Dokuz Doğuranlar

hee canım dostinex in 8 lisini vermiş dr
eczacı bunu nasıl kullanacağınızı dr tarif ettimi dedi
bende etti dedim ama anlattımı anlatmadımı hiç hatırlamıyom
2 lisini bölüp yarım yarım pazartesi perşembeleri içiyodum
bunuda bölüp içiyim dedim
tüm içiliyo hemi yaw

hayırlı cumalar canlarım
başta yazacağımı hep sonda yazıyorum neyse idare edin
ben kaçtım ablam çağırdı ona gidiyorum
vale bu arada gözümden kaçmadı kaç gündür yazmıyon
iyimisin canım herşey yolundamı :26:

sağol canım benim
bugünlerde herşey üst üste gelince bizdemi nasiplenecek bu acıdan diye düşünmeden edemiyor insan
birde hamilelikte eşim yanımda değil ya belki onunda sıkıntısı var
herşeyi ben yüklendim dorukta çok yramaz onada bağırmak istemiyorum ama terbiyede vermem gerek bu yaşta çok hırçın ne yapacağımı bilemedim
ayyyy şu günler geçsin artık
birde kış geliyor içim kararıyor
ayyy fena oluyom düşündükçe
bu aralar ağrılarım arttı. sağ kalçama sızı yapıyor belimden dorukta hiç böle değildim iyice ağırlaştım bu hamileliğimde
aslında 4 kilo aldım ama çok şişmişim gibi hissediyorum
kız bebekler daha yorarmışya anneyi o yüzden sanırım
inşallah prensesimi kucağıma alınca bütün sıkıntılarım yok olur hem eşimde gelecek o zaman daha rahat olurum inşallah

sende rahatla artık bak değerlerin yükek çıkıyor
sakin ol canım meleğin gelecek
uykusuz geceler yaşayacaksın acele etme az kaldı

güle güle canım öptüm seni

çok sağol canım
amin
iyi dileklerin için
allah herkesi kazadan beladan tüm kötülüklerden korusun

bu arada mantarın için donaxly diye bir ilaç var onu al kullan canım aile hekimliği de yazabiliyor yada bulunduğun yerdeki sağlık ocağına git ileri dercede mantar olduğunu ve fitil ve ilaç istediğini anlat yardımcı olurlar
muayne etmeden de veriyorlar merak etme.mantarın zaten belli başlı özelliği kızarıklık akıntı ve yoğun kaşıntı.
bol bol su iç.
1 demet maydanozu 1 yada 1buçuk lt suda kaynat ve ılık ılık iç hepsini 1 günde
haftada 3 kez yap bunu
ayrıca sebamed vajina yıkama jeli var ondan al ve haftada 2 kez o bölgeni o jeli sürerek yıka sonrada canesten adlı krem sür dış bölgeye bu seni rahatlatacaktır tatlım .zararı yok ben hamileyim ben de bunları kullanıyorum.

canım seninki daha düşük belki birini ikiye böl haftada bir iç demiştir bende bi ara öle kullandım sen öle yap birini ikiye böl zaten minicik hap ya bide ikiye böldürüyolar ama bana cok dokunuyo cok agır bi ilac sen öle yap böl haftada bir iç bidanem seninki daha düşük allah şifa versin

saol canım ne demek yanındayız sen dök içini rahatla ama kötü şeyler düşünme bütün türkiye duacı askerlerine görevdeki lere sen üzülme canim saol faydali bilgilerin icin saol su maydonozunda yararli olmadıgı bişi yok valla:26::26::26::26::26:

yok öle bırakacam gitmiycem falan
vildana kardeş yuapacaksın bunun ötesi yok
13 yıldır rahattasın şimdi biraz bebek zırlaması dinlemek iyi gelir sana
ya evet gerçekten çok rahattım
rahatımdan kolay kolay vazgeçmezdim
bıraktırmayın bana tedaviyi nolur
her hissettiğimi girip yazıp rahatlıyorum
sizden de destek bulunca tekrar olumlu düşünüyorum
yüz vermeyin bana şimarırım hee

bu hafta hep erken kalktım şuan ayakta uyuyorum
bebiş olursa zombiye dönerim herhal daha ben bebeğim uykumu alamazsam huysuzlanırım 33 yaşında minnak şirinmi şirin bir bebekim ben

şimdiki çocuklar hiper aktif doğuyolar
Allah yardım etsin canım
daha doruk çok küçük sana çok ihtiyacı varken şimdi abi oluyor
neyseki annen var oda sana çok büyük destek
sen kızarak değil sevgiyle terbiye edersin paşamızı
sıkma canını canım, türkiyedeki kara bulutlar dağılacak inşallah
insanın psikoloji ister istemez bozuluyor
her kanalda felaket , ölüm haberleri içimizi kararttı
bizim evde haber izlemek yasak.. kocik izletmiyor.. yorumda yaptırmıyor

her ne olursa olsun insan alnında yazılanı görecek yaşayacak
rabbim büyük acılar vermesin
hep bardağın boş tarafını görmek yerine birazda dolu tarafından bakmayı öğrenmeliyiz

canım dün yarım içmiştim
kalan yarıyıda bugün içtim
nasıl uyku yaptı bide mide bulantısı ay anlatamam anam ne ağır ilaçmış
boyuna bakarsan minnacık bişey bu bana etki bile etmez dersin valla feleğimi şaşırttı

valla meraktayım aslında nasıl iç dedi dr
salak eczacıda bana soruyo sanki reçetede yazmıyormu ne
geri dönüp doktora sormak birdaha o odanın önünde beklemektense internetten bakar ona göre içerim diye düşünmüştüm
yarım içiyim bari

canım yarım pazartesi ic yarim persembe iç haftada bir içmiş olursun

bide bi öneri daha gece yatarken iç cok agır bi ilac gündüz gezinirken icemezsen gece ic dedi doktor ama sabah kalkmayi bekleme dedin gb uyku yapıyo :26::26::26::26:banada her ilac dokunuyo midem ilac doldu zaten bıktım valla evlenene kadar doktora gitmeyen ben evlendikten sonra doktordan cıkmadım allahım gene baska acı baska hastalıklar vermesin ama doktordan da ilactanda bıktım:26::26::26::26:

selam kızlar nasılsınız geçişi okuyamadım taşınma telaşım var arkadaşlar bugün benim kızımın 2.yaş günüüüüü

Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun.

iyiki doogmuş hüma hanım zaman ne cabuk geçio yaa 2. yaşımı allahım uzun ömürler versin en tatlı halleri şimdi yürümesi konusması hergün bişiler örenmesi rabbim sana bağışlasın onu hayırlı salih annasına babasına vatanına hayırlı evlat olsun inşalllah ............

herkese güzel hafta sonları.inşallah herkes çok iyidir
bu arada hüma hanım iyiki doğmuş

kıslar bugün arkadaşım kahve içmete çağırdı gittim tam içiyoz polis arabası ambulans geldi sokağa bağırmalar başladı şaşırdık bizde.bir evin önune bir genç oturmus bekliyo polisler hemsireler yanına gitti konusuyolar neyse öğrendikki genç çocuk o evin kızına aşık kızda yüz vermıyomus çocukta kapılarına dayanmıs kendin bıçaklamıs.iki saate yakın ikna etmeye çalıştılar çocuğu arkadaşları geldi hepsine tekme tokat girişti gidin diye ölecem diyor.ne kötü ya kızı mahalleye karşı ne duruma getirdi.çocuğu sonunda karga tulumda aldılar kaç polis var kımse zapdedemedi.ölecem kızım bundan sonra sen istesen dahi ben seni almam görecen kızım ölecez diyordu.kızı adanada altı ay kadar uzaklaştıracaklarmıs polisler söyledi.delinin neyapacağı belli olmaz dediler.bu erkekler inanılmaz vakalar ya beni istemeyeni ben niye isteyimöldürmek ne kolay olmus ya.kız uzaklaşmazsa zaten öldürürmüş arkadaşları söyledi.yemin içmiş oda ölecek bende ölecem diye

malesef canım hep diziler den öreniliyo bunlar esim bana hiç bi diziyi izletmiyo evin beti bereketi kacar dio dogru bazen kızıyoruma ama bazende sükrediyorum dio hep yengeye bacıya sarkmak normal oldu esi aldatmak cocukların kötü yola düşmesi sevgili zaten normal die deli oluyo dizilere hakketen sevisme sahnesi olmayan dizi kalamdi hatta artık tecavüz cinayetler hersey var hele cocuklu ailalaer tvye cok dikkat etmeli genler ordaki delikanlılara kızlara özeniyolar böle seyleri ask saniyolar ne aci43:

evet canım malesef dizilerde okadar şeyler izleniyorkı artık hersey normal geliyor insanlara.o onunla beraber öbürü diğeriyle gidişatta hiç iyi değil rabbim sonumuzu hayır getirsin.

evet canım malesef dizilerde okadar şeyler izleniyorkı artık hersey normal geliyor insanlara.o onunla beraber öbürü diğeriyle gidişatta hiç iyi değil rabbim sonumuzu hayır getirsin.

amin canımm aminn

herkese kucak dolusu selam olsunnnn kızlar umarım herkes iyidir ben artık sık sık aranızda olurum eşim bana wınn aldı evde sıkıntıdan patlıyorum çünkü.umarım iyi haberler vardır uzun zamandır giremedim haberleri kaçırdım geçmişi okumam gerekiyor.ama sizleri çok özledim meğer nasılda alışmışım sizlere,sizlerin o güzel sohbetine....hepinizi tek tek öpüyorum Allah'a emanet olun canım arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…