ya evet gerçekten çok rahattım
rahatımdan kolay kolay vazgeçmezdim
bıraktırmayın bana tedaviyi nolur
her hissettiğimi girip yazıp rahatlıyorum
sizden de destek bulunca tekrar olumlu düşünüyorum
yüz vermeyin bana şimarırım hee
bu hafta hep erken kalktım şuan ayakta uyuyorum
bebiş olursa zombiye dönerim herhaldaha ben bebeğim uykumu alamazsam huysuzlanırım 33 yaşında minnak şirinmi şirin bir bebekim ben
şimdiki çocuklar hiper aktif doğuyolar
Allah yardım etsin canım
daha doruk çok küçük sana çok ihtiyacı varken şimdi abi oluyor
neyseki annen var oda sana çok büyük destek
sen kızarak değil sevgiyle terbiye edersin paşamızı
sıkma canını canım, türkiyedeki kara bulutlar dağılacak inşallah
insanın psikoloji ister istemez bozuluyor
her kanalda felaket , ölüm haberleri içimizi kararttı
bizim evde haber izlemek yasak.. kocik izletmiyor.. yorumda yaptırmıyor
her ne olursa olsun insan alnında yazılanı görecek yaşayacak
rabbim büyük acılar vermesin
hep bardağın boş tarafını görmek yerine birazda dolu tarafından bakmayı öğrenmeliyiz
herkese kucak dolusu selam olsunnnnkızlar umarım herkes iyidir ben artık sık sık aranızda olurum eşim bana wınn aldı evde sıkıntıdan patlıyorum çünkü.umarım iyi haberler vardır uzun zamandır giremedim haberleri kaçırdım geçmişi okumam gerekiyor.ama sizleri çok özledim meğer nasılda alışmışım sizlere,sizlerin o güzel sohbetine....hepinizi tek tek öpüyorum Allah'a emanet olun canım arkadaşlarım.
selam kızlar nasılsınız geçişi okuyamadım taşınma telaşım var arkadaşlar bugün benim kızımın 2.yaş günüüüüü
sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. Iyi ki doğdun.
beryal cöööööööööööööööööö
Neyse ben orucumu actım namazımı kılim arkedesler kurbana 9gün kala oruç tutmak cok sevapmış bide bu 3. Gün özellikle çünkü zekeriya as. Allaha bugün oruç tutarak dua etmiş demişki bende eşimde yaslıyız izim çocuğumuz olmaz ama sana zor değildir rabbim dilerse olur manasında dua etmişler ve bu duasının hürmetine rabbimiz ona evlat vermiş imkansızken evlatları olmuş rabbim hepimizin dualarını kabul etsin olmayanların evlatları olsun olanlar hayırlısıyla dogursun doguranalr hayırlısıyla büyütsün aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı akşamlarrrrrr kızlar naılsısnız iyisinizdir evelallah
eliffffff hoşgeldin canım valla bizde seni ösledik allah razı olsun eşinden iyi yapmış vınn almakla azra hanım nasılmış
valem nerelerdesin sesin sedan yok
neslihan sen nasılsın sende gelm,yon
meltemmmm ya sen
bircan test yaptınmı canım hakkında hayırlısı olsun
beryal abla nasılsın
haticem doğru diyon bende bakmıyom dizilere
hakseverrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrrrr salakın biri çok afedresiniz arkadan ilişkiye girmiş canı çol acımış zevk suyu dene şey içine kaçar gibi olmuş 3 hafta önce acaba hamilemiyim diye konu açmış ateş düşmüş tötüne o haltı yemeden önce düşünmemişte
bende dedim hemde 3 haftalık senin hamileleğin diye
allah kabul etsin canımNeyse ben orucumu actım namazımı kılim arkedesler kurbana 9gün kala oruç tutmak cok sevapmış bide bu 3. Gün özellikle çünkü zekeriya as. Allaha bugün oruç tutarak dua etmiş demişki bende eşimde yaslıyız izim çocuğumuz olmaz ama sana zor değildir rabbim dilerse olur manasında dua etmişler ve bu duasının hürmetine rabbimiz ona evlat vermiş imkansızken evlatları olmuş rabbim hepimizin dualarını kabul etsin olmayanların evlatları olsun olanlar hayırlısıyla dogursun doguranalr hayırlısıyla büyütsün aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı akşamlarrrrrr kızlar naılsısnız iyisinizdir evelallah
eliffffff hoşgeldin canım valla bizde seni ösledik allah razı olsun eşinden iyi yapmış vınn almakla azra hanım nasılmış
valem nerelerdesin sesin sedan yok
neslihan sen nasılsın sende gelm,yon
meltemmmm ya sen
bircan test yaptınmı canım hakkında hayırlısı olsun
beryal abla nasılsın
haticem doğru diyon bende bakmıyom dizilere
hakseverrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrrrr salakın biri çok afedresiniz arkadan ilişkiye girmiş canı çol acımış zevk suyu dene şey içine kaçar gibi olmuş 3 hafta önce acaba hamilemiyim diye konu açmış ateş düşmüş tötüne o haltı yemeden önce düşünmemişte
bende dedim hemde 3 haftalık senin hamileleğin diye
sağol canım biziyiyizherkese güzel hafta sonları.inşallah herkes çok iyidir
bu arada hüma hanım iyiki doğmuş
herkese kucak dolusu selam olsunnnnkızlar umarım herkes iyidir ben artık sık sık aranızda olurum eşim bana wınn aldı evde sıkıntıdan patlıyorum çünkü.umarım iyi haberler vardır uzun zamandır giremedim haberleri kaçırdım geçmişi okumam gerekiyor.ama sizleri çok özledim meğer nasılda alışmışım sizlere,sizlerin o güzel sohbetine....hepinizi tek tek öpüyorum Allah'a emanet olun canım arkadaşlarım.
saol caım hepimin duaları bir hepberaber insallah:))günaydın canlarım nasılsınız net yoktu giremedim bayadır
beryalim toprağım nasılsın canım paşamı öp defneyide öp kısknamasın abisini
divim sen nasılsın canım geçmişe bakamadım neler yaptın tedaviye başladınmı
neslihankuzum sen nasılsın canım kardeşim hep dualarımdasın az kalddı sabır bol bol meryem suresini oku
ayşem sen nasılsın canım benim rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun seni inşallah hayırla ve sağlıkla
bircan canım sen nasılsın bitmedimi taşınma telaşı bu arda hümann doğum günüymüş geçde olsa kutlu olsun oyyy kuzum benim iki yaşına girmiş bile yer teyzesi onu iyiki doğdun iyiki varsın hüma
haksever sen nasılsın canım rabbim gönlündeki muradını versin inşallah sabır ve dua ile meleğini bekle canım gelecek inşallah
valecim sen nasılsın canım benim resimlerin çok süper çok tatlı çıkmışsın maşallah nazar değmesin o kucağındaki gibi bir bebişte rabbim sana nasip etsin inşallah
ve topiğin bütün canları hepinize selam unuttuklarım kusura bakmasın emi çok sık girenler akılda kalıyor yoksa hiç birinizi unutmuş değilim
bizde bebişimle büyümeye çalışıyoruyz mide bulantılarım kesildi artık rahat yemek yiyebiliyorum çok şükür hiç bi sorun yok böle oluncda içime şüphe düşüyor acaba bebeğe bişeymi oldu diye göğüslerimde acımasa iyice telaş yapıcamyarın kontrolümüz var dua edin bize
seviyoruz siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?