü ya kızı mahalleye karşı ne duruma getirdi.çocuğu sonunda karga tulumda aldılar kaç polis var kımse zapdedemedi.ölecem kızım bundan sonra sen istesen dahi ben seni almam görecen kızım ölecez diyordu.kızı adanada altı ay kadar uzaklaştıracaklarmıs polisler söyledi.delinin neyapacağı belli olmaz dediler.bu erkekler inanılmaz vakalar ya beni istemeyeni ben niye isteyimöldürmek ne kolay olmus ya.kız uzaklaşmazsa zaten öldürürmüş arkadaşları söyledi.yemin içmiş oda ölecek bende ölecem diye
malesef canım hep diziler den öreniliyo bunlar esim bana hiç bi diziyi izletmiyo evin beti bereketi kacar dio dogru bazen kızıyoruma ama bazende sükrediyorum dio hep yengeye bacıya sarkmak normal oldu esi aldatmak cocukların kötü yola düşmesi sevgili zaten normal die deli oluyo dizilere hakketen sevisme sahnesi olmayan dizi kalamdi hatta artık tecavüz cinayetler hersey var hele cocuklu ailalaer tvye cok dikkat etmeli genler ordaki delikanlılara kızlara özeniyolar böle seyleri ask saniyolar ne aci43:
evet canım malesef dizilerde okadar şeyler izleniyorkı artık hersey normal geliyor insanlara.o onunla beraber öbürü diğeriyle gidişatta hiç iyi değil rabbim sonumuzu hayır getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?